teşekkur ederim cnm.ekledim seni.
simdi baktım cok guzel olmus bir de daha yeni olmasına rağmen. böyle hokka gibi sıkıp kaldırmalarındna holsanmıyorum. seninkini hem duz de yapmıs yüzünede cok yakışmış güle güle kullan mı denir?:) tamam ben galiba emre ilhana karar vericem sonunda. ufff ocakta taaa gorusme cok var daha
Bugun tamponlarimi aldirmaya gidiyorum :)
geçmiş olsun umarım istediğin gibidir şekil, sonrasını paylaşırsın umarım :)Bugun tamponlarimi aldirmaya gidiyorum :)
arkadasalr ben bantları cıkardım yarın 15.günüm kntorlum var emre bey evde ccıkar dedi ve cıkardım.. acaba burnumun üstünü temizlicekmiyim??? ve nasıl ? cunku cok pis duruyo bantsız yerler :S
ılık su ve yumusak bir sabunla coook hafif hareketlerle temizleyebilirsin çok rahatsız oluyorsan. ama dr baska bir karısımla siliyor onu. bence sabret ve dr silsin. hassastır su an sen dokunma
merhaba kızlar ben yeni üyeyim emre beye ameliyat oluyorum ocak ayında:) benim derim kalın ve kemersiz sorunsuz burnum var sadece burnumun önünden biraz şikayetim var ucu gülünce falan geniş oluyor eskiden daha iyiydi zamanla değişti gibinefes problemim var bir de acaba emre beye ameliyat olan kalın deriye sahip ve fındık burun olan varmı aranızda:) çünkü ben sivri ve ince bir burun istemiyorum yanaklarım dolgun çünkü şu an da da burnum yuvarlak gibi yine bu tarz istiyorum eğer aranızda benim gibi buruna sahip olan ameliyat olan varsa çoook görmek isterimmm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var :18:
emre ilhan'a burun ameliyatı, özellikle de revizyon yaptıranlar bei ekler misniz foto gormek istiyorum. valla bu 4.ameliyat olucak işimi şansa bırakamam
Selam deemon ;
bende 4. ameliyatımı gectiğimiz ocakta oldum Emre Bey'e. tedirginliklerini o kadar iyi anlıyorum ki suan hata yapma şansın yok deneme yanılma faslını da geçtin diye düşünüyorsun ve haklısın da, ben aynlara küstüğüm zamanları bilirim psikolojımin alt üst oldugu zamanlarda koparıp atasım geliyordu burnumu şükür ki geçti o gunler senin yazını okuyunca neler yasadığımı hatırladım. Benim kurtarıcım oldu bu anlamda Emre Bey, ne yapılması gerekeni çizdi beni iyi dinledi ne istediğimide yargılamadı ve çok başarılı oldugunu düşündüğüm bi ameliyat geçirdim şimdilerde 4. olması nedeniyle hala biraz ödem var sen bilirsin ameliyat sayısı arttıkca ödemin geçme süresi uzar ve bu haliyle bile burnumdan çok çok memnunum. Emre Bey ile görüşürsen veya görüşeceksen muhakkak beni sor sana en iyi referans olabilecek kişilerden biriyim eminim. Çok iyi doktorlara gittim elini taşın altına koyup beni ameliyat etmek istemediler yani hasta olarak istenmedim ben bundan kötüsü yoktur sanırım onlara inat Emre Beye yaptırdım cok yakın davrandı ve son fotolarını beni ameliyat etmek istemeyen o unlu doktorlara mail attım. En taze fotolarımı da cumartesiden sonra yüklicem. Kalbim seninle....
eMRE İlhan'a yaptırdın değil mi?? resimleri görebilir miyim? beni arkadaş listene eklersen çok sevinirim. ben de Emre ilhan dahil 3 dr arasında hala karar veremedim.
