Odemlerin bir an once inmeis icin tuz'u kesmemiz gerekiyor sanirim kesmek derken hicmi yemicez? normal olarak devam edikmiyiz? bitki cayi icen varmi aranizda faydasi oluyormu ?
Emre bey kairn germe ameliyati yapiyormu arkadaslar???
Ben 2.bebekten sonra istiyorum 1 yasinda su an kizim 57 kiloyum ama asla karnim eski hali gibi tas gibi olmuyor spor falan yok 2.bebekte gerdiricem Emre bey yaparmi??
bir kbbci nezamandan beri karin geriyor.
biliyorum kbb oldugunu ama kulak ameliyati,cene ameliyati gibi estetikle ryapinca belki diger estikleride yapiyordur diye danistim zaten bilsem sormam degil mi?? :):)
:))) kbbciler facial surgery yapiyorlar kafadan assagisi onlarin alani degil
Arkadaşlar ben artık gün almaya gitmeyi düşünüyorum. revizyon için fakat hala teredütlerim var çünkü bazen Emre beyin yaptığı süper burunlar görüyorum bazende aman Allahım ya böle olursa diye korkuyorum, çirkin değil benim asla istemiycem burunlar.
Emre bey gerçekten sizin istediğiniz burnu yapıyormu? Yani orda resim göstersem, kendi hastalarından aynısı desem istedğim gibi olur mu acaba?????
Odemlerin bir an once inmeis icin tuz'u kesmemiz gerekiyor sanirim kesmek derken hicmi yemicez? normal olarak devam edikmiyiz? bitki cayi icen varmi aranizda faydasi oluyormu ?
Arkadaşlar ben artık gün almaya gitmeyi düşünüyorum. revizyon için fakat hala teredütlerim var çünkü bazen Emre beyin yaptığı süper burunlar görüyorum bazende aman Allahım ya böle olursa diye korkuyorum, çirkin değil benim asla istemiycem burunlar.
Emre bey gerçekten sizin istediğiniz burnu yapıyormu? Yani orda resim göstersem, kendi hastalarından aynısı desem istedğim gibi olur mu acaba?????
her kelimesine katılıorumburun güzel olduktan sonra bir kaç milimlik farkın ne önemi var. ayrıca bence mükemmeli istemek çok saçma önemli olan ilerleme kaydedilmesi. Bence bu kadar minik şeyleri kafaya takmadan önce eski haliyle şimdiki halini karşılaştırmak gerek burunlarımızın o zmn anlaşılır bunların ne kadar önemsiz olduğu. )
bu konuya taktim elimde ayna inceliyorum,hic bir fark goremiyorum bu kadar yakindan bile ufacik delikler tabni vardir belki mm ama ben bile fark edemiyorsam ne onemi var varmis yokmus :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?