Oraletin tarifi bu bende lazım olur diye saklıyorum ise yaramasina sevindim
arkadaslar benım bır ay oldu amelıyat olalı bır aydır sıgara ıcmıorum ama bırakabılecegımı hıc sanmıorum bu iş stresıyle ne zmn ıcebılırım ne kadar sureden sona fıkrı olan solesın lutfen
Ewet canım :) ameliyat oncesi fotoda koydum senin icin gerçi cok belli olanları genelde sildiğimden anca onları bulabildim :)
ahh ahhhh bende de vaRR bu sıkıntııı emre beye sordum 2 ay geçmesi lazım eger içersen burnumu emre ilhan yaptı deme dedi bana biraz tepkili yanı =)) beklemedeyim bende..
PUfff burnunu kendi burnun gibi kullanabiliyormusun ornegin yastığa gömür uyuyabiliyormusun spor rahatça yapabiliyomusun ve en önemlisi sürekli biri çarpacak vuracak diye tedirgin oluyomusun hala
SagOl canım ben benim burnumu az sorunlu goruyodum ama seninki bendende sorunsuzmus ama şimdi daha guzel olmuş tabii güle güle kullan benimde 27 Ocak'ta cok fena stres var tamponların kaçıncı gun çıkmıştı senin
Onden iliklemeli pijama alsan yeter canım aslında hastanede terliğe kadar bı cok şeyi weriolar bide koca sise su çünkü azından nefes alicagin icin cok kuricak azın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?