evet 8 şubatta ameliyatım... Herşeyi takar oldum bu aralar teşekkür ederim:)
rica ederm ekledimmm
Emelcim aynı gün ameliyat oluyoruz seninle benimde 8 şubat :) Ameliyatlarda bir aksama olacağını zannetmiyorum emre bey günde en fazla 2 ameliyat yaptığını söylemişti olsa olsa iptaller olur diye düşünüyorum onlarda ertelenir
kurapiye çok cici olmuşsun. burnunun eski halini bilmiyorum ama çok güzel görünüyorsun. maşallah diyelim.
bu arada emre bey in aynı tarzda burunlar yapmadığının bir örneğidir bence fotoğrafların.
güzelliğinin tadını çıkar.
çok teşekkür ederm albümde eski burnumun da fotosu var :)
evet şimdi tekrar bakınca gördüm. bir burun ne kadar değiştiriyor insanı. gençleştirmiş ve daha masum daha bebeksi bir ifade vermiş. yuvarlak hatlı burunları seviyorum ben de, sivri burunlar herkese her yüze yakışmıyor.
çok güzel bir değişim.
inşallah ben de sıkıntısız bir şekilde düşündüğüm gibi bir burunla çıkarım ameliyattan.
inşallah gönlüne göre, hayal ettiğinden de güzel bir burnun olur :)
teşekkür ederim inşallah.
sen emre bey in yetenekli ellerine bırakmadan önce fotoğraf vs nasıl olmasını istediğini belirten bişey götürmüş müydün?
ben kendi tasarımımı götürdüm, kolay bişey dedi, bakalım inşallah.
Kurapiye burun kanatlarını daralttırmışsın benim de aynı şikayetim var burun kanatlarım geniş .Bir şey sormak istiyorum herhangi bi eşitsizlik var mı burun deliklerinde?
sonunda benimle aynı kaderi paylaşacak arkadaşıda buldum:))) inşallah hepimiz için en iyisi olurEmelcim aynı gün ameliyat oluyoruz seninle benimde 8 şubat :) Ameliyatlarda bir aksama olacağını zannetmiyorum emre bey günde en fazla 2 ameliyat yaptığını söylemişti olsa olsa iptaller olur diye düşünüyorum onlarda ertelenir
zenep83 sana da geçmiş olsun şimdiden.
ameliyat tarihi yaklaşanlarla beraber biz bekleyenler de heyecanlanıyoruz inanın :)
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz, güzel fotoğraflar istiyoruzz :)
sonunda benimle aynı kaderi paylaşacak arkadaşıda buldum:))) inşallah hepimiz için en iyisi olur
evet hafif bi eşitsizlik var alttan dikkatle bakılırsa farkedilebilen ama o açıdan bir kaç foto girişimim oldu hiç hoş gözükmüo :)
akıl edipte öğrenmedim sabah mı yoksa öğleden sonra mı olacağımı:) ne zaman olacağımız isteğe bağlı bi şey mi yoksa kendileri mi karar veriyoİnşallah cnm:)) benim ameliyatım sabahtan günler yaklaştıkça heyecan da artıyor tabi :)
akıl edipte öğrenmedim sabah mı yoksa öğleden sonra mı olacağımı:) ne zaman olacağımız isteğe bağlı bi şey mi yoksa kendileri mi karar veriyo[/QUO
cnm ben sabah boş mu diye sormuştum yer vardı ona göre yazmıştı emre bey ama bende saatimi bilmiyorum mesela henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?