Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Yasemin canım senin burnun bi şaheser zaten, maşallah. Kendi güzelliğinden kaynaklanıyor. Artist falan ol bence:)
Senin resmini alıp gidiyim bari..Benim burnumdan çıkar mı acaba:) Ama burun ucuna müdahale varsa, tam istediğim gibi
çok güzel olmuş.

Arkadaşlar bide muayeneye ulaşım nasıl oluyor?? Kadıköyde takılırım beklerken, belki ordan geçerim bağdat caddesine??
Fikri olan var mı? Metro var mı, haydarpaşa garından fln????

daktilo nickli arkadaşım,
Ozel mesaj a , toplam mesaj sayım yeterli olmadığından , özel mesajla cevap veremiyorum. Buradan cevap vereyim dedim...
Oncelikle , sana da cok geçmiş olsun , en kısa zamanda iyice toparlarsın umarım
Soruna gelince , Arnica krem , daha onceki upuzun yazımda belirttiğim gibi mucize bir krem . ben 2 senedir spor sonrası incinmeler ıcın kullanıyorum. Ancak göze kaçması durumunda konjonktivit diye bir rahatsızlığa neden oluyor ve gözler tamamen kapanıyor tabi yuzunde tek sıkıntısı olmayan yerin gözlerinken onları da kaybetmek hiç hoş olmaz ameliyat sonrası dönemde . düşünsene zaten nefes alamıyorsun , ağzın yara bere içinde yuzun şişmiş morarmış 5 kilo sanki suratın agrı yapıyor bide gözler giderse
ben arnicayı hem goz altlarıma hem goz kapaklarıma hatta cene hızasına inen morluklara bile kulak cubuguyla surdum . kulak cubugu yardımı ile suresrsen goz kapagına ve goz altına fazla kacırma rıskın azalır kacırsan bile yine kulak cubuguyla, kremi heba etmeden alabilrsin fazlalılığı. kirpiklerine degenleri de yine kulak cubugu yardımı ile temizlersin
benım goz altlarım goz kapaklarımın ustu acaıp moramıstı ,bol bol surdum zaten cabuk emildiği için surdukten 15 dakıka sonra gozunu kapatıp uyusan bıle gozne kacmaz, gozume kacar diye surmemezlık etme sakın benim nacizane onerim yoksa morarmalar '' gecici kalıcılık'' yapıyormus bana bunu Emre Bey bızzat soylemıstı, ''morlukları ıhmal etme'' diye...Su an , 12. gunumdeyim, morluk ve şişler tamamen kayboldu , arnicayı bıraktım .50 faktor yuz ıcın gunesten koruyucu suruyorum.

Son düzenleme:

canim benimde en cok sorun burun ucunda vardi, fazla kemer yoktu, burun ucu top gibi yuvarlakti, sarkikti, yandan burun delikleri görünüyodu. burun ucu ameliyatlarinda emre bey cok basarili!!

bi kac yeni resim zaten ekledim bakabilrisiniz kizlar

Arkadaşlar bide muayeneye ulaşım nasıl oluyor?? Kadıköyde takılırım beklerken, belki ordan geçerim bağdat caddesine??
Fikri olan var mı? Metro var mı, haydarpaşa garından fln????

bende hep kadiköyde takiliyodum beklerken. oraya giden 2 minibüs var. ya o ana duraklarin en basinda yada gemilerin durdugu yeri gecip, taksi duraklarindan sonraki durak. orda sari büyük taksiler bagdat caddesi erenköye gidiyor.

Arkadaşlar sorularımın ardı arkası gelmiyor:)) Şimdi ben hastanede 2 gece kalabilirmiyim? Diyelim 3 gece kalmak istedim ücreti ne kadarsa? verip kalabiliyomuyuz yoksa odayı boşaltmak mı gerekiyor? Yada otelde kalanlar varsa ne kadar ödedi?? Beni ameliyattan çok bu durum stres ediyor..

