Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canim ne tur sorunlar yasaniyor yagli ciltlerde?

Canim ne tur sorunlar yasaniyor yagli ciltlerde?

Canım benim Ameliyat öncesi karma bir cildim vardı hiçbir zaman sabah yağ kusması vs olmazdı. Sivilce problemim arada çenede çıkan bir yada iki taneydi öle kocaman sivilcelerim olmadı .Ameliyat sonrası 6 ay boyunca bir fiil cildim yağ kustu sebum dengesi bozuldu saçım çok çabuk yağlanmaya başladı.Bir ameliyat buna yol açmaz birşede sorun vardır diye önce dahiliyeye klasik kontrollerim (kan testleri vs ) için gittiğimde bu durumu belirttim cildiyeye yönlendirmeden önce karaciğer enzim kan idrar t3 t4 aklına gelebilecek her test yapıldı herşey normal.Sonra cildiye hormon testi istedi.Adetin 3ve 4 günü yapılıyor onuda yaptırdım.Hiç bir sorun yok bu testlerde drlarda üniv.hastanesinde yapıldı.Sonra testlerimide alıp özel bir dermotoloğa gittim.Baktı yıllarca sivilce ve cilt sorunu olmayıp bu tarz müdahalelerde ortaya çıkan sorunlar olabiliyor sebum dengen bozulmus dedı. Antıbıyotık bı losyon ıltıhaplı cıkan sıvılceler ıcın bır merhem ve kendı kullandıgım temızleyıcımle tonıgımı degıstırttı bıde sıkı sıkı tembıhledı Sakın cıldın yag kusuyor dıye nemsız bırakma hafıf su bazlı bır nemlendırıcı kullan dıye.Daha hala ameliyat oncesıne donemedım sabırla onuda beklıyorum anlıyacağın.
ameliyatta sizin malzemenız herseyı belırlıyor ve kişisel deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki kalın deri ve yağlıya dönük bir cilt çok şirin bir ameliyat sonrası evresi yaşatmıyor

Son düzenleme:

Ah canim gecmis olsun. Benim cildim zaten yagli ve biraz cilt sorunum var acaba ameliyatdan sonra dahami fena olur diye dusunuyorum simdi.

Ah canim gecmis olsun. Benim cildim zaten yagli ve biraz cilt sorunum var acaba ameliyatdan sonra dahami fena olur diye dusunuyorum simdi.
Olmaz işallah cnm herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir kural yok.Belki sende ters etki yapar yağlanma durur daha güzel bircildin olur

Canim peki neden oluyormus, yani burun ameliyatla cildin yaglanmasin ilgisi ne anlamadim Hem cildin yag kusmasi ne demek, sivilce falanmi?

Canim peki neden oluyormus, yani burun ameliyatla cildin yaglanmasin ilgisi ne anlamadim Hem cildin yag kusmasi ne demek, sivilce falanmi?

Öncelikle yağ kusması denilen olay sabah kalktığında yada günün herhangi bir saatinde sanki cildine spreyle z.yağı sıkmıssın gibi yağlı oluyor.Cildini yıkadıktan sonra hemen gözenkeler özellikle burun burun kenarı kısımlarda hemen yağlanma oluyor,selpakla silincede daha net görebiliyorsun sonrası bu durum cilt altındaki komedonları (henüz yüzeye çıkmamış sivilce bezelerini)tetikliyor ve yüzeye çıkmaya başlıyor.Bu tarz ve benzeri operasyonlarda oLabiliyoır dedi bana,bende sonuca odaklı olduğum için ama neden diye sormadım ne yapacağız dedim.Kendi fikrim belki narkoz belki tampon birşey bi şekilde tetikliyor. Zaten bir çok arkadaşın ameliyat sonrası burun üzerinde yağlanma pütürlenme oluyor.Yağlı ciltler hassas ciltler bunu biraz daha ağır ve daha geniş bir alanda geçirebiliyor kişiye ve cilde bağlı bir durum.her yağlı ciltte olucak diye bir kaıdede yok umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tuğçeciğim bu arada ameliyat olmamışsın sanırım ameliyat olmaya karar verdiysen öncelikle şunu bilmelisin ki Emre ilhan çok çok başarılı bir dr ama bir dr insan üstü bir varlık değil.Ona verdiğin malzeme ile en güzeli çıkarmaya çalışacaktır. Yani dr kısmında evet 100%100 şanslısın senin ne anlatmaya çalıştığını anlayacak yüzüne gideni söyleyecek sana destek olacak ve başarılı bir ameliyat yapacaktır.ama geri kalan şansı belirleyen unsur senin kendi şansın cildin derin burun tipin (ucu etli ve yağlı ciltler zorlu burun tipiymiş mesela )bende dr güvenerek bu ameliyatı oldum ve bana sen kalın derili hafif yağlı ciltli bir hastasın herkesten geç iniceksin , başkalarına nazaran daha sıkıntılı bir iyleşme süreci geçireceksin dedi. Hiç birşey olmayacak gibi bir cümle asla kurmadı.Ameliyat sonrası kemiğe ilişkin iyleşmelerde biraz sıkıntılar oldu REVİZYON gerektirecek bir şey değil Ufak RÖTUŞLA halledilecek (Emre beyin tabiri)şeyler bunlar.Başka arkadaşların ufak başka sıkıntıları oldu.başkalarının en ufak bir sıkıntısı olmadı herşeyi 4*4 lük atlattı.Çünkü hepimizin kemiği derisi cilt tipi iyleşme tepkilenmesi farklı.işallah çok başarılı bir ameliyat geçirirsin.