Merhaba gd62; sanırım beni tarif ediyorsunbenimde burun derim oldukca kalın ve problemli bir burundu ve birden fazla ameliyat oldum talihsizlikler yüzünden3 ve 4 ameliyatımı Emre bey'e oldum cunku benim kaburgadan kıkırdak alınıp burna eklendi ancak küçük bi kaza geçirince bu ameliyatı yenilemek gerekti ve 4. tercihimi de Emre Bey'den yana kullandım çünkü başkasına güvenemezdim. Ben çok araştırdım yıllarımı verdim diyebilirim son ameliyatımdaEmre Bey'den istediğim ufak minik havalı bir burun idi ama derim
kalınken bunun olmasının ne kadar zor oldugunu da biliyordum gel gör ki burnum suanda tam istediğim gibi ufak ve kalkık, yuvarlak bir yüzüm oldugu için bende düz yada uzun burun tercih etmemiştim, bende öncesi ve sonrası resmi hiç yok o yüzden bu cumartesi Emre Bey'den alacağım ve buraya da yükleyeceğim o zaman belki daha net fikir sahibi olursun. Daha alçıdayken görenler bile çok güzel durdugunu söylüyolardı dilerim seninde istediğin gibi bi burunu Yapar ...
Merhaba gd62; sanırım beni tarif ediyorsunbenimde burun derim oldukca kalın ve problemli bir burundu ve birden fazla ameliyat oldum talihsizlikler yüzünden3 ve 4 ameliyatımı Emre bey'e oldum cunku benim kaburgadan kıkırdak alınıp burna eklendi ancak küçük bi kaza geçirince bu ameliyatı yenilemek gerekti ve 4. tercihimi de Emre Bey'den yana kullandım çünkü başkasına güvenemezdim. Ben çok araştırdım yıllarımı verdim diyebilirim son ameliyatımdaEmre Bey'den istediğim ufak minik havalı bir burun idi ama derim kalınken bunun olmasının ne kadar zor oldugunu da biliyordum gel gör ki burnum suanda tam istediğim gibi ufak ve kalkık, yuvarlak bir yüzüm oldugu için bende düz yada uzun burun tercih etmemiştim, bende öncesi ve sonrası resmi hiç yok o yüzden bu cumartesi Emre Bey'den alacağım ve buraya da yükleyeceğim o zaman belki daha net fikir sahibi olursun. Daha alçıdayken görenler bile çok güzel durdugunu söylüyolardı dilerim seninde istediğin gibi bi burunu Yapar ...
canım ekledim listeye.
yalnız şuan foto koyacak durumda değilim hala morluklarım var malesef. bantım çıksın o zaman koyarım .
alçımı çıkardıkları zaman burnum çıplak kaldı tabii onu bana emre bey göstermedi. erkek arkadaşım vardı yanımda o gördü gözleri parladı :)
daha inanılmaz şiş burnum iki kaşımın arasından anlıyorum.
diğer doktor alternatiflerin kimler?
canım ekledim listeye.
yalnız şuan foto koyacak durumda değilim hala morluklarım var malesef. bantım çıksın o zaman koyarım .
alçımı çıkardıkları zaman burnum çıplak kaldı tabii onu bana emre bey göstermedi. erkek arkadaşım vardı yanımda o gördü gözleri parladı :)
daha inanılmaz şiş burnum iki kaşımın arasından anlıyorum.
diğer doktor alternatiflerin kimler?
canım haklısın sisken resim koymak istemez insan ama bi insin bekliyorum valla.
ben pztsi için selahattin tolunay dan randevumu aldım. ocak basında da Emre ilhanla gorusmem var.
bu arada naci celike gittim. uzun ve samimi açıklamalarda bulundu. kısaca 'yeni çözüm yeyaklaşıyorlar:)ni sorunda getirecek' dedi. şimdi ben bi gerildim bir gerildim. yani boyle nefes almadan yasamaya devam mı etsem diye dusunuyorum ama su an bunları yazarken bile agzım acık.
bakalım tolunay ne diyecek. bir de e.ilhan var tabi. ama benim durumun seninkinden karısık. ben daha once 3 tane ameliyat gecirdim. o yuzdne drlar bana biraz cekinerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?