Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

aynı sorun bende de var.bende kendime doğru doktoru arıyorum. burun ucum çok düşük ve çok etli.sanki burnumu uzun yapan kemik değilde kalın derili olması.kalın derili burunların estetiği daha zor diye duymuştum :( ama bilmiyorum ne kadar doğru

Evet canım kalın derili burunarın estetiği daha zor :( ya aslında burun sırtımdaki deri oldukça ince gibi ama burun ucum herşeyi bozuyor. Dediğin gibi tüm uzunluk ucundan kaynaklanıyor :14: Derisine gelince Kıkırdaktan mı kalın geliyor bana, yoksa öyle mi gercekten bilemedim :44: ama cildim kuru yağlı değil. Yağlı ciltte aynı şekilde zor oluyormuş. En iyisi ben en yakın zamanda foto ekliyeyim siz karar verin :) hem bi çok kişi fikir edinmiş olur genelde kemerli burun fotoları var ameliyatımıda bu yıl kessin yaptırmayı düşünüyorum allahın izniyle... Sadece biraz cesaret lazım..

benim de öyle. ama ameliyat gününü aldım. eğer burnun estetik olmaya gerek olmayacak kadar güzelse emre bey söylüyor zaten forumda daha geçen hafta bi kıza bu sebepten dolayı ameliyat yapmadı doktor.

Yok canım bence benim kessin ihtiyacım var. En azından hiç bişe yoksa bile psikolojik olarak var :14: tabi buna doktor karar verecek. Dediğim gibi foto eklicem zaten fikrinizi söylersiniz sizde. Çenemdede sorun var. Kafam karışık önce hangisini yaptırmam gerektiğine karar veremedim :( ilk burnumu yaptırsam sonra çenemi yaptırdıkdan sonra oran değişir mi? çene öne alınınca burun geri planda kalıp basık durur mu? Bunlar kafamı karıştırıyor işte. Sadece estetik acıdan olsaydı implant falan varmış ikisini birlikte Emre Bey'e yaptırırdım. Ama ortodontik sorunum var ve önce bunun düzeltilmesi gerekiyor sırf bu yüzden cesaret edip görüşmeye bile gidemedim offf :( keşke sorun sadece burunda olsaydı... Senin ameliyatın ne zaman canım? Emre bey ne dedi senin için?

Yok canım bence benim kessin ihtiyacım var. En azından hiç bişe yoksa bile psikolojik olarak var :14: tabi buna doktor karar verecek. Dediğim gibi foto eklicem zaten fikrinizi söylersiniz sizde. Çenemdede sorun var. Kafam karışık önce hangisini yaptırmam gerektiğine karar veremedim :( ilk burnumu yaptırsam sonra çenemi yaptırdıkdan sonra oran değişir mi? çene öne alınınca burun geri planda kalıp basık durur mu? Bunlar kafamı karıştırıyor işte. Sadece estetik acıdan olsaydı implant falan varmış ikisini birlikte Emre Bey'e yaptırırdım. Ama ortodontik sorunum var ve önce bunun düzeltilmesi gerekiyor sırf bu yüzden cesaret edip görüşmeye bile gidemedim offf :( keşke sorun sadece burunda olsaydı... Senin ameliyatın ne zaman canım? Emre bey ne dedi senin için?

benimde alt cenem cok az geride yan bariz bi sorun yok ama naci beyle konustum o ilk once ortodonti dedi ondan sonra burun yada cene ne yapılcaksa yapılıyormus :(:(

benimde alt cenem cok az geride yan bariz bi sorun yok ama naci beyle konustum o ilk once ortodonti dedi ondan sonra burun yada cene ne yapılcaksa yapılıyormus :(:(

Benimde bariz bir sorun yok ama beni rahatsız ediyor. Cenem ince zaten :( bi ortodontist ile görüştüm ameliyata gerek yok üst ceneyi geriye alacaz tel ile eşitlenecek dedi ama 1 buçuk yıl sürecekmiş tedavi yani bi buçuk yıl beklemek istemiyorum ben burun estetiği için :( Bi iki ortodontist ile daha görüştükten sonra en son Emre Bey ile görüşüp son kararımı verecem artık hayırlısı... Senin dişlerinde sorun var mı peki? Ortodonti tedavin bittikten sonra mı burun ameliyatın olcak yoksa tel tedavin sürerken mi dediği işlemleri yapcaktı Naci Bey?