Merhaba kızlar,

Yıllardır okurum bu sayfaları ve sonunda ben de karar verdim; Ekim sonunda Emre İlhan'a ameliyat oluyorum!!! :)))))))
Burada paylaşılanlar o kadar işe yarar şeyler ki insanın soru işaretleri en aza iniyor sayenizde.
Farkında bile olmadan verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ederim simdiden :)
Umarım benim de ameliyatım sıkıntısız gecer
Çook heyecanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

cnm, emre bey bana gecen sene bu bilgileri vermisti:

...eğer İstanbulda kalacak yeriniz var ise sizi 1 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edebiliriz.Eğer kalacak yeriniz yok ise 1 geceden sonraki kaldığınız her gece için ekstra 50 Euro (refakatçisiz) ,veya 70 Euro (refakatçili) ödemeniz gerekiyor.Bu ekstralara 3 öğün yemekler de dahil.

bilmiyorum artik aktuellmi :)

fotoğraflarına baktım ve burnun hoşuma gitti. Gerçekten başarılı olmuş. Güle güle kullan :)
benim burun deliklerm önden bakılınca görünmüyor bile burun ucum düşük kanatları geniş ve kemer ise hiç yok. tek isteğim burun ucunun önden görünüşünün güzel olması. Profil çokta önemli değil :))

sendemi yillardir arastiranlardansin canim bizdensin yani ayy cok sevindim senin yerine nihayet istegine kavusabilmek ve onun heycanini yasamak nasil bir duygu oldugnu cok iyi biliyorum ve eminim ki cok güzel bir burun sahibi olacaksn canim :) saglicakla kal

Bende revizyondan çok korkuyorum. Tek seferde olsun bitsin istiyorum. Siz burnunuzun şeklini mi beğenmediniz yoksa sağlık sorunundan mi revizyon düşünüyorsunuz?
Bide ilk doktorunuz kimdi?

hastane cok yogun oldugu icin kalamiyosun malesef.

Yasemin senin burnuna bayiliyorum,eski halinden tabi ki guzel olsada snein burnunu gordukce kendi burnumun ucunu hic begenmiyorum,tabi ki sis belki indikce duzelir ,Emre bey kalkik burun sana yakismaz demisti tabiki biliyordur ama azcikta kalkik olsaydi keske dumduz su an resmen zamanla ins duzelir snein burnunu gordukce burun ucuma sinir oluyorum :):) cok guzelsin ,masallah sana bitanem..

canim saadetcim senin önceki halinde cok güzeldi simdide güzelsin burnun cok sirin gercekten neden üzüyorsunki kendini :) gördügüm en güzel hatunlardansin diyebilirim ama kalkik bir burun düsünemiyorum sende. ama aydan aya cooook fark ediyor gercekten bende bazen sasiriyorum resimlere bakinca a a böylemiydiki diyorum :) burnun tamamen oturunca fikrini degistirirsin belki :)
ama bazen benimde aklimdan geciyor keske böyle olsaydi biraz da söyle olsaydi bari diye ama cok incelemiceksin bütünü önemli cünki. bende fazla kalkik burun istemedim dogal dursun diye simdi biraz pisman oldum sanki keske burun ucumu azcik daha kaldirsaydi diye ama o zaman baska bi acidan hic hos gözükmezdi.

Senin her halin güzel fistik takma kafana :) öpüyorum

canim saadetcim senin önceki halinde cok güzeldi simdide güzelsin burnun cok sirin gercekten neden üzüyorsunki kendini :) gördügüm en güzel hatunlardansin diyebilirim ama kalkik bir burun düsünemiyorum sende. ama aydan aya cooook fark ediyor gercekten bende bazen sasiriyorum resimlere bakinca a a böylemiydiki diyorum :) burnun tamamen oturunca fikrini degistirirsin belki :)
ama bazen benimde aklimdan geciyor keske böyle olsaydi biraz da söyle olsaydi bari diye ama cok incelemiceksin bütünü önemli cünki. bende fazla kalkik burun istemedim dogal dursun diye simdi biraz pisman oldum sanki keske burun ucumu azcik daha kaldirsaydi diye ama o zaman baska bi acidan hic hos gözükmezdi.

