Derya burnumla ilgili sorunum yok cok sukur memmunum dudaklarima yaptirmak istiyorum birde kas aramda ufak bir cizgi var bana sinirli bir gorunum katiyor gozlerimi kistigim icin oustu ona istiyorum tam karar vermedim ama dusunucem acir diye korkuyorum az :)
mutlaka karşılaşmışızdır:) çünkü ben de 6 da gittim 3 saat ordaydım:) Kesin görmüşsündür erkek arkadaşım vardı yanımda. Bilgisayarımız açıktı sürekli, bir yandan bekliyorduk bir yandan çalışıyorduk:) Sen hangisiydin acaba? Nerde oturduğunu söylersen kesin çıkarırım:) Benim daha 3 gün var ama heyecandan ölebilirim. Seni tahmin edebiliyorum o yüzden.
Tasarım hakkında aklına takılan şeyler vardı. Onları netleştirebildin mi?
Derya burnumla ilgili sorunum yok cok sukur memmunum dudaklarima yaptirmak istiyorum birde kas aramda ufak bir cizgi var bana sinirli bir gorunum katiyor gozlerimi kistigim icin oustu ona istiyorum tam karar vermedim ama dusunucem acir diye korkuyorum az :)
aaa evet evet gordum sizi:) ben tek geldim, kıvırcık saclı, yeşil etekli birini hatırlıo musun?:) camın onundeki koltuklarda oturuyodum:) netleştirdik sırt kısmı duz olacak diye konustuk en son, daha once hafif kavisli demiştik. tasarım hatırladıgımdan daha guzel gorundu gozume zaten:) yarın her sey ortaya cıkacak. ne olacaksa olacak artık. ama cooooooooooook heyecanlıyım. son 11 saatim...
cnm ben yaptırmıştım bu sene mart ayında eğer düşünüyorsan sakın korkma çünkü hiç birşey hissetmiyorsun :)kaş arası için işlem nasıl yapılır bilmiyorum ama dudaklar için emla diye bi krem var belki biliyorsundur onunla uyuşturuyorlar hiç bir acısı yok zaten 5 dakika sürüyor sadece. Ben fikir almak için gitmiştim aynı gün yaptırmıştım :) Sen ki burun ameliyatı oldun ben korkumdan hala erteliyorum düşün yani :) oyüzden tereddüt etme sadece doktorunu iyi araştır
aaa evet evet gordum sizi:) ben tek geldim, kıvırcık saclı, yeşil etekli birini hatırlıo musun?:) camın onundeki koltuklarda oturuyodum:) netleştirdik sırt kısmı duz olacak diye konustuk en son, daha once hafif kavisli demiştik. tasarım hatırladıgımdan daha guzel gorundu gozume zaten:) yarın her sey ortaya cıkacak. ne olacaksa olacak artık. ama cooooooooooook heyecanlıyım. son 11 saatim...
canım bende izmirden gidicem mart nisan ayına istiyorum ameliyatı..şimdiden randevu alsakmı gidip acaba??ben de randevu aldım mart ayına. izmirden gidicem ben. bakalım. hiç anlaşmalı oldukları otelde kalan var mı. nasıl acaba?
canım bende izmirden gidicem mart nisan ayına istiyorum ameliyatı..şimdiden randevu alsakmı gidip acaba??
Kizlar suan hastanedeki yatagmdan yaziyorum:))
Burnum guzel gorunuyor ama suan aklima gelen en son sey burnum:)
Gozlerim fena sisti morardi,oturur pozisyon sirtimi agritti kafam oralarda suann.ama ameliyat gercekten acisiz ve cok rahat nefes alabiliorum(gerci bn korkup cok da almiorum:))gozlerimin daha net gordugu bir anda daha detayli yazarim.destekleriniz icin tsk:))
telefonla mart ayı için aldım ameliyat tarihi. doktoru ameliyat günümden bi gün önce görücem yani. önceden gitme şansım olsaydı giderdim ama malesef yok. eğer mart ayı için istiyorsan şimdiden al randevunu bence. istanbulda nasıl kalıcaksın. ben tek başına gideceğim için biraz panik halindeyim. daha önce istanbula da hiç gitmedim
@ Olea
Sana tavsiyem kendi basina Istanbula gidip'te ameliyat olma. Yaninda birisi olmasi cok önemli, yoksa asiri derece zor bir zaman gecireceksin. Örnek veriyim:
- ameliyat sonrasi her iki saat'te bir tonimer burun spray'i kullanmalisin...
- devamli su icmelisin etc...
Ameliyat sonra cok halsiz olacaksin... sunu bile söyleyebilirim. Yemek yimek bile sana zor gelecek. Bu nedenden dolayi yanina birsini al. Hotel olarak cook imkanlar var. Hotelin ferah olsun... hosuna gitsin. Cünkü burada uzun bir zaman gecirekesin. Ameliyattan hemen iki gün sonra alis veris yaparim diye düsüncen varsa unut!!! Alis veris ve sayre belki 10. veya 13. günden sonra yapabilirsin... Aksi taktirde burnun yine sismeye baslaya bilir.
Hadi sana simdiden kolay gelsin.
siz de mi emre beye ameliyat oldunuz. ben daha önce ameliyat oldum. revizyon olacağım . o yüzden biliyorum. ama şimdilik birini bulamadım yanımda. öğrenciyim izmirde. tek yaşıyorum.
ailemi de peşimden sürüklemek istemiyorum açıkçası. hastanede kalırım ilk günler diye düşündüm.orada ilgilenirler herhalde. sonra anlaşmalı oldukları otele geçerim. alışveriş falan umrumda değil. yerimden kıpırdamayı düşünmüyorum. çok sağolun yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Ameliyat günüm geldi çattı. Yarın saat 1'de olucak ameliyatım. Bu zamana kadar bilgilerini paylaşan, destek olan herkese teşekkür ederim. Lütfen dua edin yarın için. Sevgiler...
Ameliyat günüm geldi çattı. Yarın saat 1'de olucak ameliyatım. Bu zamana kadar bilgilerini paylaşan, destek olan herkese teşekkür ederim. Lütfen dua edin yarın için. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?