Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Emre Bey ile gorustum biraz once burnumda her sey yolunda,spora basliyabiliyorum :)
Ayrica dolgu yaptirmak istedigimi soyleidm eski hastalara maliyetine yapiyormus benden ek bir ucret almicak maliyeti disinda sagolsun,sesini duymak ayrica iyi geldi :)

Emre Bey benim de burnumu yaptı.Bugün 2.haftamı doldurdum.Çok memnunum...Çenem küçük ve geride.Yaptığı burun bunu çok güzel kamufule etti.Profilimle barıştım diyebilirim :) Hastalarıyla çok ilgili bir doktor ayrıca.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

kızlar bugunlerde ameliyat olan kimse yok mu?
beni heyecan bastı, son 2 gunum..
bir an once olsun bitsin istiyorum.
ne gerek vardı falan diye dusuncelere kapıldım, size de olmuş muydu?:)

rica etsem bana özelden de cevap verebilirsin, ameliyattan kaç gün önce ödeme yapıyorsunuz?!!

gecmis olsun canım alt cenen mi geride benimde biraz geride.ama cene ameliyatı olmak istemiyorum.bana once ortodontik tedavi ol sonra buruna gel dediler ama sen sadece burun olup memnun kalmıssın herlde? cenene bi mudahale oldu mu?

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Sanırım normal bu durum. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Gerçekten gerek var mı sorusunu ben de soruyorum kendime ama burun tıkanıklığıyla bir ömür idare edemeyeceğimi düşünüyorum ve ertelemek de bir çözüm olmayacak. Bir de grip oldum ben. Ameliyat heyecanının yanına bir de ameliyat olamama heyecanı da eklendi. Pazartesiye kadar iyileşemezsem ameliyat olabilir miyim bilmiyorum. Bu akşam konuşucaz Emre Bey'le bakalım ne diyecek? İşe gelip gidiyorum, hayatıma devam ediyorum ama ameliyattan başka hiç bişey düşünemiyorum aslında. Olup da kurtulsak hayırlısıyla:)

Telefonda Emre beyin asistaniyla görüştüm somestr tatili doluymus bana da şubat ortasını verdiler raporlar falan da uğraşmam gerekecek bu sefer bu günlerde ameliyat olacak arkadaslar inşallah sorunsuz ve kolay gecer ameliyatlariniz ameliyattan sonraki günlerde buraya yazıp bizi bilgilendirin lütfen ben şimdiden stres oldum:)

aynen ben de işe gidip geliorum ama aklım hep burnumda, ara ara kalbim gum gum atıyo heyecandan :)
sende burun tıkanıklıgı varmıs bende o da yok, full estetik kaygılarla olcam yani:)
buarada biz karsılasmadık?? ben senin fotonu gormustum albumunde ama sana benzeyen birini gormedim:) ben 6:30 da gittim 2 saat ordaydım.

mutlaka karşılaşmışızdır:) çünkü ben de 6 da gittim 3 saat ordaydım:) Kesin görmüşsündür erkek arkadaşım vardı yanımda. Bilgisayarımız açıktı sürekli, bir yandan bekliyorduk bir yandan çalışıyorduk:) Sen hangisiydin acaba? Nerde oturduğunu söylersen kesin çıkarırım:) Benim daha 3 gün var ama heyecandan ölebilirim. Seni tahmin edebiliyorum o yüzden.
Tasarım hakkında aklına takılan şeyler vardı. Onları netleştirebildin mi?

dolgumu yaptirmak istiyon? anlamadim simdi :) burnundami

cnm merhaba sana soracaklarım var resmine yorum yazdım bana dönermisin sayfandayım

subatmıı wuhhh:) ne youn dr bu emre ılhan ben smdı gtsrm banda mart yada nısan :S Valla Allah kolaylık versın yha ben bır tane kız grdum emre ılhan yapmıs burnu burun guzel eed kızın bandajlıydı yalnız 12.ci gunumdeym dedı ama kızıın yuzu balon gıbıydı:S cok urktum yanı bır arkım var oda amelyat oldu o grdu kızı maffetmısler dıo dedım bunyeyle alakalı vede br krem varmıs sıslık yapmıomus amelyat esnasında suruolarmıs onu herkese surselerde sısmesek morarmasak:Sadı ne bılen varmıdır acaba ben alıyım da sruyım bare drların surecegı yok

subatmıı wuhhh:) ne youn dr bu emre ılhan ben smdı gtsrm banda mart yada nısan :S Valla Allah kolaylık versın yha ben bır tane kız grdum emre ılhan yapmıs burnu burun guzel eed kızın bandajlıydı yalnız 12.ci gunumdeym dedı ama kızıın yuzu balon gıbıydı:S cok urktum yanı bır arkım var oda amelyat oldu o grdu kızı maffetmısler dıo dedım bunyeyle alakalı vede br krem varmıs sıslık yapmıomus amelyat esnasında suruolarmıs onu herkese surselerde sısmesek morarmasak:Sadı ne bılen varmıdır acaba ben alıyım da sruyım bare drların surecegı yok

dolgumu yaptirmak istiyon? anlamadim simdi :) burnundami

Derya burnumla ilgili sorunum yok cok sukur memmunum dudaklarima yaptirmak istiyorum birde kas aramda ufak bir cizgi var bana sinirli bir gorunum katiyor gozlerimi kistigim icin oustu ona istiyorum tam karar vermedim ama dusunucem acir diye korkuyorum az :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…