Benim bugun24. Gunum canim son kontrolum pazqrtesiydi. 20gun sonra diger kontrolde iste ayin 28inde gidecegim bir dha senn kacinci gunun bi sonraki kontrol ne zaman
Acikcasi cok fazla fotograf cekmedim canim ben hergun cekince hc bir duzelme yokmus gbi hssediyorum. O yuzden haftadan haftaya cekiyorum. Biraz daha duzeldikten sonra koymayi dusunuyorum bende. Suan kimsenin fotograflarina da bakamiyorum 25msji doldurmadgim icin cunku:/
canım forumda cok yeni olduğum için henuz hiç bir ozelliğini kullanmadım diyebilirim:) o yuzden alışmam biraz zaman alacak sanki:) ekleme talebini goremedim:/ 25msjı doldurduğum anda ilk iş fotograflarına bakcagım:)ayrıca 100msjı doldurmadan da ozelden mesaj yazamıyormuşum malesefsana özel mesaj gönderdim ve arkadaş olarak ekledim. gelmiyor mu?
canım peki istanbulda kaç gün kalsam yeter tampon,alçı felan çıkarılma süreci
Ameliyat gununu sifir sayiyorsun ertesi gunden itibaren bes gn snra alci ve tamponlar cikti pazartesydi o gun. Bandajlar takildi birkac dikis alindi o hafta persembe kontrole cagirdi bandajlari cikarip temzledi bikac dikis daha alarak yenidn bandajladi bir sonraki pazartesi gunu icin randevu verdi durumnu iyi gorursem cikarticam eer deilse 3gun dha bandajlicam dedi ama gerek kalmadi neyseki gerek kalmadi o gun cikartti herseyi. Yani tam 13. Gunumde cikti suan sadce bİrkac dikis kaldi icerde onlarda kendi dusecekmis.
merhaba,
ben yeni üyeyim.
resimleri görmeyi çok istiyorum
ama açamıyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba,
ben yeni üyeyim.
resimleri görmeyi çok istiyorum
ama açamıyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim[/
Önce 25 tane mesaj yazman gerekiyor, ama buraya şimdi 25 mesaj yazma, arama motorundan geyik muhabbet diye bir başlık var, oraya git ordan 25 mesaj sınırını doldur sonra bizlerle arkadas ol, yani ameliyat olanlarla, çünkü bazı arkadaşların resimlerini sadece arkadas olduğu kisiler görüyor, mesela benim resmimi herkez goremez, ozaman görürsün iste. Hadi kolay gelsin.
Acikcasi cok fazla fotograf cekmedim canim ben hergun cekince hc bir duzelme yokmus gbi hssediyorum. O yuzden haftadan haftaya cekiyorum. Biraz daha duzeldikten sonra koymayi dusunuyorum bende. Suan kimsenin fotograflarina da bakamiyorum 25msji doldurmadgim icin cunku:/
Evet canım burnun neden bu kadar şişti ilk bandaji açtığımda bu kadar sis degildi dedi benim bandajdan sonra cok şişti yüzüm falan heryerim burnun cok sis dedi icine falan baktı günde 20 kere soguk su cek bırak burnuna dedi hatta moralim cok bozulmuştu sonra iste o cayi buldum forumda ictim falan bol bol soguk suyla icini disina yıkamaya başladım normale dondüm baya fark oldu arkadaslarım bile dedi bayağı indi burnun die hala sis ama o zamana göre bayağı inik halde :)
Merhaba kizlar burda bahsedilen cay nedir bileniniz var mi? Baya bi baktim ama icerigini goremedim ben.
Peki sevgicim sen bunu denedin mi? Ben bu kadar karisik bir cay oldugunu dusunmemstim cunku:/ bugun tam bir ay oldu ameliyat olali yuzumdE ki sislikler buyuk olcude azaldi fakat burnumun icindeki sisliklerde hc bir azalma yok sankinefes alamiyorum hala ve cok sinirlerim bozuluyor hersy cok guzel ama su nefes alamamak ve burun icinde ki sislikler bni cok uzuyor