Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

amelıyat olacak arkadaslara sımdıden gecmıs olsun
bence tadını cıkarın baslanmıs ıs bıtmıstır
ben henuz 1 kez bıle gorsmey gıdemedım bıran once halletsem bende su burnu

amelıyat olacak arkadaslara sımdıden gecmıs olsun
bence tadını cıkarın baslanmıs ıs bıtmıstır
ben henuz 1 kez bıle gorsmey gıdemedım bıran once halletsem bende su burnu

kendi adıma teşekkür ederim , sende dilediğin burnu kavuşursun inşallah :KK54:

ınsallah lutfen sende tadını cıkar ayy dusunsene ne guzel bır burnun olucak :KK16:

teşekkür ederim inşallah:KK17: şu anestezi olayı insanı ürkütüyor birde ameliyat süresinin uzunluğu.. Eşim o kadar panik ki ben çıkana kadar 10 yıl yaşlanır beklerken :KK43: İnsan hepsini düşünüyor işte..

ınsallah lutfen sende tadını cıkar ayy dusunsene ne guzel bır burnun olucak :KK16:

Sen ameliyat tarihi hakkında bilgi aldın mı Emre Bey'den? Temmuz ayına anca verebiliyomuş sanırım, yoğunluktan... Off bu durum canımı sıkıyo.:KK14: Hala arayıp soramadım.

teşekkür ederim inşallah:KK17: şu anestezi olayı insanı ürkütüyor birde ameliyat süresinin uzunluğu.. Eşim o kadar panik ki ben çıkana kadar 10 yıl yaşlanır beklerken :KK43: İnsan hepsini düşünüyor işte..

daha once anestezı aldım
odamdada bı ılac wermıslerdı kendımde ama bulutlardaydım sankı o sekılde ındrdıler sonra doktru hemsırelerı gruyosun 2 3 soru sorcaklar muhtemelen hazrmısn falan dıe hazırım demene frsat kalmadan uyuyosun ama uyumak degıl ölmek gbı sonra gzunu bı acıosn odandasın hıc bısı hatrlamıcaksın korkma esın haklı tabı en sewdgı ınsansın ıyı dusun ıyı olsun kı emre bey ıyı ısler cıkartıo gordgum kadarıyla

zor bı amelıyat degıl sanırım yanı kalp cıger vs degıl o yuzden korkma

sık sık gelıp sonuclarını okucam senın

Sen ameliyat tarihi hakkında bilgi aldın mı Emre Bey'den? Temmuz ayına anca verebiliyomuş sanırım, yoğunluktan... Off bu durum canımı sıkıyo.:KK14: Hala arayıp soramadım.

yok be canım daha gıdemedım mı esımden ızın koparamadım sımdı daha olumlu bakıo falan bnde mayısa kadar gıdıp gun alım dıorm.
ama sana bısı dıyımmı temmuza veremezler gun

Gerçekten istiyorsanız vakit kaybetmeyin derim. O kadar yoğun ki Emre bey, randevu saatimi 3 saat beklediğimi bilirim. Dolayısıyla da kızamıyor insan.. Zaten çok ileri bir tarihe veriyorlar ameliyat tarihini ilk görüşme de ücretsiz o yüzden gidip görüşün bana kalırsa..

Gerçekten istiyorsanız vakit kaybetmeyin derim. O kadar yoğun ki Emre bey, randevu saatimi 3 saat beklediğimi bilirim. Dolayısıyla da kızamıyor insan.. Zaten çok ileri bir tarihe veriyorlar ameliyat tarihini ilk görüşme de ücretsiz o yüzden gidip görüşün bana kalırsa..

nısanda gıtsek muhtelen eylul ekımı bulur dımı

daha once anestezı aldım
odamdada bı ılac wermıslerdı kendımde ama bulutlardaydım sankı o sekılde ındrdıler sonra doktru hemsırelerı gruyosun 2 3 soru sorcaklar muhtemelen hazrmısn falan dıe hazırım demene frsat kalmadan uyuyosun ama uyumak degıl ölmek gbı sonra gzunu bı acıosn odandasın hıc bısı hatrlamıcaksın korkma esın haklı tabı en sewdgı ınsansın ıyı dusun ıyı olsun kı emre bey ıyı ısler cıkartıo gordgum kadarıyla

zor bı amelıyat degıl sanırım yanı kalp cıger vs degıl o yuzden korkma

sık sık gelıp sonuclarını okucam senın

biliyorum canım anestezi aldım daha önce bu 2. ameliyatım olduğu için :) İlgin için teşekkürler. İnşallah olup kurtulayımda, burada paylaşırım herşeyi :KK54: Eşimin panikliğini bi görsen yok senin ki bi başkaymış dersin canım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

