Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sabahları uyandığımda küre şeklinde ve iri boyutlarda,
öğleden sonra yine küre şeklinde ve normal boyutlarda,
akşamları da şekle girmiş, ve küçülmüş bir burun ucuna sahibim.
bu periyot her gün tekrarlanıyor. buna benzer bir iyileşme süreci olan var mı?
iyi paylaşımlar :KK66:

sabahları uyandığımda küre şeklinde ve iri boyutlarda,
öğleden sonra yine küre şeklinde ve normal boyutlarda,
akşamları da şekle girmiş, ve küçülmüş bir burun ucuna sahibim.
bu periyot her gün tekrarlanıyor. buna benzer bir iyileşme süreci olan var mı?
iyi paylaşımlar :KK66:

Bende hergun tam tersi oluyor. Sabahlari iyi, aksamlari patlican, domates...

KIZLAR resim ekledim sonunda, bakabilirsiniz. Bir uyari, bazi resimlerde sakin korkmayin cunki cok igrenc gorunuyorum :) :KK52:

kızlar 2 hafta sonra 1 yılım doluyor yeni fotolar yükledim umarım herkes istediği gibi bir burna sahip olur. Bu arada şişmeler bende de devam ediyo ama artık iyice azaldı burun ucum çok etliydi ve kalın deriliydim Emre bey burun ucumun oturmasının 1 yılı bulabileceğini söylmişti ve hç kafama takmadım sabaharı hala şişiyo ama eskden akşama kada ancak inerken şimdi 1 saat içinde inmeye başlıyor panik yok:)

Sevgi bu arada ameliyat sonrası fotoğrafların için ilk adımı atıp albümü oluşturmuşsun gözümden kaçmadı :KK1: en kısa sürede içini doldurmanı bekliyoruzzz :)[/QUOTE

Kiz kac tane resim eklemek istedim ama resimlerin boyutu buyukmus, olmadi bu yuzden. Resimleri kucultmem lazim oyle ekliyebilirmisim. Oyle yapacagiz artik...Deli gibi hergun resim cekiyorum, is yerindekiler deli oluyor bu halime:) Yine studyoda cekim var diyorlar :)) Ekliycem insallahhhhhhh yakin zamanda

sevgı tum resımlerın cok guzel canımm cok begendım ve cok degısmıssın bu arada :):) bende koyacagım resımlerımı yakında ama bıraz daha sıslıklerımın ınmesını beklıyorum:)

Yaa ben baya gerilerde kalmışım forumda pembecikk aramıza dönmüş bilee:)) ameliyat öncesi ve sonrasını okadar doğru anlatmışsın ki bende herkes gibi o günlere geri döndüm meğer ne kadar çabuk geçmiş zaman 2,5 ay olmuş ben ameliyat olalı:) pembecim sen zaten çok bilinçli bir hastaydın çok araştırdın çok istedin ve inşallah çokta güzel olacak burnun artık pozitif yorumlarda bulunma sırası bizde:))

Sevgii cnm sormuşsun burun ucunuz düşük gibi duruyor mu diye ben hatırlayamadım o günlerimi sonra eski fotoğraflara baktım bantlar çıktıktan 1 hafta sonraki resimlerde gerçekten hafif düşük duruyormuş ben farketmemiştim sen sorana kadar:) ama şuan hiç öyle bi düşüklük yok oyüzden şişliktir o içini rahat tut:)

Nefes problemi yaşayan arkadaşlar sizlerin daha çok yeni ameliyatları benim 2,5 ay oldu hala tek tarafımdan tam nefes alamıyorum ama ilk günlerime oranla arada uçurum var etler çok şiş şimdi içerde zamanla onlarda geçecektir sizi şuan çok iyi anlıyorum ağrısız ama sonraki süreci süreci gerçekten sabır gerektiren bir ameliyat bu

canım çok teşekkür ederim. bugün tamponlar çıkacak. ve ben acıdan da geçtim istediğim gibi olmamışsa diye ödüm kopuyor. en iyisi bakmayayım ben aynayla o sırada.
dediğin gibi sabır gerektiren bir süreç ama bakalım ben sizin gibi sabırlı olabilecek miyim?

bu arada ben düşük bir burun istememiştim emre beyden, çok düz de olmasın dedim. eski burnum alt kısımdan kalkıktı zaten ve önden deliklerim bile görünüyordu hatta. böyle olsun dedim. düz olmasın düşük olmasın hafif kalkık olsun. şimdi ise alçının içinde hokka bir burun var. birazcık iner mi dersiniz arkadaşlar :KK70:

