founda bende sen coktan ameliyat olmus olanlardansin diye düsünüyordum :) (kurdugum cümlede bi gariplik mi var bana mi öyle geldi haha..)
kisin olmak yazin sicak havalarindan daha iyidir zaten günese cikmak pek iyi degil yeni ameliyat olmus burnuslar icin :)
benimki 9 aylik oldu bakmak isteyenler icin albümlerim acik herkese
aralikta yine istanbuldayim emre beyle görüsmeye gitcem
......veeeee sonuncu sayfam üşenmedim okudum yüzlerce sayfa...
sanırım doktor araştırmaktan delirmek üzereyimhala fotolara bakamadım zaten msj sayım yetersiz..
genelde kemerli burunlu arkadaşlar estetik olmuş. Benim burnumda kemer yok özellikle burun ucumun düzeltilmesini istiyorum. burun kanatlarımda geniş ve sanırım kalın derili bi burna sahibim. Benim gibi sorunları olupta estetik olan arkadaşlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi lütfen?
Emre Bey'e burun ucu estetiği olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar bide muayeneye ulaşım nasıl oluyor?? Kadıköyde takılırım beklerken, belki ordan geçerim bağdat caddesine??
Fikri olan var mı? Metro var mı, haydarpaşa garından fln????
Arkadaşlar sorularımın ardı arkası gelmiyor:)) Şimdi ben hastanede 2 gece kalabilirmiyim? Diyelim 3 gece kalmak istedim ücreti ne kadarsa? verip kalabiliyomuyuz yoksa odayı boşaltmak mı gerekiyor? Yada otelde kalanlar varsa ne kadar ödedi?? Beni ameliyattan çok bu durum stres ediyor..
canim benimde en cok sorun burun ucunda vardi, fazla kemer yoktu, burun ucu top gibi yuvarlakti, sarkikti, yandan burun delikleri görünüyodu. burun ucu ameliyatlarinda emre bey cok basarili!!
bi kac yeni resim zaten ekledim bakabilrisiniz kizlar
Merhaba kızlar,
Yıllardır okurum bu sayfaları ve sonunda ben de karar verdim; Ekim sonunda Emre İlhan'a ameliyat oluyorum!!! :)))))))
Burada paylaşılanlar o kadar işe yarar şeyler ki insanın soru işaretleri en aza iniyor sayenizde.
Farkında bile olmadan verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ederim simdiden :)
Umarım benim de ameliyatım sıkıntısız gecer
Çook heyecanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gerçekten çok iyi takip etmişsinEvet ama o çok önemli değil, hem maddi hem manevi onu kaldıramam sanırım. Emre bey estetikçi olsa düşünebilirdim belki.
Off ya revizyon olmak çok büyük kararsızlık, ve ilk ameilyat olurken gözün daha kara oluyor.Ondan sanırım hala olamadım:)
Arkadaşlar sorularımın ardı arkası gelmiyor:)) Şimdi ben hastanede 2 gece kalabilirmiyim? Diyelim 3 gece kalmak istedim ücreti ne kadarsa? verip kalabiliyomuyuz yoksa odayı boşaltmak mı gerekiyor? Yada otelde kalanlar varsa ne kadar ödedi?? Beni ameliyattan çok bu durum stres ediyor..
founda bende sen coktan ameliyat olmus olanlardansin diye düsünüyordum :) (kurdugum cümlede bi gariplik mi var bana mi öyle geldi haha..)
kisin olmak yazin sicak havalarindan daha iyidir zaten günese cikmak pek iyi degil yeni ameliyat olmus burnuslar icin :)
benimki 9 aylik oldu bakmak isteyenler icin albümlerim acik herkese
aralikta yine istanbuldayim emre beyle görüsmeye gitcem
Yasemin senin burnuna bayiliyorum,eski halinden tabi ki guzel olsada snein burnunu gordukce kendi burnumun ucunu hic begenmiyorum,tabi ki sis belki indikce duzelir ,Emre bey kalkik burun sana yakismaz demisti tabiki biliyordur ama azcikta kalkik olsaydi keske dumduz su an resmen zamanla ins duzelir snein burnunu gordukce burun ucuma sinir oluyorum :):) cok guzelsin ,masallah sana bitanem..
