Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ben de özellikle burun sırtı konusunda vurgu yaptım. Ben de yüze paralel olmayan dik burun seviyorum. Burunla alın arasındaki açı benim için çok önemli. Özellikle anlattım bunları. Emre Bey'de ona göre not aldı zaten ama ben de burun ucu kısmını pek konuşmadım:) Yuvarlak olsun dedim geçtim. Burun delikleri küçülücek mi? Burun ucu kısalacak mı? Bunlara gerek var mı hiç konuşmadım. Burun sırtına ve kalkıklığına odaklandım sadece. Son görüşmede hem bunları sorucam hem de tam istediğim gibi olduğunu düşündüğüm bi burun resmi buldum onu göstericem. Emre Bey istediğin zaman ara dedi, kafana takılan bişey olursa randevu al gel dedi ama gerek görmüyorum açıkçası son görüşmede konuşuruz bence bunları.

Son görüşmemiz aynı gün olacaksa karşılaşırız belki:) Benim akşam 6'da randevum senin kaçta?

evet evet bence de bunun icin ayrı randevuya gerek yok son gorusmelerde konusuruz zaten:)
benim 27sinde 6:30 da :) kesin karşılasıcaz desene

bence hic stres yapma canim ben hatta tasarim icin gorusmeye gittigimde bende kendimi iyi anlatamadigimi dusunmustum ve yaptigimiz ilk ve son olan tasarimla amelyata girdim amelyata girerken bile aklimda acaba ben bu tasarimimi istiyorum diye kendimi sorguladim ve herseyi oluruna biraktim emre bey senin istedigin dogrultusunda ve sana ennnnn cook yakisacak senin anlattigin burnun en guzelini ve en ozelini yapacaktir sen genede icin rahat etmesi acisindan tekrar gorus

bahar cok saol, benzer seyleri yasayanlardan bir seyler duymak kadar rahatlatıcı baska bir sey olamaz:)
Son gorusmemde bir daha uzerinden gecmek isticem orada soylerim kafama takılanları. zaten her seyi not alıp gidicem.
Bir taraftan da cok karısmak da istemiyorum genel hatlarıyla anlattıgımdan emin olursam gerisini ona bırakacam zaten.
Hepinizin burnu super olmus. seninkine de bayıldımmmm :)

Ameliyat olan herkesten guncel fotolar bekliyoruz.
burayı,ve hic tanısmıyor olsak da sizden destek alan insanları unutmayıııın :))

Konu aşşağıdaki gibi cnm
Herkese iyi akşamlar
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun,olacak arkadaşlara bol şans ve şişlikler için sabır diliyorum:)
Arkadaşlar benim sorum daha çok ameliyatının üzerinden zaman geçmiş arkadaşlara.Ameliyat sonrası kemiğe ilişkin ufak mınık sıkıntılar yaşayıpta KEMİĞE İLİŞKİN RÖTUŞ işlemi geçirmiş arkadaşlar var mı?Deneyimlerine ihtiyacım var.Sonrası tekrarladı mı ne kadar şişlik oldu kaç günde toparlayıp işe dönülebiliyor vb sorularıma cevap verebilirseniz çok çok mutlu olurum.Dünya şekeri dr'umTugbacım çok çok basit bunlar desede ben yaşayan arkadaşların deneyimine ihtiyaç duyuyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Tugba ne durundasın canım merak ettim son durumunu varmı bir gelişme?

Yaw kızlar bence olay şudur.biz burada birbirimize soruyoz benim burnum şiş seninki ne zaman indi normal mi falan filan....ama bu ameliyatta her bünyenin verdiği reaksiyonlar farklıdır...

Benim burnum ameliyat olalı bir ay olmasına rağmen hala şiş ama bu doktorun kötü oldugunu göstermez.burnu 1 aydan önce inen arkadaşın morlukları geçmemişti bile.ama bende çok çok az bile morarma olmadı...

O yüzden ne oldugunun pek önemi yok.önemli olan neticce..

canim sen daha cok yeni amelyat olmussun ve senin daha onunde cok uzun bi yol var sisliklerinin gecmesi icin ben 9 ayima yaklasmak uzereyim ve hala burnumunsag tarafi ve ucu oldugu gibi sis ve his yok yani ve sabirla bekliyorum gecmesini tabi bu kisiden kisiye degisir sisiliklerin inmesi burnun ince deriliyse daha cabuk iyilesirsin ama kalin deriliysen biraz daha fazla sabretmek gerekiyor[/QUOTE

BAHARCIM EVET ÇOK YENİ AMA 9 AY DA BİRAZ FAZLA DEĞİLMİ SENCE.HİÇ ARAŞTIRDINMI?

