Kızlar bende geçtiğimiz aylarda ön görüşme için gitmişim emre beye o günde şansa bir arkadaşının düğünü vardı ve bizimle çok kısa görüşebilmişti hatta çıkmadan tekrar bekliyorum sizi bu çok kısa oldu malesef diye eklemişti, araya yaz girdi iş faln derken geçen hafta aradım randevu için 17 aralığa verebildiler emre bey baya bir yoğun, randevu için 1 ay bekleyeceğim sizce ameliyatı ne zamana veriyorlar yakın zamanda görüşen var mıydı aranızda ??
Kızlar bende geçtiğimiz aylarda ön görüşme için gitmişim emre beye o günde şansa bir arkadaşının düğünü vardı ve bizimle çok kısa görüşebilmişti hatta çıkmadan tekrar bekliyorum sizi bu çok kısa oldu malesef diye eklemişti, araya yaz girdi iş faln derken geçen hafta aradım randevu için 17 aralığa verebildiler emre bey baya bir yoğun, randevu için 1 ay bekleyeceğim sizce ameliyatı ne zamana veriyorlar yakın zamanda görüşen var mıydı aranızda ??
Merhaba
ben emre beye hftaya persembe gunu ameliyat olacagim. Dun tasarim icin gittim. Bence umutsuzluga kapilma, insanlar ameliyat tarihi alip sonra iptal ettiriyorlar onun icin hic belli olmaz. Kismet :)
Çok teşekkür ederim Derya.Otel de mi kalmıştın, Zor olmadı mı senin için ?
arkadaşlar,ben ön görüşmede yeni ameliyat olmuş bi arkadaşla karşılaştım.amaleiyat sonrası,topuk ağrısıyla uyandığını söyledi.sizde böyle şeyler oldu mu,kızcağız bilsem bu kadar ağrı çekeceğimi hiç olmazdım,iyi düşün fln dedi.yüzünden ztn hali belli oluyodu.acaba bu arkadaşa mı özgü bişey bu topuk ağrısı,yoksa başka yaşayan var mı?[/QUOT
evet o bendede oldu, topuklar coook aciyo, sizliyo ve aciyor, narkoz sirasinda oluyomus, cok normalmis ama, buz üzerine koyuyosun zaten. benim kafamda agrimisti, sislik vardi zaten. bu forumda bi kac arkadasta daha olmustu topuk agrisi.
bende ilk 3 gün pisman olmustum cünkü gercekten hic kolay ameliyat degil, ama tamponlar ve alci ciktiktan sonra hersey cok cabuk iyilesiyor ve iyiki olmusum diyceksiniz
kimse demedi demeyin sonra, ameliyat cok zor, ilk 2 gün cehennem gibi cok kötü, tabi herkeste ayni degil, ama cogunda öyle. narkozun etkisi cok kötü, nefes alamiyosunuz agziniz kuruyo, yemek yiyemiyosunuz, uyuyamiyosunuz, mideniz bulaniyo, yüzünüz balon gibi sisiyo
ama o 2 güne dayanmalisiniz mecbur, sonucta o güzel burun hayat boyunca kaliyo size
inşallah kızlar bakalım hayırlısı hani ocak sonuna bile verseler güzel olurdu mart baya bi geç çünkü:) seninde ameliyatın inşallah çok güzel geçer cnm şimdiden güle güle kullanman dileğiyle yeni burnunu:)
arkadaşlar,ben ön görüşmede yeni ameliyat olmuş bi arkadaşla karşılaştım.amaleiyat sonrası,topuk ağrısıyla uyandığını söyledi.sizde böyle şeyler oldu mu,kızcağız bilsem bu kadar ağrı çekeceğimi hiç olmazdım,iyi düşün fln dedi.yüzünden ztn hali belli oluyodu.acaba bu arkadaşa mı özgü bişey bu topuk ağrısı,yoksa başka yaşayan var mı?[/QUOT
evet o bendede oldu, topuklar coook aciyo, sizliyo ve aciyor, narkoz sirasinda oluyomus, cok normalmis ama, buz üzerine koyuyosun zaten. benim kafamda agrimisti, sislik vardi zaten. bu forumda bi kac arkadasta daha olmustu topuk agrisi.
bende ilk 3 gün pisman olmustum cünkü gercekten hic kolay ameliyat degil, ama tamponlar ve alci ciktiktan sonra hersey cok cabuk iyilesiyor ve iyiki olmusum diyceksiniz
kimse demedi demeyin sonra, ameliyat cok zor, ilk 2 gün cehennem gibi cok kötü, tabi herkeste ayni degil, ama cogunda öyle. narkozun etkisi cok kötü, nefes alamiyosunuz agziniz kuruyo, yemek yiyemiyosunuz, uyuyamiyosunuz, mideniz bulaniyo, yüzünüz balon gibi sisiyo
ama o 2 güne dayanmalisiniz mecbur, sonucta o güzel burun hayat boyunca kaliyo size
yahu korkutmayın bizi :) bakın 5 günüm kaldııııııı :)
kızlar ben bu dr. sımdı gıtsem ne zaman tarıh alırım ve fıyat ne kadar ve hangı hastanede yapıodu daha onceden bakmıstım ama karsıda ne ısım ar karsı ben avrupa yakasındayım dıe elemıstım ama suanda aklımda muhammed dılber vardı ondanda caymak uzereyım yanı sızler bu kısıde burunda egrılık çökme yasadınızmı nefes alamama burun delıklerınde estsızlık kac ksıısı yasadı yada:S acılen cvp beklıorum sagolun tskler
ilk ameliyatinsa 5500 tl. simdi gitsen mart ayinda anca verir, cok yogun. acibadem atasehirde yapiyor.
ben 4 ay önce ameliyat oldum emre beyde cok memnunum, bence su an istanbulun en iyi doktoru. cökme falan hic olmuyo! nefes almamada olmuyor. sirf bazen burun delilk esitsizligi oluyo. bende mesela var ama cok belli olmuyor
acıbademdemı yapıor 5500 tlye benden acıbadem ıcın 8 bın tl ıstenmıstı ohh ne alaben bu dr. randevu alayımda bır goruseyım bakalım ne yonde olucak hıc gorusmedım 5500 tl normal bence
Arkadaslar bende Emre beyle görüstüm
bana su ücretleri verdi :
eger revizyon ikinci ameliyat ise 9500 TL den basliyormus
ama 2 kere ameliyat olduysaniz ve ücüncüye Emre beye giderseniz revizyon ameliyati 11.500 TL den basliyormus. Bana acik acik böyle yazdi
Arkadaslar bende Emre beyle görüstüm
bana su ücretleri verdi :
eger revizyon ikinci ameliyat ise 9500 TL den basliyormus
ama 2 kere ameliyat olduysaniz ve ücüncüye Emre beye giderseniz revizyon ameliyati 11.500 TL den basliyormus. Bana acik acik böyle yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?