çok teşekkür ederm albümde eski burnumun da fotosu var :)
zeynep senin saat 10 benim de öğleden sonra 1 gibi olcaktır sanırım:)akıl edipte öğrenmedim sabah mı yoksa öğleden sonra mı olacağımı:) ne zaman olacağımız isteğe bağlı bi şey mi yoksa kendileri mi karar veriyo[/QUO
cnm ben sabah boş mu diye sormuştum yer vardı ona göre yazmıştı emre bey ama bende saatimi bilmiyorum mesela henüz :)
yok asistanı Emre beylede görüşme olcak demiştiArkadaşlar ameliyat öncesi son görüşmede sadece hemşire ile mi görüşülüyor yoksa emre beyle de görüşebiliyor muyuz?
canım pazartesi bir buçukta :)Emelcim senin ne zaman son görüşme? Benim pzt akşamı olacak
evet hafif bi eşitsizlik var alttan dikkatle bakılırsa farkedilebilen ama o açıdan bir kaç foto girişimim oldu hiç hoş gözükmüo :)
sevgi mart için heycanlandıysan biz ne yapalım çarşamba ameliyat:) ama şunu söyliyim zaman çok hızlı geçiyo:S :)Buarada, 27 mart randevusu olan varmi aranizda? 22 Mart ilk konusmam, 24 mart tasarim, sonra ameliyat...Simdiden ates basti,asiri heyecanlandim...
sevgi mart için heycanlandıysan biz ne yapalım çarşamba ameliyat:) ama şunu söyliyim zaman çok hızlı geçiyo:S :)
sevgi mart için heycanlandıysan biz ne yapalım çarşamba ameliyat:) ama şunu söyliyim zaman çok hızlı geçiyo:S :)
Buarada, 27 mart randevusu olan varmi aranizda? 22 Mart ilk konusmam, 24 mart tasarim, sonra ameliyat...Simdiden ates basti,asiri heyecanlandim...
Amelıyat Tarihini Ne Zamana Veriyorlar Canım Biliyormusun??
Çok sağolun kızlar tabi anlatırım, fotoğrafta koyarım. Benimde hiç bi bilgim yoktu buradaki arkadaşlar karar vermemde çok yardımcı oldu onların fotoğrafları,yorumları olmasa nasıl karar verebilirdim ama ne olursa olsun yinede bi risk inş. hayal kırıklığına uğramam.
Aslında benimki biraz şans ısı oldu, randevusu ertelenen olmuş, Mart 27.sinde bana nasip oldu. Nisan mayıs ayında boş gün varmış. Sen istediğin zaman ara, belki şansına birisi ertelemiş olabilir. Bol şans, ve eğer kararını verdin ise, fazla bekleme derim. Yaza yeni burnumuzla gireriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?