KIZLAR BU ARADA BİŞİ DENİCEM ÖDEMLER İÇİN TUTARSA YAZICAM.BAHAR BU SENİN İÇİNDE SÜPER OLUR OLUMLU SONUÇ ALIRSAM..

bence hic stres yapma canim ben hatta tasarim icin gorusmeye gittigimde bende kendimi iyi anlatamadigimi dusunmustum ve yaptigimiz ilk ve son olan tasarimla amelyata girdim amelyata girerken bile aklimda acaba ben bu tasarimimi istiyorum diye kendimi sorguladim ve herseyi oluruna biraktim emre bey senin istedigin dogrultusunda ve sana ennnnn cook yakisacak senin anlattigin burnun en guzelini ve en ozelini yapacaktir sen genede icin rahat etmesi acisindan tekrar gorus

Bahar Kaynak arkadasimiza katiliyorum eminim Emre bey senin yuzune gidicek ,memumkalicagin,dogal bir burun yapicaktir cnm..Ben de kendi adima incelemedim istemediklerimi anlattim sadece tasarim 10 dk ancak surmustur su an kimse benim ameliyatli bir burnum oldugunu anlayamaz cok dogal ayrica yapay burun asiri kalkik burun sevmiyorum ben ,Emre bey isinde basarili ve tecrubeli bir dokto suphen olmasin ..

Tatli Cadi bu mesaji ozelden bana attigin mesaja istinaden yaziyorum,Ozelden sanirim mesaj sorunum var atamadim cnm ..Emre bey benim burun ve alin bolgemde sorun oldugu icin daha dogrusu geciste sorun oldugu icin kemik torpuledi evet su an sis elimle dokundugumda yag bezesi gibi sisligi cok net farkedebiliyorum,henuz ameliyatimdan bu yana 2 bucuk ay oldu sanirim uzun bir sure sislik devam edicek gruptan eski ameliyat olan arkadaslarin konusmasindan bunu dusunuyorum tabi ki her insanin sislik,vucut yapisi farkli ama benim icin sanirim cok erken henuz sisliklerin inmesi bekliyorum cnm bu bolge ozellikle sis evet ve orta bolum ve ucunda sislik var henuz gecmedi..Umarim sen de krarini bir an once verir ve kolay bir ameliya sureci gecirirsin,simdiden gecmis olsun Emre bey dogru adres senin icin suphen olmasin...

Bahar Kaynak arkadasimiza katiliyorum eminim Emre bey senin yuzune gidicek ,memumkalicagin,dogal bir burun yapicaktir cnm..Ben de kendi adima incelemedim istemediklerimi anlattim sadece tasarim 10 dk ancak surmustur su an kimse benim ameliyatli bir burnum oldugunu anlayamaz cok dogal ayrica yapay burun asiri kalkik burun sevmiyorum ben ,Emre bey isinde basarili ve tecrubeli bir dokto suphen olmasin ..

Cok saol saadetyagmur, zaten 3.gorusmede yine bi tekrarlıcam ne istedigimi, ne istemedigimi. sonra da ona bırakcam.
Buarada senin fotografın var mı? arkadaslık teklifi yolladım sana.

canim sen daha cok yeni amelyat olmussun ve senin daha onunde cok uzun bi yol var sisliklerinin gecmesi icin ben 9 ayima yaklasmak uzereyim ve hala burnumunsag tarafi ve ucu oldugu gibi sis ve his yok yani ve sabirla bekliyorum gecmesini tabi bu kisiden kisiye degisir sisiliklerin inmesi burnun ince deriliyse daha cabuk iyilesirsin ama kalin deriliysen biraz daha fazla sabretmek gerekiyor[/QUOTE

BAHARCIM EVET ÇOK YENİ AMA 9 AY DA BİRAZ FAZLA DEĞİLMİ SENCE.HİÇ ARAŞTIRDINMI?

