Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar ben 10 cu ayımdayım ve benim burnum yeni yeni şekline oturdu. hala sabahları kalkınca burnum şiş kalkıyorum.sakin burnun olmadı çok dik oldu şekilsiz oldu demeyin bekleyin burun değişiyo. şuan ben keske burnum daha kalkık olsaydı diyorum. çünkü şişlikler indikçe burun ucu az da olsa iniyo.ee sonuc olarak memnunum . en azından kimse bana burnun estetikmi demiyo buda beni mutlu ediyo.eskisine göre çok iyi. emre beye ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider:)

Karışım bu uyguladım ve faydasını görmeye başladım gercekten :)

arkadaslar benım bır ay oldu amelıyat olalı bır aydır sıgara ıcmıorum ama bırakabılecegımı hıc sanmıorum bu iş stresıyle ne zmn ıcebılırım ne kadar sureden sona fıkrı olan solesın lutfen

Oraletin tarifi bu bende lazım olur diye saklıyorum ise yaramasina sevindim

ahh ahhhh bende de vaRR bu sıkıntııı emre beye sordum 2 ay geçmesi lazım eger içersen burnumu emre ilhan yaptı deme dedi bana biraz tepkili yanı =)) beklemedeyim bende..

Ewet canım :) ameliyat oncesi fotoda koydum senin icin gerçi cok belli olanları genelde sildiğimden anca onları bulabildim :)

SagOl canım ben benim burnumu az sorunlu goruyodum ama seninki bendende sorunsuzmus ama şimdi daha guzel olmuş tabii güle güle kullan benimde 27 Ocak'ta cok fena stres var tamponların kaçıncı gun çıkmıştı senin

mrb bende resım ekledım albumume ama kesıp bıcılmıs halde:) 1 hafta kaldı amelıyatıma yorumlarınıza ıhtıyacım var:26:

merhaba kızlar.. elimdeki yeni resimlerden yukledim... cok yakin resimler degil ama fikir verir sanirim.. subat 2 de tam 2 sene olucak.. hersey yolunda.. :)

Ne guzel ya cok şanslısın, benim bit sene once Emre beye karar vermemdeki sebep senin ve demothyin burnu olmuştu daha cok seneler sorunsuz kullanman dileğiyle darısı basımıza diyorum

PUfff burnunu kendi burnun gibi kullanabiliyormusun ornegin yastığa gömür uyuyabiliyormusun spor rahatça yapabiliyomusun ve en önemlisi sürekli biri çarpacak vuracak diye tedirgin oluyomusun hala

ahh ahhhh bende de vaRR bu sıkıntııı emre beye sordum 2 ay geçmesi lazım eger içersen burnumu emre ilhan yaptı deme dedi bana biraz tepkili yanı =)) beklemedeyim bende..

bende bundan korkuyodum:)aslında cvbı bılıodumda bı umutla sordum bır ay kaldı o zmn yapck bıse yok sabırrrr tanrımmm:)

PUfff burnunu kendi burnun gibi kullanabiliyormusun ornegin yastığa gömür uyuyabiliyormusun spor rahatça yapabiliyomusun ve en önemlisi sürekli biri çarpacak vuracak diye tedirgin oluyomusun hala

cnm ilk sene biraz tedirgin dolasiyosun.. ama artik ikinci senem oldugu icin unutuyorum.. eskiden nasilsa simdi de oyle.. yegenim surekli vuruyo oyle sizlama filan olmuyo :) korkucak bisey yok.. ama benim gibi hor kullanmamakta lazim tabi

1 hafta sonra çıkmıştı cnm galiba 6. Günde olabilir hatırlamıyorum tam

Offf 6 gun cok değil mi ya nasil yasayacak 6 gun nefes almadan bazı drlar ikinci gun alıyomuş ne guzel

kızlar suan bavulumu hazırlıyorum bı an ne getırcem dıye dusunurken aklıma takıldı ya bogazlı kazak fıln gıyebılcekmıyız acaba buruna dokundurmadan gıyebılırmıyız kısın amelıyat olmus olanlar yardımcı olabılırler mı acaba:26: bırde az cok bılıyorum ama yanımıza almamız gerekn olmazsa olmazlar nelerdır acaba herkez bı tecrube yasadı nasılsa sunuda alsaydım keske fln dıyen oldumu (hastanede ve amelıyat sonrası ıcın):26:

Son düzenleme:
Onden iliklemeli pijama alsan yeter canım aslında hastanede terliğe kadar bı cok şeyi weriolar bide koca sise su çünkü azından nefes alicagin icin cok kuricak azın

Arkadaşlar benimde bu cts tasarım için gorusmem var tasarımda nasıl anlatmıştınız ne istediğinizi yanında fotoğraf götüren olmuşmuydu? Ya istediğimi tam olarak anlatamazsam durumunu yaşamışmıydınız sizde? =)

Onden iliklemeli pijama alsan yeter canım aslında hastanede terliğe kadar bı cok şeyi weriolar bide koca sise su çünkü azından nefes alicagin icin cok kuricak azın

saol cnm ya terlıkte alcktm aslında almasammı o zmn hıjyen olarak memnun kaldınmı sen havlu fıln nasıl sen getırdınmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…