Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ameliyat günüm geldi çattı. Yarın saat 1'de olucak ameliyatım. Bu zamana kadar bilgilerini paylaşan, destek olan herkese teşekkür ederim. Lütfen dua edin yarın için. Sevgiler...

şimdiden geçmiş olsun canım. Sonucunu merakla bekliyorum. Kendi tasarımından çok daha güzel bir burun inşallah :)

merhabaalarrr kızlarrr :)) burun ameliyatı olan ve olacak olan herkeseee şimdiden geçmiş olsun.. inş bir an once guzel burnunuzla ortalıklarda salınırsınız :) ameliyatımın üzerinden 1 sene 9 ay gecti.. yani subatta 2 senem dolucak ins.. vay diyorum o kadar zaman olmuş mu :)) şu an için hicbir sorun yok.. hicbir deformasyon yada rahatsızlıgımda yok... tepkilerde mukemmel tabiki.. kimse estetik oldugunu anlamıyo hicbi sekilde.. sadece arkamdan soylenenler kulagıma geliyo ''cok guzel kız hele burnu cok guzel'' :)) e bunu duymakta hos tabi.. ama uzun zamandir emre beye kontrol için gidemedim aşırı iş yoğunluğu nedeniyle.. çok kızıcak.. ama bu aralar randevu alıp gitmek istiyorum.. dilerim iyi olur herseyyy sizin icinde benim icinde.. öpüldünüzz :)

cnm valla album acık bakammıyoruz hata verıor eklıyebılırmısın sımdıden tesk.:)

Canım ya bende revizyon olucam ve aynı durumdayım.otelde fln kalırım diyorum. arkadaşım var ama çalışıyor yani ne kadar ilgilenebilir meçhul.
biz senlen aynı günmü olsak acaba :)) Allahmı çıkardı bizi birbirimizin karşısına.ne güzel birbirimizede bakarız:))hem otelde de yanlız kalmamış oluruz.sen tam ne zamana aldın günü?? benim çok ağır olacağını düşünmüyorum. sadece ucu kıkırdak yapısı düzeltilcek. kemik falan törpülenmez. bide dudağıma hafif dolgu istiyorum.

tam olarak belli değil ama mart 20 diye konuştuk. çünkü revizyondan önce gitmek gerekiyormuş şubatın ilk haftası gibi görüşmeye gidicem. keşke olabilsek beraber. benim ağır olucak kaburgadan kıkırdak falan gerekicek sanırım. sen de bi ara istersen ona göre bakalım.

......veeeee sonuncu sayfam üşenmedim okudum yüzlerce sayfa...
sanırım doktor araştırmaktan delirmek üzereyim :43: hala fotolara bakamadım zaten msj sayım yetersiz..
genelde kemerli burunlu arkadaşlar estetik olmuş. Benim burnumda kemer yok özellikle burun ucumun düzeltilmesini istiyorum. burun kanatlarımda geniş ve sanırım kalın derili bi burna sahibim. Benim gibi sorunları olupta estetik olan arkadaşlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi lütfen?
Emre Bey'e burun ucu estetiği olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(

aynı sorun bende de var.bende kendime doğru doktoru arıyorum. burun ucum çok düşük ve çok etli.sanki burnumu uzun yapan kemik değilde kalın derili olması.kalın derili burunların estetiği daha zor diye duymuştum :( ama bilmiyorum ne kadar doğru

......veeeee sonuncu sayfam üşenmedim okudum yüzlerce sayfa...
sanırım doktor araştırmaktan delirmek üzereyim :43: hala fotolara bakamadım zaten msj sayım yetersiz..
genelde kemerli burunlu arkadaşlar estetik olmuş. Benim burnumda kemer yok özellikle burun ucumun düzeltilmesini istiyorum. burun kanatlarımda geniş ve sanırım kalın derili bi burna sahibim. Benim gibi sorunları olupta estetik olan arkadaşlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi lütfen?
Emre Bey'e burun ucu estetiği olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(

benim de öyle. ama ameliyat gününü aldım. eğer burnun estetik olmaya gerek olmayacak kadar güzelse emre bey söylüyor zaten forumda daha geçen hafta bi kıza bu sebepten dolayı ameliyat yapmadı doktor.

Ameliyat oldunmu nasil gecti canim agrin oldumu kalkikmi istedin sen emre beyden burnunu bende cumartesi oldum cok sisim ama sisliklerimin inmesini beklyorum fisi sikiyorumxa su badem yag ile temizlemeyi bir turlu beceremedim yaaaaa cok gecmis olsun simdiden

siz de mi emre beye ameliyat oldunuz. ben daha önce ameliyat oldum. revizyon olacağım . o yüzden biliyorum. ama şimdilik birini bulamadım yanımda. öğrenciyim izmirde. tek yaşıyorum.

ailemi de peşimden sürüklemek istemiyorum açıkçası. hastanede kalırım ilk günler diye düşündüm.orada ilgilenirler herhalde. sonra anlaşmalı oldukları otele geçerim. alışveriş falan umrumda değil. yerimden kıpırdamayı düşünmüyorum. çok sağolun yardımcı olmaya çalıştığınız için.

@Olea
Evet ben Emre bey'e ameliyat oldum. Simdilik cok memnunum. Cok sabirli, her sorumu tek tek cevapladi... ameliyat sonrasi da cok iyi bakti. Otel olarak "marmarma camlica tavsiye ediyorlar. tutari 75EURo arti kdv yani yaklasik 80Euro. Bu fiyata daha uygun otel de bulabilirsin.