Özelden cevap yazamadığım için burdan yazıyorum canım. İlgin için çok teşekkür ederim. İmplantı bende düşündüm ama sadece estetik açıdan sorun olsaydı tamam derdim. Benim cenemde de kapanış bozukluğu var. Emre Beyin, Burun + Çene operasyonlarını burdan bi kaç kişide gördüm ve cidden inanılmaz değişiklikler var. Çok beğendim. Sorun surda ki benim alt cenem komple ince :5: cene hattı boyunca implat yerleştiriliyor mu ki acaba :26: yani çene yanlardan (çene köşesi) implant ile genişletilebiliyor mu? :44:

Özelden cevap yazamadığım için burdan yazıyorum canım. İlgin için çok teşekkür ederim. İmplantı bende düşündüm ama sadece estetik açıdan sorun olsaydı tamam derdim. Benim cenemde de kapanış bozukluğu var. Emre Beyin, Burun + Çene operasyonlarını burdan bi kaç kişide gördüm ve cidden inanılmaz değişiklikler var. Çok beğendim. Sorun surda ki benim alt cenem komple ince :5: cene hattı boyunca implat yerleştiriliyor mu ki acaba :26: yani çene yanlardan (çene köşesi) implant ile genişletilebiliyor mu? :44:

Canım bildiğim kadarıyla büyük silikon implantlar var. Senin sorununun ortodontik olarak giderdikten sonra bile implant isteyecektir. Böyle ince bir hilal gibi düşün. Çene hattını belirginleştiriyor. Doktorla bir konuşursun.

Benimde bariz bir sorun yok ama beni rahatsız ediyor. Cenem ince zaten :( bi ortodontist ile görüştüm ameliyata gerek yok üst ceneyi geriye alacaz tel ile eşitlenecek dedi ama 1 buçuk yıl sürecekmiş tedavi yani bi buçuk yıl beklemek istemiyorum ben burun estetiği için :( Bi iki ortodontist ile daha görüştükten sonra en son Emre Bey ile görüşüp son kararımı verecem artık hayırlısı... Senin dişlerinde sorun var mı peki? Ortodonti tedavin bittikten sonra mı burun ameliyatın olcak yoksa tel tedavin sürerken mi dediği işlemleri yapcaktı Naci Bey?

sanırım sorunlarımız yakın canım bizim benimde alt cene biraz geride oyle bariz bir sorun yok ama kapanıs problemi var biraz iste.bende senin gibi ortodontistlerle gorusme planları yapıyorum.cunku burunla beraber cene implant da olsa ameliyatta olsa önce ortodonti dediler kimle konussam :/ dislerimde cok az aralık var bazılarının arasında birde üst ön iki dişim çok hafif digerlerinden önde.acaba ortodontiye başlasak tele 6 ay sonra falan burun ameliyatı olma sansımız olur mu bunu merak ediyorum. acıkcası ceneme birsey yerlestirmekte istemiyorum.ortodontiyle üst cene geriye alınacaksa biraz zaten cok bir fark kalmaz ameliyat olucak kadar ceneden diye dusunuyorum.gorusmelerinden sonra bir gelisme olursa beni de bilgilendirirsen sevinirim :)

Canım bildiğim kadarıyla büyük silikon implantlar var. Senin sorununun ortodontik olarak giderdikten sonra bile implant isteyecektir. Böyle ince bir hilal gibi düşün. Çene hattını belirginleştiriyor. Doktorla bir konuşursun.

