Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yahu abartma o kadar herkes oluyo bişycik olmicak inşallah :)

emre beyin dediği gibi olumlu düşünün herkes olumlu olsun her şey olumlu olsunnnn :)

:D olumlumu brunumu kesıcekler:Do yuzden endıselıyım:) tmm cnm yha abartmıyacaım:)ama keske kapalı yapsaydı :S:Dsımdı gıtsem martamı olcam mayısamı tam yaz yanı 17sınde randevu yaklasık o zamanı bulcak gıbıme gelıo:D

Merhaba,

5 yıl önce burun estetiği oldum hem deviasyon hemde rinoplasti ameliyatım çok başarılı geçti ama bugün geldiğim noktada burun üstünde kıkırdak erimesi oldu ve yeniden ameliyat olmam gerekiyor.Burnumu da herkesin muhteşem bir adam dediği bir dr.yapmıştı ama 5 yıllık bir burun yapmış bana.Yani operasyondan sonra 2 yıl yada 3 yıl gibi bir sürede bende arkadaşlarıma bu dr.ı tavsiye ederken şimdi başka bir dr.ararken buluyorum kendimi bu nedenle elbetteki hasta tavsiyesi çok önemli ama herşey demek değil maalesef.Emre İlhan ile görüşmek istiyorum ama revizyon ameliyatı için çok yüksek fiyatlar çıkabiliyor...Göreceğiz...

Sevgiler...

bende dr. kımdı acaba?kıkırdak erımesı ne demek yha:S

Son düzenleme:
kızlar ben emre ılhan , muhammed dılber bırde yenıden suleyman candan arasında kalmıs durumdayım muhammedı elıycem gıbı emre ılhanmı suleyman candanmı:D suleyman candanı bılenler tanıyanlar lutfen bılgı verırlerse sevıneceım:)

Arkadaslar Zeyzey diye bir arkadasımı vardı Emre beye ameliyat olan cok memnunum falan diyodu genellikle az once forumda dolaşırken rastladım bir yere pişmanım ifadem değişti diye yazmış offff ya ameliyati
Ocak'ta boyle seyleri Okudukça canım sıkılıyor endişeleniyorum ilk basta memnunum diyodu şimdi niye boyle düşünüyor acaba:(:(:(

ilki kapalı ıkıncısı acıkmıydı? revızyonu emre byemı oldunuz?

Ben ilk ameliyatimi Ankarada bir doktora olmustum kapali teknikti. Almanyada ki doktor revizyon oldugu icin acik teknikte yapti ama hicbir iz kalmadi, hicbir problemde yasamadim. Emre beyin iyi oldugunu yaziyorlar, eger ona acik teknikte olursan herhalde onda da bir sorun olmaz

arkadaşlar yarın sabah giriyorum ameliyataa.

nötrüm şuanda .

ama hala uyuyamama gibi aptal düşüncem kafamın biyerinde :)

umarım her şey çok iyi geçer.

Şimdiden gecmis olsun Cnm inşallah hersey yolunda gider iyi haberlerini bekliyoruz:16:

:1: handecm bazen banada denk geliyo böyle.. ee ama hiç anlaşılmıyoo diyolar agız yamultarak..içten içe ne yani bellimi olsaydı diyorum imkanı olsa kendi koşarak gidecek haberi yok.. :4:

bu cvbı biraz geç farkettim eheheh :D aynen çok doğal burunlarımız maşallah valla şanslıyız başarılı olan ameliyat zaten budur bence belli olmayacak ama işte insanlar estetik deyince illa böyle kalkık tuhaf çok belli olan burunlar zannediorlar ama değil işte :)

kızlar sonunda hersey tamm ve 20 ocakta emre beye amelıyt oluyorum ınsallah bı aksılk cıkmazsa tabı.album yaptım bakıp yorum yaparsanız sevınırım yardımlarınıza cok ıhtıyacım olcak cunku:26:

kızlar sımdılk kaldırdım albumu cnku ozel yaptıgım halde ana sayfakı albumler yerınde cıktı uyuz oldm ya kımse gorsun ıstemıyorum bu topıgı okuyanlar harıcınde napmm gerek bılen varmı:(

Bisi Sanırım aYarlardan albümünü ozel yapman gerekiyor öyle yaparsan resimlerini sadece arkadaşların görür ya kizlar Emre beye burun ameliyati sırasında dudak dolgusu yaptıran var mi benim üst dudağım ince bira şimdi burun kalkarsa iyice ince gözükecek acaba sancılı birsey mi bu yag dolgusu kalıcılığı ne kadar bilen var mi

Bisi Sanırım aYarlardan albümünü ozel yapman gerekiyor öyle yaparsan resimlerini sadece arkadaşların görür ya kizlar Emre beye burun ameliyati sırasında dudak dolgusu yaptıran var mi benim üst dudağım ince bira şimdi burun kalkarsa iyice ince gözükecek acaba sancılı birsey mi bu yag dolgusu kalıcılığı ne kadar bilen var mi

yok cnm ole yaptm zatn ama yınede olmadı bakalım konu actım onun ıcın ama cvp gelmedı daha yınede saol:50:

kızlar sorunu halettım ve albumu tekrrdn yaptım yorumlarınıza cok ıhtıyacm olck daha cok var amelıyt gunume ama sımdıdn uykularm kacıyo:18:

Back