merhaba kızlar ben daha once emre beyın gulerek cok kolay bıseymıs gıbı lanse ettırmeye calıstıgı ''ufacık rotus''denen amelıyattan oldum.bu melıyat sadece doktor ıcın ufacık cunku sil bastan bı burun yapmıo rotus yapıo daha kısa vs...
emre bey rahat bı ıfadeyle buna ufacık rotus dıyerek hastayı sakınlestırıyor ve guven verıyor,emre bey ınsan psıkolojısınden anlıo. ben BU AMELİYATI YASAYAN BİR HASTA OLARAK yasadıklarımı anlatacak olursam normal bı amelıyattan farklı degıl. aksıne normal amelıyatta hıcbısey hıssetmıosun uyuyup uyanıosun,sedasyon dedıklerı seyı acı hıssetmeden gozlerın kapalı ama seselrı duydugun darbelerı hıssettıgın ama yarı sersem yarı uykulu bı halde oldugun bı sey.. su an kendı deneyımım aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluo nasıl yapmısım dıe ınanın cok zor normal amelıyat daha kolay,benım de aynı kemık torpulemesı olmustu, amelıyathane sesleını duydum ne konusuldu secemedım ama cok net bır sekılde burnuma baskılı bı sekılde defalarca vuruldugunu hatırlıorum,ben bı ara cok ufak bı acı hıssettım darbeyı hıssettgmde ınledım,orda tam sozcuklerı hatırlamasmda bıraz daha uyusturalım tarzı konusmaları hatırlıorum.. herneyse acısız ama ınanılmaz zor bı psıkolojı,ustelık bu kucuk torpu amelıyatından sonra burnum ılk amelıyatta doktorun burun ucuma verdıgı oran vs de bozuldu ,o ''UFACIIKK MIINICCIIIIIIK'' amelıyattan yuzunden cok zorlu bır revızyon gecırmek zorunda kaldım tabıkı baska doktora... herkes aynı seyı yasayacak dıe bıse yok ama ben bunları yasadım maalesef
canım çok geçmş olsun şimdi umarım iyisindir paylaşımın için teşekkürler. peki aynı işlemi genel anestezi altında olma şansın var mıydı? belkı o zaman daha kolay gecrdi senin için.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1.amelıyatından ne kadar sonra bu işlemi geçirdin? eskisi gibi morarma şişlik oldu mu?