Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

güzel şeyler yazmıssınz bende randevu aldım beklentilerim artıo umarım hayal kırıklığı yaşamam ve babamı ikna etmem o kadar zor olduki gercekten deger umarım bu yasadıklarıma :)

Arkadaşlar ameliyata giderken onden dugmeli bir pijama ile terlik yeterli olur mu? Yanımıza almamız gereken başka birşey var mı önereceğiniz?

Arkadaşlar ameliyata giderken onden dugmeli bir pijama ile terlik yeterli olur mu? Yanımıza almamız gereken başka birşey var mı önereceğiniz?

mrb cnm bnde daha yenı amelıyat olms bırı olarak tecruberımı paylasıyım:) terlık havlu gıbı seylerı getırmene hıc gerek hastanede tek kullanımlık verılıyo zaten nevresım olsun hersey yepyenı tertermız ıcın rahat olsun.onden dugmelı bı pıjama alsan yeterlı ama sana sunu soyleyebılırım kı yanında sana yardımcı olabılck guvenebılcegn bırı kesın olsun.sorma k ıstedıgın aklına takılan baska seyler varsa rahatlıkla sorabılırsın.

merhaba ben cmtesi günü yeni tarih aldım emre beyden nisan ayına. fiyat şu anda 5500 tl ama zannediyorum nisan ayında bir zam olabilirmiş. kolay gelsin. şimdiden geçmiş olsun.

hanımlar,

operasyondan 1 hafta sonra burnunuzun içinde bitiren sertleşmiş kirleri (kan-mukus karışımı) nasıl temizliyorsunuz?
bir losyon?
bir merhem?
bademyağı?
ilaç?

hanımlar,

operasyondan 1 hafta sonra burnunuzun içinde bitiren sertleşmiş kirleri (kan-mukus karışımı) nasıl temizliyorsunuz?
bir losyon?
bir merhem?
bademyağı?
ilaç?

mrb cnm ben once tonimeri skyrm bol bol sonra kulak cubuguna teramicn suruyorm(emre beyin orda kutu verilmisti onun icindeki merhem)sonra butun dikislrime ve burnumn icine suruyodum korkma onun bi zarari yok burnunun icinede surebilirsin.azcik bekledikten sonra temiz bi kulak cubuguyla burnun icini korkmadn silebilirsn cikan seyler seni korkutmasn:)

Çok teşekkürler bisi tavsiyelerin için:)

Kızlar havalar çok kötü Emre beyin ameliyatlarında aksama falan olmuşmudur günde 2 yerine 3-4 ameliyat olma durumu olmaz inşallah:S

kızlar ben 15 ay önce ameliyat olmuştum Emre Beye.vaktinde buraları didik didik edip foto incelediğim için burnumun son halini ekledim hepinize bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…