Senin her halin güzel fistik takma kafana :) öpüyorum

Herkese iyi akşamlar
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun,olacak arkadaşlara bol şans ve şişlikler için sabır diliyorum:)
Arkadaşlar benim sorum daha çok ameliyatının üzerinden zaman geçmiş arkadaşlara.Ameliyat sonrası kemiğe ilişkin ufak mınık sıkıntılar yaşayıpta KEMİĞE İLİŞKİN RÖTUŞ işlemi geçirmiş arkadaşlar var mı?Deneyimlerine ihtiyacım var.Sonrası tekrarladı mı ne kadar şişlik oldu kaç günde toparlayıp işe dönülebiliyor vb sorularıma cevap verebilirseniz çok çok mutlu olurum.Dünya şekeri dr'umTugbacım çok çok basit bunlar desede ben yaşayan arkadaşların deneyimine ihtiyaç duyuyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen:18:

teşekkür ederim Yasemin, senin burnun cook guzel, orneklerimden birisin yani :)
yalnız cok endişeliyim yaaa, su anki burnum kemerli ama yine cok buyuk takıntı haline getirmedim ben hiç burnumu, pişman olmaktan korkmuyor değilim.
korkuyorummmmm ama sizi gorunce cesaret geliyor :):):)

Tuğba benim 2 ay oldu 1,5 ay kontrolünde banada öyle birşeyler söyledi emre bey ama bekleyip göreceğiz dedi en az 6 ay, sonrasında çok küçük bir işlem gerekebilir kemik için dedi.benim burnum çok geniş ve kemerliydi şimdi henüz çok erken ama kemer olan yerde sanki yine kemik şişliği var gibi.
Bende çok erken bir dönem olduğu için çok detaya girmedim ama tekrar aynı şeyleri mi yaşıycam dedim, hayır 15-20 dk. bir işlem dedi. ama detay sormadım 2,5 ay kontrolünde netleşir herhalde.

Varsa tecrube yaşayan bende takipteyim.

Canım benımde 2. ayda belli olmaya başlamıştı aynı şekilde bekledik.Bazen kemik kendi yönünü belirler oturabilirde bu tarz müdahaleler için bir yıl bekliyorum ben çok kısa biz buna mudahale bile demiyoruz demişti sakın sorun yapma diye . Bende bekleme evresini geçirdim.Bir ay sonra bir sene doluyor Emre bey çok yardımcı basit bişey falan diye gülerek bahsediyor dr umdan yana en ufak şüphem yok büyük sorun olsa revizyon dese yine ona olurdum başkasını düşünmezdim bile ama tecrübe paylaşımı takdir edersin ki farklı oluyor ben kendimi daha rahatlamış hissediyorum.Ben bu siteye üye olmadan tecrübeleri okumadan ameliyat olsaydım çok daha fazla zorlanırdım ama birçok şeyi burdaki arkadaşlar sayesinde bilerek sabırla geçirdim.Şimdide yine tecrübe paylaşımına ihtiyacım var (en basit örnek bir arkadaş ben ameliyat olmadan önce eger derin biraz yağlıysa cildin bozulabiliyor ve uzun sürebiliyor
bilgin olsun demişti Emre bey o bır ıkı ayda düzeliyor dedi ama üye arkadaşın tecrübesi deneyimi bende daha etkili oldu ameliyat sonrası 11 aydayım ve cildim de hala sorunlar var( (cilt dr onayladı ki bazı ciltlerbu tarz ameliyatlarda bu sorunlarla karşılaşabiliyor diye) onun için bende olmuş arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.sonrası tekrarladımı ne kadar şişme oldu burun eskisi gibimi şişiyor vb birçok soru var aklımda.

Son düzenleme:

Evet canım çok haklısın bu site çok destek oluyor insana, ben şuan zaten kafama takmıyorum bu durumu henüz benim için çok erken bir dönem ama emre beye güven konusunda bende aynı şeyleri hissediyorum ama tabi sizin gibi 1 yılı aşkın hastaları da hala aynı şeyleri düşünüyorsa bu benim için dahada güven verici neyse sana şimdiden geçmiş olsun okuduğum kadarıyla çok kolay, lokal anst.yapılıyormuş ve şişlik çok olmuyormuş. nerşey yolunda gider inşallah.

Site ile ilgili benim için komik bir olayı anlatayım;
Emre beyle ameliyat öncesi son randevum;
bana dediki bana sormak istediğin bir şey varmı aklına takılan en ufak birşey varsa sor dedi.
ben düşün düşün yok gelmiyor.. (normalde insan ameliyat olucak bin tane soru sorar)
dedimki emre bey k.k o kadar vakit geçirdimki inanın bütün soruların cevabını sanki daha önce ameliyat olmuş kadar biliyorum, çok net yani.
güldü...

işte böyle yani bu site destek olan herkese tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…