Marmara camlica bir apartman tarz otel, yani bir daire veya apartman kiralamis oluyorsun. Rahatlikla yaninda bir veya iki daha kalabiliyor. Mutfagi da var... :-)

Kolay gelsin. Umarim bu son burun ameliyatin olur! :-)

@Olea
Evet ben Emre bey'e ameliyat oldum. Simdilik cok memnunum. Cok sabirli, her sorumu tek tek cevapladi... ameliyat sonrasi da cok iyi bakti. Otel olarak "marmarma camlica tavsiye ediyorlar. tutari 75EURo arti kdv yani yaklasik 80Euro. Bu fiyata daha uygun otel de bulabilirsin.

Marmara camlica bir apartman tarz otel, yani bir daire veya apartman kiralamis oluyorsun. Rahatlikla yaninda bir veya iki daha kalabiliyor. Mutfagi da var... :-)

Kolay gelsin. Umarim bu son burun ameliyatin olur! :-)

memnun olmanıza sevindim umarım ben de memnun olurum.yurtdışından geldiniz sanırım. marmara çamlıca da mı kaldınız. ben apartman tarzı olduğunu tahmin etmemiştim. başka bildiğiniz otel var mı peki gidebileceğim. hangi semtteki otellere bakmak gerekiyor tam olarak. malum ameliyatlı fazla yolculuk yapamayacağım. ona göre araştırayım şimdiden.

Benım kızkardesım emre beye revızyon amelıyatı oldu ve sonuc cok güzel.tekrar amelıyat olacagım dedıgınde aptal oldugunu söylemıstım ona bu kezde yıne hüsran olursa sonuc sasmasın ama öyle olmadı.havaalanından aldıgımda onu burnu sargılı oldugu halde cok güzel duruyordu.
Ben daha önce ıkı kez amelıyat oldum ve artık bende amelıyat olmayı düsünüyorum cünkü kızkardesımın burnunu gördükce hıcbırseyın ımkansız olmadıgını düsünüyorum ve emre beyın gercekten revızyonda cok ıyı bır doktor oldugu bır gercek nede olsa su an evın ıcınde onun yaptıgı daha önce ıkı kez amelıyat olmus bır burun dolasıyor ve öncekı sonrakı halını canlı gören bırıyım :-)

emre beye 3. ameliyatını oldun mu?

telefonla mart ayı için aldım ameliyat tarihi. doktoru ameliyat günümden bi gün önce görücem yani. önceden gitme şansım olsaydı giderdim ama malesef yok. eğer mart ayı için istiyorsan şimdiden al randevunu bence. istanbulda nasıl kalıcaksın. ben tek başına gideceğim için biraz panik halindeyim. daha önce istanbula da hiç gitmedim

bende şehir dışından gelmeyi düşünüyorum..

memnun olmanıza sevindim umarım ben de memnun olurum.yurtdışından geldiniz sanırım. marmara çamlıca da mı kaldınız. ben apartman tarzı olduğunu tahmin etmemiştim. başka bildiğiniz otel var mı peki gidebileceğim. hangi semtteki otellere bakmak gerekiyor tam olarak. malum ameliyatlı fazla yolculuk yapamayacağım. ona göre araştırayım şimdiden.

@Olea
Aslinda asya yakasinda bostanci veya kadiköy aralarinda bir otel bulursan iyi olur. www.booking.com sitesinden bir kac hotel bulabilirsin. ama otelleri kendin aramaya tavsiye ederim. eger vaktin olursa iki gün önce istanbula varip otel arastirip karar ver.

Eger basit idare eder otel de kalmak istiyorsan 50TL veya 70TL ye bir kisilik (bir yildizlik, ama temiz) otel bulabilirsin. Iki kisi icin 100 ile 120 TL arasi bulabilirsin.

Merkezi yerlerde kalirsan kolay kolay istedigin yere gidebilirsin. Hatta Taksim'de kalsan bile rahat raht Kadiköye gidip buradan dolmus'lan bagdat caddesine (dr. emre bey'e) gidebilirsin...

@Olea
Aslinda asya yakasinda bostanci veya kadiköy aralarinda bir otel bulursan iyi olur. Booking.com: 170573 hotels worldwide. Book your hotel now! sitesinden bir kac hotel bulabilirsin. ama otelleri kendin aramaya tavsiye ederim. eger vaktin olursa iki gün önce istanbula varip otel arastirip karar ver.

Eger basit idare eder otel de kalmak istiyorsan 50TL veya 70TL ye bir kisilik (bir yildizlik, ama temiz) otel bulabilirsin. Iki kisi icin 100 ile 120 TL arasi bulabilirsin.

Merkezi yerlerde kalirsan kolay kolay istedigin yere gidebilirsin. Hatta Taksim'de kalsan bile rahat raht Kadiköye gidip buradan dolmus'lan bagdat caddesine (dr. emre bey'e) gidebilirsin...

benim de öyle. ama ameliyat gününü aldım. eğer burnun estetik olmaya gerek olmayacak kadar güzelse emre bey söylüyor zaten forumda daha geçen hafta bi kıza bu sebepten dolayı ameliyat yapmadı doktor.

o kızda ben oluyorum sanırım ama şöyle bir düzeltme yapmak istiyorum. Emre bey benim burnumu güzel bulduğu için değil, takıntılı olduğum için sonrada başı ağırmasın diye yapmadı :)

Back