Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım bende sinuzit de var.bide ilk muayene etmiyor mu? yani ilk gorusmede ne yapılıyor sadece konusucaz mı? daha once kimsele konusmadım.bi fikrim yok.tecrubelerinizle bana yardımcı olur musunuz:/

ilk görüşmede muayene yok cnm ön görüşme gibi oluyor ameliyat hakkında bilgi verior doktor bey siz sormak istediklerinizi soruyorsunuz. Eğer karar verirseniz ameliyat tarihi kararlaştırılıyor. İkinci görüşmede muayene oluyor. İçi dışı muayene ediliyor burnun orda sen sölersin zaten sinüzitin olduğunu da bende sinüzitim var sanıodum ama alerji çıktı mesela :) Muayeneden sonra resimlerin çekiliyor ve bilgisayarda tasarm yapılıyor. Emre Bey her şeyi en ince ayrıntısıyla dikkate alıyor inceliyor. Orda karar veriosunuz nasıl bir burun olacağına. Bu şekilde üçüncü görüşme ameliyattan 1 veya 2 gün önce oluyor üstünden geçiliyor her şeyin. Daha sonrasıda ameliyat malum :))

allah askina hicmi yazilanlari okumuyorsunuz. fiyati son bir haftadir soran kac kisi oldu. hep ayni sorular ayni cevaplar.

Ben buradan gercekten cok yardim aldim surekli aktif olarak yorum yapmasamda arkadas olarak ekleyip resimlerinize baktim karar vermemde etkili oldu.1 ay kadar once ameliyat oldum Emre Ilhan'a.Suanda her sey yolunda gidiyor.Fotografta ekledim 4 tane isteyen arkadaslar bakabilir.Bende birilerine yardimci olabilirsem ne mutlu bana.Hepinize tesekkurler :)

ilk görüşmede muayene yok cnm ön görüşme gibi oluyor ameliyat hakkında bilgi verior doktor bey siz sormak istediklerinizi soruyorsunuz. Eğer karar verirseniz ameliyat tarihi kararlaştırılıyor. İkinci görüşmede muayene oluyor. İçi dışı muayene ediliyor burnun orda sen sölersin zaten sinüzitin olduğunu da bende sinüzitim var sanıodum ama alerji çıktı mesela :) Muayeneden sonra resimlerin çekiliyor ve bilgisayarda tasarm yapılıyor. Emre Bey her şeyi en ince ayrıntısıyla dikkate alıyor inceliyor. Orda karar veriosunuz nasıl bir burun olacağına. Bu şekilde üçüncü görüşme ameliyattan 1 veya 2 gün önce oluyor üstünden geçiliyor her şeyin. Daha sonrasıda ameliyat malum :))

hadii yaa..sagol canım bakarsın benimde sinuzit cikmaz fln bende sevinirim ama sanmıorm bas agrım fln cok oluyor cunku:/ birde hastane konusunu soruckatım.bir gece kalınıyor herlde.hangi hastanede yapıyor emre bey? fiyatta oynama oluyormu?

Ben buradan gercekten cok yardim aldim surekli aktif olarak yorum yapmasamda arkadas olarak ekleyip resimlerinize baktim karar vermemde etkili oldu.1 ay kadar once ameliyat oldum Emre Ilhan'a.Suanda her sey yolunda gidiyor.Fotografta ekledim 4 tane isteyen arkadaslar bakabilir.Bende birilerine yardimci olabilirsem ne mutlu bana.Hepinize tesekkurler :)

beni ekleyebilirmsin? Bende 10 gün sonra olucam

arkadaşlar benim bir sorum olacak, ödemeyi ameliyattan önce mi sonra mı yapıyorsunuz? Bana özelden de yazabilirsiniz.

hadii yaa..sagol canım bakarsın benimde sinuzit cikmaz fln bende sevinirim ama sanmıorm bas agrım fln cok oluyor cunku:/ birde hastane konusunu soruckatım.bir gece kalınıyor herlde.hangi hastanede yapıyor emre bey? fiyatta oynama oluyormu?

rica ederim cnm Ataşehir Acıbademde ypıyor Emre Bey ameliyatı bir gece kalıyorsunuz. Hastane çok güzel çok rahat. Fiyat aynı değişmiyor çünkü zaten bir tek Acıbademde yapıyor ameliyatları doktor bey;)

1senedir takip ediyorum burayı Emre neyle gecen sene görüştüm ameliyat tarihi de almistim

Fakat sonra korkup vazgeçtim bu arada kesik kesik yazıyorum msj sayımı 100 e tamamlamak icin kusura bakmayin

Daha sonra tekrar ameliyat tarihi aldım bu seferde kayınvalidem ameliyattan 10 gun önce rahatsizlanip vefat etti yine iptal ettirdim

İNsallah bu defa hayirlisiyla olmak istiyorum yine korkularım var ama ameliyat fikri bir kere girdi mi vazgeçemiyor insan

Burada Ameliyat olanların tecrubelerini paylaşmaları bizim icin cok faydalı oluyor gercekten

Back