arkadaslarr... ben yurt disindan katilacam, randevu aldim fakat ilk görusmem bir pazartesi gunu olacak ve ikinci görusmem ise persembe gunu!Cuma gunu de ameliyat. ilk görusmemle ikinci görusmem arasinda 4 guun var(( Yurtdisindan gidenlerrr!! Siz de mi ikinci bir görusme yaptiniiz yoksa bir görusme ile yetindiniz mii? Bence o 4 gun zaman kaybbii
arkadaslarr... ben yurt disindan katilacam, randevu aldim fakat ilk görusmem bir pazartesi gunu olacak ve ikinci görusmem ise persembe gunu!Cuma gunu de ameliyat. ilk görusmemle ikinci görusmem arasinda 4 guun var(( Yurtdisindan gidenlerrr!! Siz de mi ikinci bir görusme yaptiniiz yoksa bir görusme ile yetindiniz mii? Bence o 4 gun zaman kaybbii
Kızlar amelıyat olalı daha 2 ay olmadı. Burnum gun ıcınde cok şişiyor özellikle uç kısmı şiştiğinde şekli de değişiyor halıyle ve o zaman hosuma gtmyr masaj yaptğmda ınıyor seklı guzelleşiyor. sizce masaj yaptğmda ınen burun sonunda o şekli mi alacak demektir?mutsuz oluyorumm
Canim ben pazartesi gorusmem var tasarim falan yapilacak ve carsamba gunu ameliyatim hayirlisiyla. Yani sadece bir gorusmem olacak ama ben bundan bir kac ay once zaten istanbuldayken emre beyle bir gorusme yapmistim yani daha fazla bir tanisma gibi birseydi.
aslinda yurt disindan gelenlerin hepsini 1 günde yapiyolar. Bnde 1 gün icinde oldu bùtun görüsmeler, pazartesi randevu vardi, sali ameliyat oldum. Belki cok yogun oldugu icin bir gün icinde yapmadi. Ama emre bey bana demistiki ben hastalarimi en az 2 kez görmek istiyorum ameliyat etmeden önce. Herseyi 1 gün icinde yapmayi sevmiyomus. Yani ùzülmene gerek yok. Emre beye daha iyi anlatirsin nasil burun istedigini
Evet bence o demektir :) senin burnun güzel olur hic merak etme, kibar ve yùzüne yakisan burun yapti emre bey sana.
Benim burnum sabahlari asiri sis. Sivilceler cok súkùr yok daha, deniz suyu sprayide kullanmiyorum artik. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi. Bitek burun ucu ve yanlar sis ve sert n
evet deryacım benımde oyle. burnumun uc kısmı ve yanları sert daha ve şiş deniz suyunu bende kullanmıyorum artık. bırde ben küçük kalkık burun ıstediğim için kısaldıda burnum.ucu şişnce garip bişey oluyor hani sankı bu halının amelıyata ıhtıyacı varmıs gbı oluyor şişlik gerçekten cok etkılıyor...
birkaç ay sonrakı hali daha ıyı olacaktır dıye avutuyorum kendımı...
kızlar merak etmeyin ikinizin burnuda çok güzel olacak, her an aynaya bakıp farklı bir burunla karşılaşmak çok can sıkıcı ama bence şu aralar çok detaylı bakmayın 1 hafta önce kontrole gittim hala %70 şiş dedi emre bey düşünün yani...
senın ne kadaroldu canım?
benım 1.5 -2 aya yaklasıyor ama çok şiş masaj yaptığımda beğenyorm yoksa hıc ıcıme sınmıyor sence bu normal mi? gerçi emre bey cok şişecek senın burnun sabret dıyor ama işte morali bozuluyor yıne de insanınşiş halıyle masjlı halı arasnda o kdr fark var ki...
arkadaşlar koku ve tat almada bir sorun oldumu sizde??
Merhaba ;daha önce yazmıştım ama forum yenilendiği için paylaşımda bulunmak istiyorum...
2 yıl önce hem nefes hem de estetik problemlerle Dr.Emre bey e başvurdum,ameliyatımdan önce benimle 3 kez ayrı ayrı görüştü..ofisinin personeli de kendisi de hastalarıyla çok ilgili..ameliyattan beni psikolojik olarak ameliyata tam olarak hazırladı...hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:
*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..
Bu forumda geçen bir çok doktor çok iyi ancak ben kendi dr umla ilgili bunları paylaşabilirm..Umarım yardımcı olabilmişimdir...Öncesi ve sonrası resimlerim profilimde mevcut..:)))
Emre bey hakkında dünkü kontrolümden sonra birkez daha doğru karar verdiğimi anladım. hastasıyla çok ilgili,güvenilir ve dürüst bir doktor.artık bu burnun yarısı benim diyerek burnunuzdaki bütün sorumlulukları üzerine alacak ve bi sorun varsa sizin söyleminizi beklemeden şurasından memnun değilim diyecek kadar da çok dürüst. her ameliyatta bazı riskler vardır her burun %100 güzel olacak diye bişey yok. ameliyat sonrasıyla ilgili hiç şüpheniz olmasın emre bey işinin arkasında. ben emre beyi tavsiye edebilirim. ameliyat olmayı düşünenler ya da ameliyat olanlar sorularını burayı yazabillir. her zaman cevaplayabilirim.
bir süre kokuları ve tatları tam alamıyosun bende de öyle olmuştu.
bir süre kokuları ve tatları tam alamıyosun bende de öyle olmuştu.
ilk muayenede ücret yok.ztn muayene etmiyor,sadece konuşuyor.ondan dolayı ücretlik bi duruym yok ortada.asıl olay 2.görüşmede başlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?