- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 68
emre bey ne kadara yapıyordu ilk ameliyatı acaba?
5500 tl ilk ameliyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emre bey ne kadara yapıyordu ilk ameliyatı acaba?
5500 tl ilk ameliyat
ben de 2. ameliyatı olmayı dusunuyorum revizyon ıcın kımı onerırsınız
Evet canım aynı gün ameliyat oluyoruz. Benim perşembe görüşmem var. ama sen sanırım biraz kararsızsın. Ben tam bir sene araştırıp bekledim karar verene kadar.
ben de araştırıyorum henüz tam karar veremedim. dr. naci çelik te var aklımda .yakınınızda naci beye olan var mı
teşekkurler canım
peki indirim falan yapıyormu acaba yada daha uyguna anlaşmalı nolduğu bi hastane?
Kızlar 2. gorusmeyi yaptım Emre Bey'le ama sanki tasarım tam içime sinmedi gibi. Sizin burunlarınız tasarımdakinin aynısı mı? ya da ne kadar benziyor?? Daha guzel oldu diyenler olmustu forumda ama bilemiyorummm.
canım özelden mesaj atmışsın fakat ben özelden cevap atamıyorum. soruna gelince,emre bey beni ameliyat etmek istemedi çünkü zor bir hasta olduğumu söyledi ve bana hangi burun yaparsa yapsın beğenmeyeceğimi söyledi yani kısacası yaş tahtaya basmak istemedi. Sanırım korkuttum emre beyineyse hayırlısı buymuş..gerçekten emre bey çok sabırlı ve çok iyi kalpli biri kesinlikle bunu söyleyebilirim. Ve bu işi para için kesinlikle yapmıyor ilk önce kişinin sağlığını ve ruh yapısını dikkate alarak seçiyor.
Beni ameliyat etmek istemedi hatta ben baya yalvarmıştım yapsın diye ama olmadı :) neyse bende şimdilik onur erol'u araştırıyorum ama keşke emre bey yapsaydı içimde hala ukte var...
Israrla olmaz ıkısı cok farklı mudahaleler ben onu butun bır amelıyat oldugu zaman kapalı teknıkte rısk fazla dıyorum dedı Ağlıycam şimdi yacanım maalesefki gerek kaldı 11 aydayım sol göz kenardakı kemık sıvrı ıylestı az bırazda burun üzerinde callus denılen (Emre beyın tabırı)cıkıntı var o benım ıcın dert degıl takılmıyorumda goz kenarım rahatsız edıyor işte.Emre beyde yokmu arkadaşlar kemiğe ilişkin ufak törpü işlemi yaptıran arkadaşlar
![]()
canım bi bilgi alabildinmi :44: varmı bi gelişme,merak ettim..
Yok cnm bir gelişme yok.Kimse özelden yada genelden EMRE BEYIN HASTASI OLARAK çıkıpta ben oldum yada olanı tanıyorum demedi(((
üzülme canım muhakkak emre beyinde sedasyon olmuş hastası vardırbugun sana bilgi vermeyenler yarın özelden başlarlar yazmaya'bendede var nasıl oldun nasıl bişey memnunmusun'diye.sende ozaman bilgi vermessin olur biter,emre beyden resim istedinmi
canim bence öyle acele etme, bi kac ay daha bekle, ameliyatindan eminsen emre beye ol.
eylemcik arkadasla bi kontakta gir, o 3 kez onur erolda oldu ve hala memnun degil
canım zaten ben, Emre beyi istiyorum ama o beni istemiyor :) dese ki yarin gel koşa koşa giderim tereddütsüz. Zaten o gün çok sinirlendirmiştim onu çok sabırlı bi insan başkası olsa beni hemen kapı dişarı koyar. bir kaç ay beklerim beklemesine ama emre bey yapar mı orasını bilemem. ee tekrar ben arayamacağıma göre emre bey bitmiştir benim için![]()