Yaa ben baya gerilerde kalmışım forumda pembecikk aramıza dönmüş bilee:)) ameliyat öncesi ve sonrasını okadar doğru anlatmışsın ki bende herkes gibi o günlere geri döndüm meğer ne kadar çabuk geçmiş zaman 2,5 ay olmuş ben ameliyat olalı:) pembecim sen zaten çok bilinçli bir hastaydın çok araştırdın çok istedin ve inşallah çokta güzel olacak burnun artık pozitif yorumlarda bulunma sırası bizde:))

Sevgii cnm sormuşsun burun ucunuz düşük gibi duruyor mu diye ben hatırlayamadım o günlerimi sonra eski fotoğraflara baktım bantlar çıktıktan 1 hafta sonraki resimlerde gerçekten hafif düşük duruyormuş ben farketmemiştim sen sorana kadar:) ama şuan hiç öyle bi düşüklük yok oyüzden şişliktir o içini rahat tut:)

Nefes problemi yaşayan arkadaşlar sizlerin daha çok yeni ameliyatları benim 2,5 ay oldu hala tek tarafımdan tam nefes alamıyorum ama ilk günlerime oranla arada uçurum var etler çok şiş şimdi içerde zamanla onlarda geçecektir sizi şuan çok iyi anlıyorum ağrısız ama sonraki süreci süreci gerçekten sabır gerektiren bir ameliyat bu

canım çok teşekkür ederim. bugün tamponlar çıkacak. ve ben acıdan da geçtim istediğim gibi olmamışsa diye ödüm kopuyor. en iyisi bakmayayım ben aynayla o sırada.
dediğin gibi sabır gerektiren bir süreç ama bakalım ben sizin gibi sabırlı olabilecek miyim?

bu arada ben düşük bir burun istememiştim emre beyden, çok düz de olmasın dedim. eski burnum alt kısımdan kalkıktı zaten ve önden deliklerim bile görünüyordu hatta. böyle olsun dedim. düz olmasın düşük olmasın hafif kalkık olsun. şimdi ise alçının içinde hokka bir burun var. birazcık iner mi dersiniz arkadaşlar :KK70:

Sevgi bu arada ameliyat sonrası fotoğrafların için ilk adımı atıp albümü oluşturmuşsun gözümden kaçmadı :KK1: en kısa sürede içini doldurmanı bekliyoruzzz :)[/QUOTE

Kiz kac tane resim eklemek istedim ama resimlerin boyutu buyukmus, olmadi bu yuzden. Resimleri kucultmem lazim oyle ekliyebilirmisim. Oyle yapacagiz artik...Deli gibi hergun resim cekiyorum, is yerindekiler deli oluyor bu halime:) Yine studyoda cekim var diyorlar :)) Ekliycem insallahhhhhhh yakin zamanda

süpersin ya! bana da benzer espriyi yaptılar. koltuk kataloğuna çıkacaksın diye. hep yatıyorum ya, yattığım yerden hergün birer defa kendimi çekiyorum, yüzümün gelişmelerini takip edebilmek için :KK70: çok güldüm yazdığına :KK70:

Son düzenleme:

Kiz Pembe, bence tamponlardan korkma, bende gerci hic acimamisti, hissetmedim bile ciktigini. Bence bakma burnununa cunki cok kalkik ve sivri duruyor, yani o alcidan ciktiginda ben ille gormek istedim, Emre bey bence bakma dedi :) ama ben ille gormek istedim ve o halini bile ben begendim, inan ayni uzayli gibi gorunuyordum o anda :) Eski brunumdan o kadar bikmistim ki, o cirkin hali bile hosuma gitmisti. Sunu soylim, burnun cok farkli gorunuyor, ve acayip cirkin duruyor o anda, yani bende oyleydi. Eger panik biriysen ve kafana herseyi takiyorsan, hic bakma burnuna. aten bandajlar takildiginda yavas yavas duzeliyor, uzaylidan insana benzemeye basliyorsun :) Ben kendimi ayni Bulent Ersoy gibi hissetmistim, yanaklarda sis. Hadi simdiden gecmis olsun, bizleri merakta birakma. Emre beye benden cok selam soyle kiz, Hollandadan Sevgi dersen bilir.

