Canım benımde 2. ayda belli olmaya başlamıştı aynı şekilde bekledik.Bazen kemik kendi yönünü belirler oturabilirde bu tarz müdahaleler için bir yıl bekliyorum ben çok kısa biz buna mudahale bile demiyoruz demişti sakın sorun yapma diye . Bende bekleme evresini geçirdim.Bir ay sonra bir sene doluyor Emre bey çok yardımcı basit bişey falan diye gülerek bahsediyor dr umdan yana en ufak şüphem yok büyük sorun olsa revizyon dese yine ona olurdum başkasını düşünmezdim bile ama tecrübe paylaşımı takdir edersin ki farklı oluyor ben kendimi daha rahatlamış hissediyorum
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
.Ben bu siteye üye olmadan tecrübeleri okumadan ameliyat olsaydım çok daha fazla zorlanırdım ama birçok şeyi burdaki arkadaşlar sayesinde bilerek sabırla geçirdim.Şimdide yine tecrübe paylaşımına ihtiyacım var (en basit örnek bir arkadaş ben ameliyat olmadan önce eger derin biraz yağlıysa cildin bozulabiliyor ve uzun sürebiliyor
bilgin olsun demişti Emre bey o bır ıkı ayda düzeliyor dedi ama üye arkadaşın tecrübesi deneyimi bende daha etkili oldu ameliyat sonrası 11 aydayım ve cildim de hala sorunlar var
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( (cilt dr onayladı ki bazı ciltlerbu tarz ameliyatlarda bu sorunlarla karşılaşabiliyor diye) onun için bende olmuş arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.sonrası tekrarladımı ne kadar şişme oldu burun eskisi gibimi şişiyor vb birçok soru var aklımda.