- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
- 408
Peki sen neden emre beye 2.ameliyatini oldun?
yok ilk ameliyatımı başka bi doktora oldum revizyon olucam martta emre beye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sen neden emre beye 2.ameliyatini oldun?
insallah son ameliyatin olur ve istedigin gibi olur. Ben de 10 gun sonra hastaneden duygularimi sizinle paylasiyor olacagim:)yok ilk ameliyatımı başka bi doktora oldum revizyon olucam martta emre beye.
inşallah :) özelden mesaj atamadığım için bu şekilde soruyorum. sen de emre beye mi oldun ? ben ameliyattan 3 hafta snra işe başlayacağım biraz korkuyorum açıkcası geçmez şişliklerim vs diye
kızlar buarda siz ilk ne zaman makyaj yaptınız?? yani ne zaman burnunuzun uzerine fondoten-pudra gibi seyler surdunuz? bandajlar cıktıktan sonra tonik-nemlendirici falan basladınız mı direk?
Arkadaslar Emre bey'e ameliyat olmus olan kullanicilarin bi listesi vardi, ben bulamadim. Yardimci olurmusunuz?
Arkadaslar Emre bey'e ameliyat olmus olan kullanicilarin bi listesi vardi, ben bulamadim. Yardimci olurmusunuz?
Ne mutlu sana:)inşallah bundan sonra sorun cıkmaz ömür boyu beğendiğin bır burunla yasarsın..ben 3 kere oldum..senin profiline uyan bir hasta vardı da aklımda kalmıs motor kullanan karıstırdım heralde sen deılmıssın:)geçmiş olsun.
öncelikle geçmiş olsun.umarım bir daha sorun yaşamazsınız.. ben de 2. kere ameliyat olacağım emre beye de yanlış mı anladım. 3. ameliyatı da emre beye olmuşsunuz ve istediğiniz gibi olmamış sanırım. ne gibi olumsuzluklar oldu?
evet bende emre beye oldum 3,5 ay önce. bende ameliyttan 3 hafta sonra ise basladim, tabi bandajlar ciktiktan sonra burun cok sisiyo ama öyle cok kötü bi sislik degil, 3 haftaya sis olur ama öyle cirkin durmaz
arkadaslar yarın ameliyatım var cok ama cok heyecnalıyımmm sanki tasarımda kendimi iyi ifade edemedim gibi ya da panikten öle hissediyorumm fotolarımı sizlerle paylaşıcam ameliattan sonra bana şans dileyinnn off
Handemelek cok tesekkur ederim cnm :)
bi de sey sorucam siz neler götürdünüzz yanınızda yardımcı olursanız sevnırımmm
selam damla,
dun muayenehanede konustugum sendin galiba, ist. dısından geldigin icin tasarımın pzt. ameliyatın cars. olacktı di mi?:)
ben de kendimi tam anlatamadım gibi hissetmiştim ameliyattan once, baya panik olmustum ama merak etme, galiba herkese oluyor, Emre Bey'e guven :)
yanına;
onden dugmeli ya da yakası acık bir pijama,
dudakların kurumasın diye nemlendirici,
badem yagını surebilmek icin kulak çöpü,
hastanenin terligi var ama daha rahat edeceksen kendi terliğini,
ve ayna:) alabilirsin.
pijama dısındakiler benim yanıma almayıp keske alsaymısım dedigim seylerdi. hatta boyun yastıgı olsa ne iyi olur diye dusunmustum, cunku oturur pozisyonda yattıgın icin boynun agrıyabilir, ama dr.a sormak gerekir onu bence.
diğer bir cok sey hastanede ve cevresinde var zaten.
sana simdiden cok gecmiş olsun.
evet bendimm canım=)) çok teşekkür ediyorum tek istediğim sneın gibi güzel bir burnum olması emre beye de senin burnunu söledim zatenn =))) maşallah diyorumm![]()
yardımın içinn teşk ederim canım benımm