Kizlar, bugun dogum gunum. Bugun 32 yasina girdim ama sanki bugun yeni dogdum cunki ilk defa yeni burnusumla yasgunum..Her yil yaslaniyorum diye uzuluyordum, ilk defa mutluyum yasgunumde. Bir burun insanin dusuncesini bile nasil degistiriyormus.. Ameliyat olmak isteyipte olamiyanlar, insallah sizde istediginiz buruna kavusursunuz.
Allahim sevdiklerimizi yanimizdan ayirtmasin. Hepiniz opuldunuzzzzzzz.Aghhh simdi Istanbulda olmak vardi, ne gezerdim ne gezerdim...

:KK36: :emir_bebek: :KK3: :21:

Kizlar, bugun dogum gunum. Bugun 32 yasina girdim ama sanki bugun yeni dogdum cunki ilk defa yeni burnusumla yasgunum..Her yil yaslaniyorum diye uzuluyordum, ilk defa mutluyum yasgunumde. Bir burun insanin dusuncesini bile nasil degistiriyormus.. Ameliyat olmak isteyipte olamiyanlar, insallah sizde istediginiz buruna kavusursunuz.
Allahim sevdiklerimizi yanimizdan ayirtmasin. Hepiniz opuldunuzzzzzzz.Aghhh simdi Istanbulda olmak vardi, ne gezerdim ne gezerdim...

mutlu yıllar sevgicim doğum gününü kutluyorum. hayatın boyunca çok çok mutlu ol inşallah :nazar:

Sevgicim dogum gunün kutlu olsun canım sen genclesip oyle girdin yeni yasına sen yeni burnunla 24 olmuştun bugün 25 oldun :))

sevgi dogum gunun kutlu olsun canim ne guzel yeni yasina mutlu bir sekilde girmen cok guzel ben 25ci yasgunume aglayarak girdimmmmm :KK43: insallah 26ci yasima senin gibi sevincle girerimm

Dogum gunun kutlu olsun sevgi,sana yeni yasinda yeni burnunla mutluluklar diliyorum,ne guzel yazmissin Amin...beni durtun ne olur ya ben bir turlu randevu alamiyorum,pisman olmak hissi beni her seferinde engelliyor,pisman olmam degil mi? bende Belcikadeyim cok uzak sayilmayiz seninle..

Arkadaslar bana yardim edin ya,atayim su korkuyu uzerimden

Son düzenleme:
Sana kolay gelsin, daha yolun basindasin. Ben 6 yıl doktor araştırdım ve sonunda Emre beye karar verdim ve oldum. Cok mutluyum darisi basina.[/QUO

Teşekkür ederim Sevgi İnşallah bende mutlu olurum sonunda, Emre Bey'in yaptığı burunların forograflarına bakmak istiyorum fakat msj sayısını doldurmam gerekiyor sanırım fotoları görebilmek için. Emre Bey'e ameliyat olanlar beni ekleyebilrse sevinirim

aynen ilk zamanlar bende Serhat Tuncer ve Naci Çeliği falan düşünüyodum sonra Emre İlhanı farketttim:)) bu yüzden çok şanslıyım sende çok şanslısın:)

Emelcim sen de benimle aynı isimleri düşünmüşsün peki diğerlerini ne sebeplerle eledin ve Emre Bey'e karar verdin?

Cok sagolun kizlar, hep birlikte nice uzun mutlu yillara insallah.

Ellamaya, geyik sohbet diye bir Topic var, arama motorundan geyik sohbet yaz ve oraya git, istedigini yaz. Siir yaz, hayat hikayeni yaz, ne yazarsan yaz ve ordan 25 sinirini doldurursun. Bence Emre Ilhandan vazgecme derim.. En guzel burunlari Emre bey yapiyor, bence...
Sana kolay gelsin doktor aramanda.

Kiz wensss, ne var cesaretini toplamayacak? Bak ben cesaretimi topladim oldum kurtuldum ve coooook mutluyum. Darisi butun olmak istiyenlerin basina. Bence ilk olarak hemen telefon ac, randevunu al. Oylece ilk adimi atmis olacaksin. Ay cok guzel oluyor o heyecan ya. Ilk randevumu aldigimi hatirladim simdi, nasil heyecanlanmistim. Bence fazla oyalanma, hemen ara. Sanada kolay gelsin.

Kiz pembeeeeeeeee, tamponlar ciktimi? Sesin solugun cikmiyor yine.

X