Anladım. Teşekkürler canım. Haklısın doktorla konuşmadan olmuyor ama silikon falan hiç düşünmediğim şeyler zaten zamanla erimede yapıyormuş. Ortodonti ile hal olursa geriye sadece burun kalır. :21: :66:

sanırım sorunlarımız yakın canım bizim benimde alt cene biraz geride oyle bariz bir sorun yok ama kapanıs problemi var biraz iste.bende senin gibi ortodontistlerle gorusme planları yapıyorum.cunku burunla beraber cene implant da olsa ameliyatta olsa önce ortodonti dediler kimle konussam :/ dislerimde cok az aralık var bazılarının arasında birde üst ön iki dişim çok hafif digerlerinden önde.acaba ortodontiye başlasak tele 6 ay sonra falan burun ameliyatı olma sansımız olur mu bunu merak ediyorum. acıkcası ceneme birsey yerlestirmekte istemiyorum.ortodontiyle üst cene geriye alınacaksa biraz zaten cok bir fark kalmaz ameliyat olucak kadar ceneden diye dusunuyorum.gorusmelerinden sonra bir gelisme olursa beni de bilgilendirirsen sevinirim :)

Evet aynı sorunlar sadece benim ön iki dişimde digerlerine oranla biraz geride. Sen Emre Bey'le görüştün mü canım? Ben hala görüşemedim ve sadece bi ortodontist ile görüştüm 2. doktorumda ameliyata gerek yok derse o zaman tel tedavisinden 5-6 ay sonra burnumuda yaptırırm artık :1: . Bugun araştırma yaparken nerden gördügümü tam olarak hatırlamıyorum ama burun estetiği sonrası foto gördüm bayanın dişlerinde de tel vardı umutlandım hemen :)) ameliyat öncesi mi sonrası mı takılmış bi fikrim yok ama :44: gelişmeleri ilk buraya yazacağımdan emin olabilirsin :34:

arkadaşlar ben şubatta ameliyat olacağım emre beye. acaba tasarımlarıyla ameliyat sonucu birbiriyle uyumlu oluyor mu bunu merak ediyorum. Cevap bekliyorum ameliyat olan arkadaşlardan. sevgiler...

arkadaşlar ben şubatta ameliyat olacağım emre beye. acaba tasarımlarıyla ameliyat sonucu birbiriyle uyumlu oluyor mu bunu merak ediyorum. Cevap bekliyorum ameliyat olan arkadaşlardan. sevgiler...

tasarımla ameliyat sonucu birbirine uymakla kalmıyor, gerçeği daha güzel oluyor ;)) bence tabi...:))

Aa çok iyi hatyırladım seni. Çok güzel bir kızsın zaten eminim yeni burnunla daha da güzel olucaksın. İnşallah ameliyatın çok iyi geçmiştir. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sıra bana geldi:)

pinkypink, nasılsın? ameliyatın nasıl geçti?cok merak ediyorum.yarın karsılasırız belki. bnm 5.gunum senin 3.gunun olacak.

kızlar ben cok buyuk bir hata yapıp arnica kremi gozumun uzerine de surdum ameliyattan sonra, o da gece akıp gozume gelmiş. gozumde inanılmaz bir batma yanma hissi ile acı ıcınde apar topar hastaneye geri gittik. goz dr.una gorundum. kornea zarar gormus ve gozumdeki sinir ucları hava ile temas ettginde inanılmaz acı veriomus. damla falan verdiler 2 gunde gecti ama ben 2 gun cok buyuk acılarla ve gozlerim tamamen kapalı bir sekilde yatarak yasadım.bugun artık normale dondum:) siz siz olun arnica kremi gozunuzun uzerine ya da temas edebilecek sekilde yakın yerlerine surmeyin!!! kendisi bana hayatımın en zor 2 gununu yasattı..su an da bulanık goruyorum ama duzelecekmis 1-2 gune umarım..

