merhaba kızlar ben daha once emre beyın gulerek cok kolay bıseymıs gıbı lanse ettırmeye calıstıgı ''ufacık rotus''denen amelıyattan oldum.bu melıyat sadece doktor ıcın ufacık cunku sil bastan bı burun yapmıo rotus yapıo daha kısa vs...
emre bey rahat bı ıfadeyle buna ufacık rotus dıyerek hastayı sakınlestırıyor ve guven verıyor,emre bey ınsan psıkolojısınden anlıo. ben BU AMELİYATI YASAYAN BİR HASTA OLARAK yasadıklarımı anlatacak olursam normal bı amelıyattan farklı degıl. aksıne normal amelıyatta hıcbısey hıssetmıosun uyuyup uyanıosun,sedasyon dedıklerı seyı acı hıssetmeden gozlerın kapalı ama seselrı duydugun darbelerı hıssettıgın ama yarı sersem yarı uykulu bı halde oldugun bı sey.. su an kendı deneyımım aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluo nasıl yapmısım dıe ınanın cok zor normal amelıyat daha kolay,benım de aynı kemık torpulemesı olmustu, amelıyathane sesleını duydum ne konusuldu secemedım ama cok net bır sekılde burnuma baskılı bı sekılde defalarca vuruldugunu hatırlıorum,ben bı ara cok ufak bı acı hıssettım darbeyı hıssettgmde ınledım,orda tam sozcuklerı hatırlamasmda bıraz daha uyusturalım tarzı konusmaları hatırlıorum.. herneyse acısız ama ınanılmaz zor bı psıkolojı,ustelık bu kucuk torpu amelıyatından sonra burnum ılk amelıyatta doktorun burun ucuma verdıgı oran vs de bozuldu ,o ''UFACIIKK MIINICCIIIIIIK'' amelıyattan yuzunden cok zorlu bır revızyon gecırmek zorunda kaldım tabıkı baska doktora... herkes aynı seyı yasayacak dıe bıse yok ama ben bunları yasadım maalesef
ayy canim.. gecmis olsun... bunu bizle paylastigin icin tskler
canım çok geçmş olsun şimdi umarım iyisindir paylaşımın için teşekkürler. peki aynı işlemi genel anestezi altında olma şansın var mıydı? belkı o zaman daha kolay gecrdi senin için.
1.amelıyatından ne kadar sonra bu işlemi geçirdin? eskisi gibi morarma şişlik oldu mu?
merhaba zeyzey12, senın burnuna bayılıyorum ben o kadar hos bı kalkıklıgı var kı,gule gule kullan,bılgısayarıma da kaydettım hatta fotonu,sen burnunun sıslıgınden dertlısın ama keske benım burnum senın kı olsa omur boyu sıs kalsın razıyım:)
sorularına gelınce;aynı ıslemı genel anestezı altında yapsam olurmuydu bılmıorum ama keske genel anestezı alsaymısım dedım bınlerce kez..ben tabı daha oncee genel anestezı altında konforlu bı amelıyat gecırdıgım ıcın sedasyonun bole bı se oldugunu tahmın etmemıstım,bılseydım asla asla asla olmazdım. ama ben bunları yasadım dıe herkes aynısını yasayacak deıl bu benım deneyımım belkı daha rahat gecırenlerde vardır,ama sonucta adı ustunde yanı hafıf uyku halınde oluosun dıo doktor,uyurken saga sola donuorz bazen dısardan gelen seslerı duyuyoruz o haşde burnununuza acısız ama sert darbeler geldıgını dusunun... ılk amelıyatımdan sanıorum ıkı bucuk yıl sonra oldum,bı hafta burnun alcılı gezıosun.morluk dıer amelıyata nazaran daha az olmustu ama sıslık tam gaz devam maalesef. Allah kımseyı buna mecbur etmesın hıckımseyıtanımadıgım ınsanlar bunu yasasa bıle cok uzuluorum cunku bılıorum nasıl bıse oldugnu... ayrıca bunun doktorlar tarafından kucucuuk mınıcccıkkk amelıyattan sayılmaz bı sey olarak gosterılmeye calısmasına da katılmıorum... bunu soluorum cunku eger yasayacak arkadaslar varsa ne yasayacaklarını bılmelı, hazırlıklı olmalı
merhaba umarım senın ve hıckımsenın bole bı mudahaleye ıhtıyacı kalmaz. ben emre beye amelıyat olmadım henuz 1 ay sonra amelıyatım. emre beyın web sayfasında,burundakı hataların ve dusmelerın cogunun amelıyatın kapalı teknıkle yapılmasından kaynaklandıgını soylendıgını okumustum, ben o ufacıkk mınıcıkkk dedıklerı rotus amelıyatından sonra ılk zamanlarda sıslıkten farketmıosun tabı gecer dıe dusunuosun ama burnumun kemerını torpulemıstı doktorum ama burnumun ucunda zamanla belıren bı dusme meydana geldı,gulunce burnum uzuyo kotu gorunuyodu..
cok uzuldummm tuba ınankı cok uzuldum ne kadar zor bı surec oldugunu bılıyorum ama belkı benımkı bole zorlu gecmıstır sans ısı belkı benım ustuste gelmıs olabılır tum sanssızlıgım,belkı emre beyde ısler daha kolay ve ıyı olur bılemıyorum canım,umarım daha kolay olur ve bu sefer sorun kalmaz,rahat edersın
yoo ben daha emre beye amelıyat olmadım yanlıs anlasılmasın, bır ay sonra benım amelıyatım, bu sedasyonlu revızyonu baska bı doktor yaptı
benim ilk burun opersyonum da sedasyon altında burnumun kemerinin törpülenmesi ve ucunun kaldırılması şeklinde olmuştu.hakkaten sesleri falan duyuyosunuz ama acı hiç hissetmedim bi nevi rüya görür gibi oldum.ben çok etkilenmedim bir kez daha sedasyon deseler gene olabilirim yani
tesekkur ederım ben senı de yakından takıp edıyorum fotografarına da bakıorum sık sık burun delıklerınde hafıf bı esıtsızlık vardı sımdı nasılsın gercı hala 6 ayı doldurmadın sanırım ama umarım sıslıkler hızla ınıyordur.
arkadaşlar emre beye ameliyat olupta sonradan sorun yaşayan varsa palaşabilirmi acaba? bide şimdiki fiayatları ne acaba?
ben burda sirf bir kizla tanistim o ameliyatindan hic memnun degildi. artik kadinlar kulubune girmiyor. ama msn'de konustum onla, burnunu gördüm webcam'de. gercekten kiz sanssiz cikti, asiri kötü degil burnu ama o burnu emre bey iyi yapamamis malesef.
sağol canım başka cıkacak mı
valla önce allaha sonra doktora emenetiz arkadaşlar.durum bunu gösteriyor
bence öyle kolay kolay bulamazsin cünkü nerdeyse hepsi memnun :)
ben bir senedir kadinlar kulübündeyim emre beyin cok hastasiyla tanistim ve o bütün hastalarin arasinda sirf 1 tane memnun degildi.
baska doktorlarin sayfasinda memnun olmayan cok daha kiz bulursun.
benim bi tanidik var, ayni sehirde kaliyoruz, ücüncü kez burnunda ameliyat oldu, doktorun adini söylemedi bana, burnu berbat olmus gercekten.
mesela eylemcik arkadasda öyle, 3 kez ameliyat olmus, hemde en ünlü doktorda ve hala mutlu degil, Emre beyi simdi secti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?