diğer topiğe de yazdım ama buradan da sorayım istedim.şişleri tamamen geçmiş arkadaşlara bir sorum var ? bantları çıkardıktan sonra burnunuzun şekliyle alakalı olarak ve nefesle ilgili olarak iiyiye ve kötüye giden şeyleri yazar mısınız ? ben dün bantlarımı çıkardım kafam karıştı. mesela genişlik değişti mi incelme oluyo mu burun çatısında nasıl bir değişiklik oluyor? kalkıklık azalıyor mu artıyor mu ya da aynı şekilde kalıyor mu? ya da asimetrik duran noktalar var mı bunlar artıyor mu azalıyor mu? yandan görüntüde değişiklikler oluyor mu burun küçülüyor mu aynı mı kalıyor? ayrıca burnunuza eskisi gibi ne zaman dokunabiliyorsunuz uyuşukluk hissi ne zaman geçiyor ne zaman burnunuzu silebildiniz? ya da ne zaman burnunuzu tam olarak kazadan beladan sakınmaktan vazgeçiyoruz? ve tam nefes burundan ne zaman alabileceğiz?şimdiden teşekkürler cevap verirseniz sevinirim özellikle eski ameliyat olan arkadaşlar??
Çok çok ince ise ,"Keşke keşke kalın derili olaydım!" diyorsun...Ama normal incelikte ise sonuç gerçekten iyi olur ki doktorların da ameliyata en uygun gördüğü normal deri,doktorun kim bilmiyorum ama bu konuda seni bilgilendirir..
Ameliyatımın üstünden 25 gün geçti. Şişliklerim mevcut.. Ama 3 ameliyat geçirmiş biri olarak deneyimlerimden şunu söyleyebilirim. İlk iki ameliyatımda da burnum açıldığında şekil olarak hayal kırıklığı yaşadım. Ama Emre beyin gerçekleştirdiği 3. ameliyatımdan sonra ilk açıldığında bile beğendim. Bu arada 2. ameliyatımda kaburgamdan kıkırdak alınmıştı. 3. ameliyatım içinde burun içindeki kıkırdaklar yetersiz olduğundan tekrar kaburgam açıldı ve kıkırdak alındı. En zor ve uzun geçen ameliyatım 3. olduğu halde kendimi toparlamam bu ameliyatta daha kolay oldu. Bu da Emre beyin ameliyatta ne kadar dikkatli ve titiz davrandığının göstergesi. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum..
azadet muayenehaneye bir arkadaşınla gelmiştin bir hast. de çalışıyordun. Yanılıyormuyum acaba, oda enfeksiyondan bahsetmişti çünkü.
ben ameliyat olalı 20 gün oldu yan profılden tam ıstedıgım gıbı ama onden bakınca cok şiş duruyor bide şişlikler ıkı taraftada tam eşit şekilde inmedi normal bi seyirdir umarım.bu süreçte deneyimli olanlar yazarsa sevinirim:)
ögrenebilirmiyim ne kadar ödedin ameliyatina?
ögrenebilirmiyim ne kadar ödedin ameliyatina?
ben ameliyat olalı 20 gün oldu yan profılden tam ıstedıgım gıbı ama onden bakınca cok şiş duruyor bide şişlikler ıkı taraftada tam eşit şekilde inmedi normal bi seyirdir umarım.bu süreçte deneyimli olanlar yazarsa sevinirim:)
Tabii.. 3. ameliyatımdı. 11.500-TL
ohooo senin daha çok fırın ekmek yemen lazım :) telaslanma canım gayet normal. ben 1.ayımı geçiyorum hala burunumun ucu taş gibi.[/QUO
evet abartıyomuşum demekki:)
oyle gozukuyor( dislerinin fotograflarını paylasmıs mıydın acaba merak ettim benden de aynı seyleri isticekler sanırım ama soyle bir haberim var senin dedigin gibi bir hastanın ingilizdi sanırım blogunu okudum nette onunda cenede kapanıs problemi varmıs % 80 civarında ortodontiyle bu % 40 lara gerilemis ve ameliyat olmamaya karar vermis o sekilde de memnunmus ve fotograflarına bakmıstım gercekten normale olması gerekene cok yakındı :) hayırlı olsun diyorum.acaba nereye yaptırıyosun birde ? ortodontistin kim?
1976 yılında ıstanbul’da doğdu. 1994 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinden mezun oldu ve aynı yıl Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi.Tıp eğitimini tamamladıktan sonra 2001-2005 yılları arasında Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ıhtisasını tamamladı. 2005-2006 yılları arasında Klinik Şefliği görevini de üstlendiği Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesinde askerlik görevini tamamladı. ıyi derecede ingilizce , başlangıç düzeyinde almanca bilmektedir.
Estetik ve Fonksiyonel Burun Cerrahisi ile asistanlığının ilk yıllarından beri özel olarak ilgilenmekte bu konu ile ilgili bir çok kez kadavra üzerinde özel çalışmalarda bulunmuştur. Ve bu konularla ilgili bilimsel çalışmaları devam etmektedir.Dr. A.Emre ılhan estetik burun ameliyatlardaki son gelişmeleri her yıl yurtdışında düzenli olarak düzenlenen kongrelere katılarak yakın olarak izlemektedir.
Özel Olarak ılgilendiği Konular:
- Estetik Burun Ameliyatları(Burun tıkanıklığı ile aynı seansta)
- Revizyon (düzeltme ) Burun Ameliyatları
- Fonksyonel Burun Ameliyatları(burun tıkanıklığı ameliyatları)
- Sinüzit Ameliyatları(Endoskopik sinüs cerrahisi)
- Kepçe Kulak Ameliyatları
- Botox Enjeksyonları( Yüz gençleştirme ve Aşırı terleme tedavisinde)
- Dolgu enjeksyonları(yüz ve dudak)
- Horlama ve Uyku Apnesi tedavisi
- Alt Çene problemleri ve Çene Eklem hastalıkları
Arşive : http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/180198-op-dr-a-emre-ilhan-hakkinda-bilgi.html adresinden ulaşabilirsiniz.
mrb ameliyat olanlar cevap verebililirler mi acaba burna dokunmadan kuvvetli sümkürmeye ameliyattan kaç gün sonra başlayabiliriz?
6 ay sonra düzelmeye başlıyor.
yanlış anladınız gaiba kaç hafta sonra sümkürmeye başlıyoruz diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?