Yasemin senin burnuna bayiliyorum,eski halinden tabi ki guzel olsada snein burnunu gordukce kendi burnumun ucunu hic begenmiyorum,tabi ki sis belki indikce duzelir ,Emre bey kalkik burun sana yakismaz demisti tabiki biliyordur ama azcikta kalkik olsaydi keske dumduz su an resmen zamanla ins duzelir snein burnunu gordukce burun ucuma sinir oluyorum :):) cok guzelsin ,masallah sana bitanem..
sendemi yillardir arastiranlardansin canimbizdensin yani ayy cok sevindim senin yerine nihayet istegine kavusabilmek ve onun heycanini yasamak nasil bir duygu oldugnu cok iyi biliyorum ve eminim ki cok güzel bir burun sahibi olacaksn canim :) saglicakla kal
Herkese iyi akşamlar
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun,olacak arkadaşlara bol şans ve şişlikler için sabır diliyorum:)
Arkadaşlar benim sorum daha çok ameliyatının üzerinden zaman geçmiş arkadaşlara.Ameliyat sonrası kemiğe ilişkin ufak mınık sıkıntılar yaşayıpta KEMİĞE İLİŞKİN RÖTUŞ işlemi geçirmiş arkadaşlar var mı?Deneyimlerine ihtiyacım var.Sonrası tekrarladı mı ne kadar şişlik oldu kaç günde toparlayıp işe dönülebiliyor vb sorularıma cevap verebilirseniz çok çok mutlu olurum.Dünya şekeri dr'umTugbacım çok çok basit bunlar desede ben yaşayan arkadaşların deneyimine ihtiyaç duyuyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen:18:
Tuğba benim 2 ay oldu 1,5 ay kontrolünde banada öyle birşeyler söyledi emre bey ama bekleyip göreceğiz dedi en az 6 ay, sonrasında çok küçük bir işlem gerekebilir kemik için dedi.benim burnum çok geniş ve kemerliydi şimdi henüz çok erken ama kemer olan yerde sanki yine kemik şişliği var gibi.
Bende çok erken bir dönem olduğu için çok detaya girmedim ama tekrar aynı şeyleri mi yaşıycam dedim, hayır 15-20 dk. bir işlem dedi. ama detay sormadım 2,5 ay kontrolünde netleşir herhalde.
Varsa tecrube yaşayan bende takipteyim.
Canım benımde 2. ayda belli olmaya başlamıştı aynı şekilde bekledik.Bazen kemik kendi yönünü belirler oturabilirde bu tarz müdahaleler için bir yıl bekliyorum ben çok kısa biz buna mudahale bile demiyoruz demişti sakın sorun yapma diye . Bende bekleme evresini geçirdim.Bir ay sonra bir sene doluyor Emre bey çok yardımcı basit bişey falan diye gülerek bahsediyor dr umdan yana en ufak şüphem yok büyük sorun olsa revizyon dese yine ona olurdum başkasını düşünmezdim bile ama tecrübe paylaşımı takdir edersin ki farklı oluyor ben kendimi daha rahatlamış hissediyorum.Ben bu siteye üye olmadan tecrübeleri okumadan ameliyat olsaydım çok daha fazla zorlanırdım ama birçok şeyi burdaki arkadaşlar sayesinde bilerek sabırla geçirdim.Şimdide yine tecrübe paylaşımına ihtiyacım var (en basit örnek bir arkadaş ben ameliyat olmadan önce eger derin biraz yağlıysa cildin bozulabiliyor ve uzun sürebiliyor
bilgin olsun demişti Emre bey o bır ıkı ayda düzeliyor dedi ama üye arkadaşın tecrübesi deneyimi bende daha etkili oldu ameliyat sonrası 11 aydayım ve cildim de hala sorunlar var( (cilt dr onayladı ki bazı ciltlerbu tarz ameliyatlarda bu sorunlarla karşılaşabiliyor diye) onun için bende olmuş arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.sonrası tekrarladımı ne kadar şişme oldu burun eskisi gibimi şişiyor vb birçok soru var aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?