Bende emre beye 40 gün önce ameliyat oldum hiç memnun değilim hatta pişmanım şimdiki aklm olsa aslaaa olmam kendi kendime kaşındım diyorum. çünkü hala burnum tas gibi şiş ara sıra sızlıyor bunlarıda bir kenara geçtim nefes tam alamıyorum 1. ay kontrolümde emre bey 6 ay bir şey yapamıyacağını 6 aydan sonra tekrar etleri küçülteceğini söyledi canım sıkıldı yani. olurmu öğle şey bir işlem bir kere yapılır artı ameliyat öncesi nefesproblemimde yoktu et problemimde resmen kaşındım ya sadece estetik amaçlı olmuştum. bu burun işi akıl karı değil yol yakınken yaptırmayan arkadaşlar vazcaysın bence.....
burnum nasıl biliyormusunuz taş gibi ya set sanki yüzüme bir sert maske takılmış gibi.... canımsıkıldı çok yaptıran arkadaşlar hiç nefes alma probleminden bahsetmemişler herkes oluk oluk nefesmı alıyor yaaa burun işi zor iş bennn hiç tavsiye etmiyorum. şekline gelince ehhhh işte idare eder aman aman da bir burun olmadı yani bunları çekecek kadar...... benden size tavsiye.
Hayir geniz Et'im yok sadece burun Et'im varmış goya EMRE beyin demesine göre ama ben daha onceden iyi nefes alıyordum zaten burnum tas gibi esmersen bile acıyor ben sadece estetik amaçlı oldum zaten öküzden diyorum yaaaa nefeside yarım alıyorum EMRE beyde eğer nefes Alman z2ayda geçmezse 6ay sonra tekrar et küçültmek yaparım dedi canımı sıktı onceden birşeyim yoktuda ameliyattan sonramı oldu peki canım sıkıldı öküzden kimseye tavsiye etmiyorum bedende çok pişmanım kaşıntım resmen
sBende emre beye 40 gün önce ameliyat oldum hiç memnun değilim hatta pişmanım şimdiki aklm olsa aslaaa olmam kendi kendime kaşındım diyorum. çünkü hala burnum tas gibi şiş ara sıra sızlıyor bunlarıda bir kenara geçtim nefes tam alamıyorum 1. ay kontrolümde emre bey 6 ay bir şey yapamıyacağını 6 aydan sonra tekrar etleri küçülteceğini söyledi canım sıkıldı yani. olurmu öğle şey bir işlem bir kere yapılır artı ameliyat öncesi nefesproblemimde yoktu et problemimde resmen kaşındım ya sadece estetik amaçlı olmuştum. bu burun işi akıl karı değil yol yakınken yaptırmayan arkadaşlar vazcaysın bence.....
burnum nasıl biliyormusunuz taş gibi ya set sanki yüzüme bir sert maske takılmış gibi.... canımsıkıldı çok yaptıran arkadaşlar hiç nefes alma probleminden bahsetmemişler herkes oluk oluk nefesmı alıyor yaaa burun işi zor iş bennn hiç tavsiye etmiyorum. şekline gelince ehhhh işte idare eder aman aman da bir burun olmadı yani bunları çekecek kadar...... benden size tavsiye.
s
selam ahudan operasyona bu kadar az kala şoktayım, nefes problemi cidden ilk kez duydum, şekille ilgili neleri beğenmedin tam olarak.
ve son dönem ameliyat olan arkadaşlar derya açelyamm... vs cevap dönerlerse çok iyi olur. emre bey in hastalarında pek duymadığımız şeyler bunlar. senin adına da çok üzüldüm evet 2. amaliyat fikri ürkütücü umarım gerek kalmaz açılır nefesin.
4 ay geçmiş ama yine de geçmiş olsun, anlamadığım bir şey var herkeste farklı mı bu durumlar yoksa biraz pembeye boyayıp mı anlatıyoruz, bir de sizin mesela ameliyat öncesi kalın derili olduğunuzu söylemiş miydi emre bey? ha bir de davet gönderdim resim varsa eklrseniz sevinirim. son mesajdan sonra karamsarlaştım pek sıkıntı olmazdı emre bey in hastalarından yana.??? şimdiden teşekkürlerherkese selam, ben emre beye 4 ay önce ameliyat oldum herşey süper mi? derseniz, hayır herşey süper değil, ancak ben biliyordum çok kolay bir süreç olmayacağını, şu an konuşmak için erken bir dönem 6-8 ay dolduktan sonra tam anlamıyla yorum yapmak doğru olur diye düşünüyorum.
40 gün olan arkadaş biraz sabır daha çok yeni ameliyat olmuşsun burnunun %70 şiş içide dışıda dolayısıyla nefes probleminde şu an için doğal bence, dediğim gibi benim 4 ay oldu içide dışıda hala şiş, bende eskisi gibi nefes alamıyorum ama şunuda düşünmek lazım geniş bir burnun varsa küçültülüp inceltiliyor dolayısıyla içide küçülüyor eski performans alınamayabilir ama yinede en az 3 ay, kalın deriliysen dahada fazla süre lazım.
