Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

teşekkur ederim cnm.ekledim seni.

simdi baktım cok guzel olmus bir de daha yeni olmasına rağmen. böyle hokka gibi sıkıp kaldırmalarındna holsanmıyorum. seninkini hem duz de yapmıs yüzünede cok yakışmış güle güle kullan mı denir?:) tamam ben galiba emre ilhana karar vericem sonunda. ufff ocakta taaa gorusme cok var daha

cook tesekkurler cnm.
ben de oyle hokka burunlardan hoslanmıyordum, duz ve belli olmayan bi burun istemiştim
emre bey gercekten siparişle burun yapıyor:)
emre ilhan dogru tercih. gercekten cok ilgili bir dr.

arkadasalr ben bantları cıkardım yarın 15.günüm kntorlum var emre bey evde ccıkar dedi ve cıkardım.. acaba burnumun üstünü temizlicekmiyim??? ve nasıl ? cunku cok pis duruyo bantsız yerler :S

arkadasalr ben bantları cıkardım yarın 15.günüm kntorlum var emre bey evde ccıkar dedi ve cıkardım.. acaba burnumun üstünü temizlicekmiyim??? ve nasıl ? cunku cok pis duruyo bantsız yerler :S

ılık su ve yumusak bir sabunla coook hafif hareketlerle temizleyebilirsin çok rahatsız oluyorsan. ama dr baska bir karısımla siliyor onu. bence sabret ve dr silsin. hassastır su an sen dokunma

emre ilhan'a burun ameliyatı, özellikle de revizyon yaptıranlar bei ekler misniz foto gormek istiyorum. valla bu 4.ameliyat olucak işimi şansa bırakamam

Merhaba gd62; sanırım beni tarif ediyorsun benimde burun derim oldukca kalın ve problemli bir burundu ve birden fazla ameliyat oldum talihsizlikler yüzünden3 ve 4 ameliyatımı Emre bey'e oldum cunku benim kaburgadan kıkırdak alınıp burna eklendi ancak küçük bi kaza geçirince bu ameliyatı yenilemek gerekti ve 4. tercihimi de Emre Bey'den yana kullandım çünkü başkasına güvenemezdim. Ben çok araştırdım yıllarımı verdim diyebilirim son ameliyatımdaEmre Bey'den istediğim ufak minik havalı bir burun idi ama derim kalınken bunun olmasının ne kadar zor oldugunu da biliyordum gel gör ki burnum suanda tam istediğim gibi ufak ve kalkık, yuvarlak bir yüzüm oldugu için bende düz yada uzun burun tercih etmemiştim, bende öncesi ve sonrası resmi hiç yok o yüzden bu cumartesi Emre Bey'den alacağım ve buraya da yükleyeceğim o zaman belki daha net fikir sahibi olursun. Daha alçıdayken görenler bile çok güzel durdugunu söylüyolardı dilerim seninde istediğin gibi bi burunu Yapar ...

emre ilhan'a burun ameliyatı, özellikle de revizyon yaptıranlar bei ekler misniz foto gormek istiyorum. valla bu 4.ameliyat olucak işimi şansa bırakamam

Selam deemon ;

bende 4. ameliyatımı gectiğimiz ocakta oldum Emre Bey'e. tedirginliklerini o kadar iyi anlıyorum ki suan hata yapma şansın yok deneme yanılma faslını da geçtin diye düşünüyorsun ve haklısın da, ben aynlara küstüğüm zamanları bilirim psikolojımin alt üst oldugu zamanlarda koparıp atasım geliyordu burnumu şükür ki geçti o gunler senin yazını okuyunca neler yasadığımı hatırladım. Benim kurtarıcım oldu bu anlamda Emre Bey, ne yapılması gerekeni çizdi beni iyi dinledi ne istediğimide yargılamadı ve çok başarılı oldugunu düşündüğüm bi ameliyat geçirdim şimdilerde 4. olması nedeniyle hala biraz ödem var sen bilirsin ameliyat sayısı arttıkca ödemin geçme süresi uzar ve bu haliyle bile burnumdan çok çok memnunum. Emre Bey ile görüşürsen veya görüşeceksen muhakkak beni sor sana en iyi referans olabilecek kişilerden biriyim eminim. Çok iyi doktorlara gittim elini taşın altına koyup beni ameliyat etmek istemediler yani hasta olarak istenmedim ben bundan kötüsü yoktur sanırım onlara inat Emre Beye yaptırdım cok yakın davrandı ve son fotolarını beni ameliyat etmek istemeyen o unlu doktorlara mail attım. En taze fotolarımı da cumartesiden sonra yüklicem. Kalbim seninle....