biliyorum canım anestezi aldım daha önce bu 2. ameliyatım olduğu için :) İlgin için teşekkürler. İnşallah olup kurtulayımda, burada paylaşırım herşeyi :KK54: Eşimin panikliğini bi görsen yok senin ki bi başkaymış dersin canım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ay kıyamam haklı onun yerıne koysana kendını

gecıcek ınsallah

hayırlı haberler getır bıze

Miku bak sana numarasini vereyim hemen ara, hic bekleme 0216-355 50 05 Asistanlari coooook şeker, onlara istedigini sorabilirsin. Söylersin iptal eden olursa seni arasinlar. Bende öyle oldu, aradim ve benden önce birisi arayıp iptal etmiş öylece mayıs yerine martta oldum. Bak bu yazıyı okur okumaz ara, yoksa mayısta hala aramamış olacaksın. Belkide istedigin dönem bir boş yer olur. Denemedikce bilemezsin... Sana kolay gelsin, inşallah sende istedigin buruna kavuşursun.

twetty
ılk gorsmeye gttıkten sonra gun alıyorsun
sonra senı ne zaman 2. gorsmeye cagırıo toplamda 3 4 gorsme yapıyor degılmı
son grsmedede odeme yapıosn we amelıyat gunu grsuyosn tekrar

yok be canım daha gıdemedım mı esımden ızın koparamadım sımdı daha olumlu bakıo falan bnde mayısa kadar gıdıp gun alım dıorm.
ama sana bısı dıyımmı temmuza veremezler gun

İkna edebilmene sevindim. :) Ben de babamla mücadele verdim bir süre. :) Ben de en geç iki ay içinde olmak istiyorum. Neden Temmuz'a veremezler dedin? Umutlandım bir an.:KK16:

nısanda gıtsek muhtelen eylul ekımı bulur dımı

canım ben aralık ortasında telefonla randevu aldım subat ortasına verdiler. Ameliyat tarihini de ne zaman müsaitsin şeklinde soruyor Emre bey ben nisanın başı müsaitim dedim Nisan dolu dedi önce sonra 4 nisana sıkıştırdı. Normalde 1 ameliyat yapıyor sanırım günde. O gün 2 tane olacak.. Ama beni ilk yapacağına söz verdi :KK53: O yüzden sen müsait olduğun zamanı söylersin belki istediğin tarihe yakın bişeyler yapabilir.

Miku bak sana numarasini vereyim hemen ara, hic bekleme 0216-355 50 05 Asistanlari coooook şeker, onlara istedigini sorabilirsin. Söylersin iptal eden olursa seni arasinlar. Bende öyle oldu, aradim ve benden önce birisi arayıp iptal etmiş öylece mayıs yerine martta oldum. Bak bu yazıyı okur okumaz ara, yoksa mayısta hala aramamış olacaksın. Belkide istedigin dönem bir boş yer olur. Denemedikce bilemezsin... Sana kolay gelsin, inşallah sende istedigin buruna kavuşursun.

Canım çok teşekkür ederim. Hemen arıyorum. Senin ameliyatının iki ay öncesine alınması çok iyi olmuş, umarım bana da öyle bir şey denk gelir. Birisi korkup vazgeçse ne güzel olur hihih.:KK9:
Sen nasılsın peki? Tam olarak kaç gün geçti ameliyatın üstünden?

ay kıyamam haklı onun yerıne koysana kendını

gecıcek ınsallah

hayırlı haberler getır bıze
İnşlallah canım benim yaa .. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah:KK19:
twetty
ılk gorsmeye gttıkten sonra gun alıyorsun
sonra senı ne zaman 2. gorsmeye cagırıo toplamda 3 4 gorsme yapıyor degılmı
son grsmedede odeme yapıosn we amelıyat gunu grsuyosn tekrar

canım ilk görüşmeye gittikten sonra herşeyi konuşuyosun ücrete kadar, eğer ameliyat olmaya karar vermişsen emre bey daha ilk görüşme de sana Ameliyat tarihini veriyor zaten. Ben 4 görüşme yapmış olacağım. Evet pazartesi günü hem hemşiresiyle görüşücem amlyt için gerekli formları doldurucaz bildiğim kadarıyla ve emre beye ödemeyi yapıcam kısmetse.

aradım ben mayısa ılk randewuyu werebılırz dedı temmuz agustos gbıde maelıyat zam gelmıs ayrıca ucrete:KK14:

aradım ben mayısa ılk randewuyu werebılırz dedı temmuz agustos gbıde maelıyat zam gelmıs ayrıca ucrete:KK14:

Ben aradım meşguldü, seninle mi konuşuyolardı acaba? :) Mayıs ilk randevu?? Ameliyat Temmuz-Ağustos? :KK53: Ne kadar yoğun bir adam yahu.

X