KIZLAR BU ARADA BİŞİ DENİCEM ÖDEMLER İÇİN TUTARSA YAZICAM.BAHAR BU SENİN İÇİNDE SÜPER OLUR OLUMLU SONUÇ ALIRSAM..

haklisin sisliklerim konusunda 9 ayima girmek uzereyim ve sag tarafim resmen sis yani disardan evet belli olmuyor ama beni rahatsiz ediyor burnumu sildigimde falan filan 1 sene 1.5 seneyi buluyormus sanirim bu sisiliklerin gecmesi yani bol tuzlu seyler yemiyorum normal yemek tuzu ve 9 aydayim kola soda benzeri asitli icecekler bile kullanmiyorum ama bende zaman zaman huzursuz oluyorum bu sislikler yuzunden of gecsin artik diye ama onun disinda burnumda asla bi problem yok nefes almam gayet iyi hersey cok normal ama sisliklerim var yani uyusuklu falanda.. simdiden ne deneyecegini merak ediyorum ve merakla bekliyorum

haklisin sisliklerim konusunda 9 ayima girmek uzereyim ve sag tarafim resmen sis yani disardan evet belli olmuyor ama beni rahatsiz ediyor burnumu sildigimde falan filan 1 sene 1.5 seneyi buluyormus sanirim bu sisiliklerin gecmesi yani bol tuzlu seyler yemiyorum normal yemek tuzu ve 9 aydayim kola soda benzeri asitli icecekler bile kullanmiyorum ama bende zaman zaman huzursuz oluyorum bu sislikler yuzunden of gecsin artik diye ama onun disinda burnumda asla bi problem yok nefes almam gayet iyi hersey cok normal ama sisliklerim var yani uyusuklu falanda.. simdiden ne deneyecegini merak ediyorum ve merakla bekliyorum

BAHARCIM UMARIM EN KISA ZAMANDA İNER ŞİŞLİKLERİN.İNTERNETTE ARAŞTIRDIM VE EŞİM ECZACI FİKRİNİ ALDIM...SOLGARIN ANANAS VİTAMİNİ...
BU VİTAMİN OPERASYON SONRASI OLUŞAN ÖDEMLERİ VE VUCUTTAKİ TÜM ÖDEMLERİ ATIYO....
BUNU SENDE TEMİN ET VE KULLAN ZARARI YOK FAYDASI VAR.
SOLGAR BROMELAİN....
BU ARADA ÖZELDEN YAZABİLİYORSAN BEN YAZAMIYORUM FACENI YAZARSAN SEVİNİRİM BENİM YÜZÜM HAKINDA YORUMUN LAZIM.ÇÜNKİ BENİMDE DERİM KALIN MIŞ :(

Merhaba Hanımlar,uzun zamandır yazamadım evlilik maratonu içersindeydim çünki.Benım ameliyata karar vermem çok hızlı gelişti,ama dogru bi karar vermişim ve Emre Beye ameliyat olmuşum çok mutluyum,ayrıca çokta memnunum,,Bana bu konuda çok yardımcı olmuş arkadaşlarım var burada eso,hande melek,yasemincik(adını sayamadıgım arkadaşlarıma) sorularıma hiç bıkmadan cevap verdikleri ve tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederim,bir tanecik foto ekledim profil hem dügün karesi hem burun,Emre Beye ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç tereddüt yaşammalı bence herkese güzel günler. .

Tatli Cadi bu mesaji ozelden bana attigin mesaja istinaden yaziyorum,Ozelden sanirim mesaj sorunum var atamadim cnm ..Emre bey benim burun ve alin bolgemde sorun oldugu icin daha dogrusu geciste sorun oldugu icin kemik torpuledi evet su an sis elimle dokundugumda yag bezesi gibi sisligi cok net farkedebiliyorum,henuz ameliyatimdan bu yana 2 bucuk ay oldu sanirim uzun bir sure sislik devam edicek gruptan eski ameliyat olan arkadaslarin konusmasindan bunu dusunuyorum tabi ki her insanin sislik,vucut yapisi farkli ama benim icin sanirim cok erken henuz sisliklerin inmesi bekliyorum cnm bu bolge ozellikle sis evet ve orta bolum ve ucunda sislik var henuz gecmedi..Umarim sen de krarini bir an once verir ve kolay bir ameliya sureci gecirirsin,simdiden gecmis olsun Emre bey dogru adres senin icin suphen olmasin...

cevap için sağol cnm :) kararı verdim ben, umarım emre bey alın-burun geçişini güzel şekillendirir benim de.

Back