mehtap çook teşekkür ederim. duygularımı çok iyi anlıyorsun. gerçekten bu son ameliyat olsun ve 10 sene sonra da orası düştü burası kaydı derdim olmasın, konu kapansın istiyorum. naci celik, yakup avsar ve s.tolunay dan randevu aldım. tolunaya gidemedim işim çıktı. yakup avsar cok pahalı geldi, naci celikle bugun gorusmem var ve emre ilhan ocaka randevu verdi. su an - henuz tanısmamıs olmama rağmen - sanki en olumlu o gibi geliyor bana. emre ilhanın hastası olan bir kaç arkadasım var listemde ve hepsinin burnu cok guzel. valla hergun acıp resimlere bakıyorum desem:)

eMRE İlhan'a yaptırdın değil mi?? resimleri görebilir miyim? beni arkadaş listene eklersen çok sevinirim. ben de Emre ilhan dahil 3 dr arasında hala karar veremedim.

canım ekledim listeye.
yalnız şuan foto koyacak durumda değilim hala morluklarım var malesef. bantım çıksın o zaman koyarım .

alçımı çıkardıkları zaman burnum çıplak kaldı tabii onu bana emre bey göstermedi. erkek arkadaşım vardı yanımda o gördü gözleri parladı :)
daha inanılmaz şiş burnum iki kaşımın arasından anlıyorum.

diğer doktor alternatiflerin kimler?

mrb cnmm öncelikle çok geçmiş olsun benimde derim kalın yüzüm yuvarlak ama burnum kemerli falan değil. benimde istediğim ucu sivri olmayan ince olmayan birazcık kalkık fındık burun:) burnumun ucuyla ilgili problemim var gülünce falan genişliyor o yüzden olmak istiyorum ama ya ince uzun bir burun olur diye korkuyorumm valla içime su serptin diyebilirm:) bende belki yarın emre beye gidebilirm belki karşılaşırız :) resimlerini 4 gözle bekliyorum çok teşekkür ederim sana inş bu son ameliyatın olur :44:

merhaba mehtapcım benimde sorunum aynı kalın deriliyim ve minik havalı bir burun istiyorum bende resimlerini merakla bekliyorum:)

Giriş Yap | Facebook

bu tarz bir burun istiyorum umarım olur seninki bu buruna benziyormu?

canım haklısın sisken resim koymak istemez insan ama bi insin bekliyorum valla.
ben pztsi için selahattin tolunay dan randevumu aldım. ocak basında da Emre ilhanla gorusmem var.
bu arada naci celike gittim. uzun ve samimi açıklamalarda bulundu. kısaca 'yeni çözüm yeyaklaşıyorlar:)ni sorunda getirecek' dedi. şimdi ben bi gerildim bir gerildim. yani boyle nefes almadan yasamaya devam mı etsem diye dusunuyorum ama su an bunları yazarken bile agzım acık.
bakalım tolunay ne diyecek. bir de e.ilhan var tabi. ama benim durumun seninkinden karısık. ben daha once 3 tane ameliyat gecirdim. o yuzdne drlar bana biraz cekinerek

Canim oncelikle gecmis olsun.
Emre bey reviZyon ameliyatlarinda d cpk basarili. Yanlis hatirlamiyorsam handemelek de revizyondu , harika bir burnu var bir incelemeni tavsiye ederim.
Emre bey'e de bir git cok seveceksin:)

Tikanik burunla bir omur de gecmezki carpinti yapio, ilerde kalp prob.vs...
Ama ameliyat sureci de oyle dis cektirmek gibi bsy degil tabii biraz
sabirli olmak gerekiyo. Benim suan 8.gunum, hala sabrediyorum mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…