sezos bende ameliyat olmak istiyorum benim gibiymişsisin küçüklükten beri olmak istiyorum ama korkuyorum sen korkunu yenmişsisn ne güzel keşke bende güvene bilsem beni arkadaş listene eklermisin resimlerine bakmak istiyorum

yasemincik merhaba bende yıllardır araştırıp ameliyat olmak için gün bekliyen biriyim ama hala emin değilim ya ne yapıcam bilimiyorum sana arkadaşlık teklifi yolladım resimlerine bakmak istiyorum eğer sakıncası yoksa am aben çok korkuyorum ya olmazsa diye kafayı yiyicem of ya of :44:

kafayı yiycem bana yardımcı olun lütfen emre beye ameliyat olan bayanlara pişman olurmuyum sizce

Tugba acklaman icin tesekkur ederim. Evet sana katiliyorum bu estetik olayi birazda sans isi aslinda. Ben daha ameliyat olmadim ama insallah hersey istedigim gibi olur tek istegim bu.

bendede oldu maalesef.. ilaçlı tedaviye başladım şuan.. :/

korkman normaldir canim hepimiz korktuk bundan emin olabilirsin, sonucta kücük bir ameliyat degil ki bu.. ama her ameliyatin belli risklerin vardir.. no risk no fun
benim ameliyatim cok rahat gecti hatirlamiyorum bile tam olarak nasil girip ciktigimi.. hic agrim da olmadi inanmasi güc ama gercekten hic agrimiyor
ya hayal ettigim gibi olmazsa diyorsan sana bu tavsiyede bulunabilirim ancak.. emre beye nasil bi sekil istedigni ve neler istemedigni cok iyi anlatmalisin. en iyisi önceden not al. ama emre bey isin ustasi kac senedir her gün ameliyata giriyor adam, cok da basarili :) önce bi görüs istersen.. görüsüp konustuktan sonra daha bi rahat olacaksin eminim bundan :) saglicakla kal cnm

çok tşk ederim cnm verdiğin bilgiler için azda olsa rahatladım emre beyle görüşücem aradım randevu aldım ben başka doktorlarlada görüşmüştüm hepsi tasarım yaptı ama hepsinin birbirinden farklı tek birtanesininkini çok beğendim bana en çok yakışan oydu emre beye göstericem bana o konuda yardımc olurmu sence yüzüm çok minyon yüz hatlarım küçük burnum aslında büyük değil ama yüz hatlarım küçük olduğu için biraz sırıtıyor

Arkadaşlar ben bu konuyla ilgili hala kimseden bir bilgi alamadım olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok çok mutlu olurum

Arkadaşlar ben bu konuyla ilgili hala kimseden bir bilgi alamadım olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok çok mutlu olurum

canım merhaba,uzun zamandır KKda görunmuyordun,yazdıklarını okudum inşallah çözüme kavuşur,buranın her düşünceye acık bi platform oldugunu düşünüyorum,senin gibi bu durumla karşılaşmış illaki birileri vardır,umarım en yakınzamanda sorunun cevabını alırsın.. :26:

merhaba kızlar ben daha once emre beyın gulerek cok kolay bıseymıs gıbı lanse ettırmeye calıstıgı ''ufacık rotus''denen amelıyattan oldum.bu melıyat sadece doktor ıcın ufacık cunku sil bastan bı burun yapmıo rotus yapıo daha kısa vs...
emre bey rahat bı ıfadeyle buna ufacık rotus dıyerek hastayı sakınlestırıyor ve guven verıyor,emre bey ınsan psıkolojısınden anlıo. ben BU AMELİYATI YASAYAN BİR HASTA OLARAK yasadıklarımı anlatacak olursam normal bı amelıyattan farklı degıl. aksıne normal amelıyatta hıcbısey hıssetmıosun uyuyup uyanıosun,sedasyon dedıklerı seyı acı hıssetmeden gozlerın kapalı ama seselrı duydugun darbelerı hıssettıgın ama yarı sersem yarı uykulu bı halde oldugun bı sey.. su an kendı deneyımım aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluo nasıl yapmısım dıe ınanın cok zor normal amelıyat daha kolay,benım de aynı kemık torpulemesı olmustu, amelıyathane sesleını duydum ne konusuldu secemedım ama cok net bır sekılde burnuma baskılı bı sekılde defalarca vuruldugunu hatırlıorum,ben bı ara cok ufak bı acı hıssettım darbeyı hıssettgmde ınledım,orda tam sozcuklerı hatırlamasmda bıraz daha uyusturalım tarzı konusmaları hatırlıorum.. herneyse acısız ama ınanılmaz zor bı psıkolojı,ustelık bu kucuk torpu amelıyatından sonra burnum ılk amelıyatta doktorun burun ucuma verdıgı oran vs de bozuldu ,o ''UFACIIKK MIINICCIIIIIIK'' amelıyattan yuzunden cok zorlu bır revızyon gecırmek zorunda kaldım tabıkı baska doktora... herkes aynı seyı yasayacak dıe bıse yok ama ben bunları yasadım maalesef

ayy canim.. gecmis olsun... bunu bizle paylastigin icin tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…