Cnm ben sakıncası olacağını sanmıorum zaten ameliyattan sonrada antibiyotik kullanacaksın. Ki antibiyotik kullandıktan 25 gün sonra falan ameliyat olacaksın bir sakıncası olmaz. Mesela benim bi arkadaşım ameliyat olacaktı Emre Bey'e ameliyattan bir gün önce hastalandı antibiyotik falan kullanması gerekti ameliyat bir hafta sonraya ertelendi bu durumdan da anlaşıldığı gibi korkmana gerek yok :))
Bu arada burda ne zaman birileri insanlara yardımcı olmaya çalışsa yok neden doktoru savundun reklam var falan filan deniyor.Artık içimden yazmakta gelmiyor ama yine dayanamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum :S
saf kiz handemelek :) iyi bir kizsin ama cok safsin ailecek senin icin üzülüyoruz
Kizlar 27 Ocak'ta ameliyatım var ve 20 lik gömülü dis cekimi yaptırmam gerekiyor bugün yarın çektirecem daha sonra 1 hafta antibiyotik kullanmam gerekebilir bir sakıncası olur mu acaba:18:
merhabalar yorumlarınızı 2-3 gündür okuyorum. ve dikkatimi çekti. bende ameliyat olmak istiyorum fakat arkadaşlarımızın dediği gibi bu kadar uçuk fiyatların istenmesi etik değil tabikii ortada bir emek var . saygı duyuyorum. ama arkadaşlarımızın revizyon fiyatı hakkında bu kadar fazla ücret talep etmelerine karşı çıkmasına katılıyorum. para kolay kazanılmıyor gerçekten insanlar bütçelerini denklemeye çalışıyorlar. ama bu forumda anladığım kadarıyla hep olumlu yorumlar olsun istenmiş birazcık fikirler çakışınca yada olumsuz yazılar görünce hemen itiraz edilmiş. vede karşı çıkılmış. biz hersene %50-60 zam almıyoruz.
bence herkes fikrini söyleme konusunda özgür. ben iki arkadaşımızada katılıyorum. gözümüzde bir ilah büyütmeyelim tabiki memnuniyetimizi belirtelim. ama zaman zaman eleştirilerede açık olalım. genelde hep aynı arkadaşlarımız savunma yapmış. insanı buda düşündürüyor açıkçası sadece memnuniyet belirtmek yeterli diye düşünüyorum.
Merhaba gd62; sanırım beni tarif ediyorsunbenimde burun derim oldukca kalın ve problemli bir burundu ve birden fazla ameliyat oldum talihsizlikler yüzünden3 ve 4 ameliyatımı Emre bey'e oldum cunku benim kaburgadan kıkırdak alınıp burna eklendi ancak küçük bi kaza geçirince bu ameliyatı yenilemek gerekti ve 4. tercihimi de Emre Bey'den yana kullandım çünkü başkasına güvenemezdim. Ben çok araştırdım yıllarımı verdim diyebilirim son ameliyatımdaEmre Bey'den istediğim ufak minik havalı bir burun idi ama derim kalınken bunun olmasının ne kadar zor oldugunu da biliyordum gel gör ki burnum suanda tam istediğim gibi ufak ve kalkık, yuvarlak bir yüzüm oldugu için bende düz yada uzun burun tercih etmemiştim, bende öncesi ve sonrası resmi hiç yok o yüzden bu cumartesi Emre Bey'den alacağım ve buraya da yükleyeceğim o zaman belki daha net fikir sahibi olursun. Daha alçıdayken görenler bile çok güzel durdugunu söylüyolardı dilerim seninde istediğin gibi bi burunu Yapar ...
Arkadaşlar bu konuyu ne kadar uzattınız allah aşkına adamın kendi emeği kendi keyfi ister ucuz yapar ister 20.000 alır kime ne? isteyen yaptırır istemeyen kendi bütçesine göre birini bulur anlamadım yani nedir mesele.. daha faydalı konularda tarafsız paylaşımda bulunulsada ameliyat olanlar yada olacak olanlara fayda sağlansa.... Konu kaça ameliyat yaptığından ziyade yaptığı ameliyatların sonuçlarını olumlu yada olumsuz, tarafsız, net bir şekilde paylaşmak olsa....
güzel paylaşımlar..
ameliyat tecrübesi olan arkadaşlar;
acaba yapılan ameliyat burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi yapılıyor.
şöyle ki ben kendi tasarımımı çizdim, ama burun deliklerim büyük olduğu için, çizimim tam burun delikleri ile sıfır oluyor.
öyle bir sonuçta olamayacağına göre, burun deliklerine müdahale edilebiliyor mu, yoksa dediğim gibi burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi küçültme yapılıyor?
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.
burnunla orantılı olarak burun deliklerinde küçültülüyor canım, benim burun deliklerim iki parmak girecek genişlikteydi ama şimdi parmağımın ucu bile girmeyecek kadar küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?