Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaslarr... ben yurt disindan katilacam, randevu aldim fakat ilk görusmem bir pazartesi gunu olacak ve ikinci görusmem ise persembe gunu!Cuma gunu de ameliyat. ilk görusmemle ikinci görusmem arasinda 4 guun var(( Yurtdisindan gidenlerrr!! Siz de mi ikinci bir görusme yaptiniiz yoksa bir görusme ile yetindiniz mii? Bence o 4 gun zaman kaybbii

Canim ben pazartesi gorusmem var tasarim falan yapilacak ve carsamba gunu ameliyatim hayirlisiyla. Yani sadece bir gorusmem olacak ama ben bundan bir kac ay once zaten istanbuldayken emre beyle bir gorusme yapmistim yani daha fazla bir tanisma gibi birseydi.

aslinda yurt disindan gelenlerin hepsini 1 günde yapiyolar. Bnde 1 gün icinde oldu bùtun görüsmeler, pazartesi randevu vardi, sali ameliyat oldum. Belki cok yogun oldugu icin bir gün icinde yapmadi. Ama emre bey bana demistiki ben hastalarimi en az 2 kez görmek istiyorum ameliyat etmeden önce. Herseyi 1 gün icinde yapmayi sevmiyomus. Yani ùzülmene gerek yok. Emre beye daha iyi anlatirsin nasil burun istedigini

Kızlar amelıyat olalı daha 2 ay olmadı. Burnum gun ıcınde cok şişiyor özellikle uç kısmı şiştiğinde şekli de değişiyor halıyle ve o zaman hosuma gtmyr masaj yaptğmda ınıyor seklı guzelleşiyor. sizce masaj yaptğmda ınen burun sonunda o şekli mi alacak demektir? mutsuz oluyorumm

Evet bence o demektir :) senin burnun güzel olur hic merak etme, kibar ve yùzüne yakisan burun yapti emre bey sana.
Benim burnum sabahlari asiri sis. Sivilceler cok súkùr yok daha, deniz suyu sprayide kullanmiyorum artik. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi. Bitek burun ucu ve yanlar sis ve sert n

hmm anladiim.. sanaa bol sanslar caniim, insallah istediigin gibi oluuur yeni burnun:) Hatirladigim kadariyla buraya babanla gidecegini yazmistin demi?? emin degilim cunku.. Nerde konaklamaya karar verdiniz? anlasmali otellerinde mi? kac yasindasin bu arada?
ben de babamla gideceem bana bi arastir anlasmali otelleri hangileriymis dedi ama ev kiralasak daha ucuz olur diye dusunduk.. onun icin sanirim öyle yapcaz

Anladiim canim.. Aslinda haklisin, doktor beyin dedigi gibi iki kez görusmek daha iyi aslinda. Ben önceden hic bir doktora görunmedim mesela, burnuma bir care var mi veya kalin derili mi falan filan hic bir sey bilmiyorum. Ilk görusmeden sonra en azindan biraz dusunme, aileme sorma danisma zamanim olur ama dört gun beklemek kötu iste. Babam trde faza kalamam diyor..Mesela ikinci görusmemi ilk görusmemden sonraki gün e verselerdi olurdu aslinda ama dedigin gibi yogun sanirim

evet deryacım benımde oyle. burnumun uc kısmı ve yanları sert daha ve şiş deniz suyunu bende kullanmıyorum artık. bırde ben küçük kalkık burun ıstediğim için kısaldıda burnum.ucu şişnce garip bişey oluyor hani sankı bu halının amelıyata ıhtıyacı varmıs gbı oluyor şişlik gerçekten cok etkılıyor...
birkaç ay sonrakı hali daha ıyı olacaktır dıye avutuyorum kendımı...

kızlar merak etmeyin ikinizin burnuda çok güzel olacak, her an aynaya bakıp farklı bir burunla karşılaşmak çok can sıkıcı ama bence şu aralar çok detaylı bakmayın 1 hafta önce kontrole gittim hala %70 şiş dedi emre bey düşünün yani...

kızlar ameliyat sonrası resimlerinizi görebilirmiyim

senın ne kadaroldu canım?
benım 1.5 -2 aya yaklasıyor ama çok şiş masaj yaptığımda beğenyorm yoksa hıc ıcıme sınmıyor sence bu normal mi? gerçi emre bey cok şişecek senın burnun sabret dıyor ama işte morali bozuluyor yıne de insanın şiş halıyle masjlı halı arasnda o kdr fark var ki...

Benim bugün 53.günüm yani 2 ay diyelim hemen hemen aynı dönemde olduk galiba, ben kalın deriliyim ve şu an sizlerin yani normal derili olanların 1.ayındaki burunları gibi burnum
yani baya şiş.
Seninki de çok normal bence dediğim gibi emre bey bana %70 şiş dedi yani bu durumda senin de %50 şişdir hala, bence hiç kafanı takma canım çünkü burnun gerçekten
çok muntazam görünüyor.3. ve 4. ay içinde daha da toparlanacaktır merak etme.

Kızlar merhaba
bende burun ameliyatı düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım doktor hakkında. Emre bey hakkına çok fazla olumlu yorumlar var. Beni emre bey hakkında ikna edebilecek misiniz :) birde ameliyat ücreti hakkında bilgi istiyorum sizden
vede ben yeni üye olduğumdan resim göremiyorum rica etsem bana ameliyat öncesi ve sonrası resim gönderebilirmisiniz ??

Merhaba Emre Bey ilk muayene ye gidildiginde ucret aliyor mu ? aliyorsa nedir muayene ucreti sorabilir iyim ?

Merhaba Emre Bey muayeneden ucret aliyor mu acaba ?

ilk muayenede ücret yok.ztn muayene etmiyor,sadece konuşuyor.ondan dolayı ücretlik bi duruym yok ortada.asıl olay 2.görüşmede başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…