arkadaşlar,ben ön görüşmede yeni ameliyat olmuş bi arkadaşla karşılaştım.amaleiyat sonrası,topuk ağrısıyla uyandığını söyledi.sizde böyle şeyler oldu mu,kızcağız bilsem bu kadar ağrı çekeceğimi hiç olmazdım,iyi düşün fln dedi.yüzünden ztn hali belli oluyodu.acaba bu arkadaşa mı özgü bişey bu topuk ağrısı,yoksa başka yaşayan var mı?[/QUOT
evet o bendede oldu, topuklar coook aciyo, sizliyo ve aciyor, narkoz sirasinda oluyomus, cok normalmis ama, buz üzerine koyuyosun zaten. benim kafamda agrimisti, sislik vardi zaten. bu forumda bi kac arkadasta daha olmustu topuk agrisi.
bende ilk 3 gün pisman olmustum cünkü gercekten hic kolay ameliyat degil, ama tamponlar ve alci ciktiktan sonra hersey cok cabuk iyilesiyor ve iyiki olmusum diyceksiniz
kimse demedi demeyin sonra, ameliyat cok zor, ilk 2 gün cehennem gibi cok kötü, tabi herkeste ayni degil, ama cogunda öyle. narkozun etkisi cok kötü, nefes alamiyosunuz agziniz kuruyo, yemek yiyemiyosunuz, uyuyamiyosunuz, mideniz bulaniyo, yüzünüz balon gibi sisiyo
ama o 2 güne dayanmalisiniz mecbur, sonucta o güzel burun hayat boyunca kaliyo size