Ya gercekten ben sansizim cunku bu is zor is ve zor bir surec dusunsenize burnunuz tas gibi esnerken hala aciyor seklini gectim nefes alamiyorum. Yarim aliyorum vede ici cok kuruyor en iyi doktorlardan biri diye emre beyi sectim direk sanirim bende oldu sorun ama kizdigim nokta birseyim yokken 6ay sonra radyofrekansla et kucultme olayina girmek bana cok uzucu geldi. Bazi arkadslerimiz bazi gercekleride yansitmiyor olabilir gercekten adolina yol yakinken tekrar dusun derim ben gercekten cok moralim bozuluyor diger arkadaslarin dedigi gibi yeni olablir ama bu kadarda sorun olmazki ayrica burnum kallin derili degilmis normal deriliymis benden 1gun sonra olan arkadaslada gorusuyorum oda benim gibi nerdeyse 2-3arkadasinkide ayni cok pismanlar yaaa acaba sadece benmi ogle dusunuyorum diyorum ama yok vala ben 2-3ay sonrada uzelecegini pek sannetmiyorum 1.5ay oldu bir gelisme yok. Zeynepde 3ay olmus oda hala nefes alamiyorum diyor ne kotu degilmi arkadaslar. Beklicez tabiiii sabredecegiz yapacak bir sey yok tonimer elimde geziyorum valla
4 ay geçmiş ama yine de geçmiş olsun, anlamadığım bir şey var herkeste farklı mı bu durumlar yoksa biraz pembeye boyayıp mı anlatıyoruz, bir de sizin mesela ameliyat öncesi kalın derili olduğunuzu söylemiş miydi emre bey? ha bir de davet gönderdim resim varsa eklrseniz sevinirim. son mesajdan sonra karamsarlaştım pek sıkıntı olmazdı emre bey in hastalarından yana.??? şimdiden teşekkürler
canım ben ameliyattan sonra çok fazla yorumlara katılmadım çünkü şuan kimseye tavsiye verebilecek durumda değilim,bekliyorum daha 4 ay oldu bana 6-8 ay sürer dedi emre bey, burnumunda soldan sağdan şişlikler olduğu için yamukluklar var ama dediğim gibi bekleyip göreceğiz, evet kalın derili olduğumu ameliyattan önce söyledi ama kalım derili olmak kötü burun sahibi olmak anlamına gelmez diye düşündüm sonuçta işinin ehli bir doktor.Resim koymadım canım çünkü resimlerde şimdilik çok iç açıcı gözükmüyor, esnin için ve ameliyat olacak arkadaşlar için hayırlı olsun.
Evet gercekten insan etkileniyor cok zor bir karar ben de seninle aynı durumdayım bugün bir ara arayıp vazgeçeyim diye bile düşündüm icim cok huzursuz
Ya gercekten ben sansizim cunku bu is zor is ve zor bir surec dusunsenize burnunuz tas gibi esnerken hala aciyor seklini gectim nefes alamiyorum. Yarim aliyorum vede ici cok kuruyor en iyi doktorlardan biri diye emre beyi sectim direk sanirim bende oldu sorun ama kizdigim nokta birseyim yokken 6ay sonra radyofrekansla et kucultme olayina girmek bana cok uzucu geldi. Bazi arkadslerimiz bazi gercekleride yansitmiyor olabilir gercekten adolina yol yakinken tekrar dusun derim ben gercekten cok moralim bozuluyor diger arkadaslarin dedigi gibi yeni olablir ama bu kadarda sorun olmazki ayrica burnum kallin derili degilmis normal deriliymis benden 1gun sonra olan arkadaslada gorusuyorum oda benim gibi nerdeyse 2-3arkadasinkide ayni cok pismanlar yaaa acaba sadece benmi ogle dusunuyorum diyorum ama yok vala ben 2-3ay sonrada uzelecegini pek sannetmiyorum 1.5ay oldu bir gelisme yok. Zeynepde 3ay olmus oda hala nefes alamiyorum diyor ne kotu degilmi arkadaslar. Beklicez tabiiii sabredecegiz yapacak bir sey yok tonimer elimde geziyorum valla
Bende emre beye 40 gün önce ameliyat oldum hiç memnun değilim hatta pişmanım şimdiki aklm olsa aslaaa olmam kendi kendime kaşındım diyorum. çünkü hala burnum tas gibi şiş ara sıra sızlıyor bunlarıda bir kenara geçtim nefes tam alamıyorum 1. ay kontrolümde emre bey 6 ay bir şey yapamıyacağını 6 aydan sonra tekrar etleri küçülteceğini söyledi canım sıkıldı yani. olurmu öğle şey bir işlem bir kere yapılır artı ameliyat öncesi nefesproblemimde yoktu et problemimde resmen kaşındım ya sadece estetik amaçlı olmuştum. bu burun işi akıl karı değil yol yakınken yaptırmayan arkadaşlar vazcaysın bence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?