kızlar ben cok buyuk bir hata yapıp arnica kremi gozumun uzerine de surdum ameliyattan sonra, o da gece akıp gozume gelmiş. gozumde inanılmaz bir batma yanma hissi ile acı ıcınde apar topar hastaneye geri gittik. goz dr.una gorundum. kornea zarar gormus ve gozumdeki sinir ucları hava ile temas ettginde inanılmaz acı veriomus. damla falan verdiler 2 gunde gecti ama ben 2 gun cok buyuk acılarla ve gozlerim tamamen kapalı bir sekilde yatarak yasadım.bugun artık normale dondum:) siz siz olun arnica kremi gozunuzun uzerine ya da temas edebilecek sekilde yakın yerlerine surmeyin!!! kendisi bana hayatımın en zor 2 gununu yasattı..su an da bulanık goruyorum ama duzelecekmis 1-2 gune umarım..

geçmiş olsun. ben de arnicayı gözümün altına üstüne bularım diye düşünüyordum. iyi ki uyardınız. hapı da varmış galiba onu duydunuz mu.ya da eczane de gördünüz mü.

Merhaba arkadaslar,
Ben Ameliyat olali 3 ay gecti ,Yeni ameliyat olucak arkadaslara simdiden gecmis olsun diliyorum..
Otel bakan anadolu yakasindaki arkadaslara Emre bey otel oneriyor tabi ki ama eger daha uygun bir otel ariyorsaniz yada secenek bakiyorsaniz Kadikoy Sidonya oteli tavsiye ederim hatta tatilsepetinden alirsaniz 1 yilda odeme sansiniz var taksitle,Benim Ailem Istanbul anadolu yakasinda fakat esim le geldigimde bazen bavullar vs icin oda tuttugumuz oluyor annemlerin evi 2 oda 1 salon rahatsiz etmemek hemde gece taksim vs..disardaysak ulasim sorunu yasamamak icin bir kac gece konaklamistik ,ortalama bir otel ,temiz,guvenli,eger cok luks aramiyorsaniz tavsiye ederim kahvaltisida idare eder Kadikoy bogazi izliyerek kahvaltinizi yapabilirsiniz gunluk sanirim 70 tl civari falandi yaz donemi simdi daha uygundur diye dusundum ,Bagdat caddesine taksi ile 10 tl,dolmus ve otobusle 2-3 tl ye 10 dk ulasma sansiniz var ,hastaneyede 15 tl tutar sanirim otele taksi belki bir secenek olur diye yazdim sizede :)

pinkypink, nasılsın? ameliyatın nasıl geçti?cok merak ediyorum.yarın karsılasırız belki. bnm 5.gunum senin 3.gunun olacak.

Bugün akşam 9da randevum var. Karşılaşıcaz galiba. Ben hala çok şişim. Ama dün ve önceki günkü halime göre iyi diyebiliriz. Biraz ağır geçirdim ben sanırım ya da biraz hafife almışım ameliyatı. Bugün 3. gün ama ben hala şeklini falan düşünmüyorum. Tek istediğim normal hayatıma geri dönmek. Düne kadar sürekli ağlıyordum ben nasıl böyle birşey yaptım diye. Ameliyat olacak arkadaşlara da seslenmek istiyorum. Kesinlikle ağır bir ameliyat bu. Yatıyosun kalkıyosun hiç bişey anlamıyosun gibi yorumlara inanmayın. Bünyeden bünyeye o kadar çok değişiyorki neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz.

Bu zorlukları bir kenara bırakıcak olursak Emre Bey ve hemşiresi ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. Ben deviasyon şikayetiyle ameliyata karar vermiştim ama etlerde de büyüme varmış. Onları da almışlar. İnşallah şu tamponlar alındıktan sonra rahat nefes alabilicem sanırım.

Ben o arnica kremden çok korktum zaten, gözlerimin yakınına bile yaklaştırmıyodum. Çünkü çok akıyor gözlerim. Göz yaşlarıyla karışır gözüme girer diye o kadar korktum ki 3 cmden fazla yaklaştırmadım. Çok geçmiş olsun sana. Çok üzüldüm.Ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Zaten çok zor bir süreç sen ekstra bi zorluk yaşamışsın canım. İnşallah hızlı toparlarız bundan sonra. Akşam görüşürüz umarım. Beni görünce şaşırırsın çünkü hala davul gibiyim.

Back