• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ve Emre beyde burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum fakat bir ay sonra okulum başlıyor bu yüzden bir ay içinde ameliyat olmam gerekiyor sormak istediğim şu : Emre bey çok mu yoğun oluyor bir ay içerisinde ameliyat olmam mümkün mü yardım ederseniz sevinirim :)

maalesef mümkün degil, emre bey cook yogun. sen zaten 3 defa randevuya gitmelisin ameliyattan önce. ameliyat tarihini 1bucuk-2 ay sonra anca verir

Son düzenleme:
ameliyat olan kizlara bunu diyim emre bey cok yogun oldugu icin uzun bekleme süreleri var muayenesinde. emre bey günde 2 ameliyat yapiyor, aksam 7de falan muayenesine gelip kontrolleri yapiyor. ben ilk gittigimde 3-4 saat beklemistim

Bayramdan önce Emre bey'le ilk görüşmemizi yaptık. Gerçekten çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Bu ay sonunda tasarım görüşmesi yapıcaz. 31 Ekim'de de ameliyatım var. Çok heyecanlı bir süreç gerçekten. Ama Emre Bey konuya o kadar hakim ki, güven veriyor insana.

ameliyat olan kizlara bunu diyim emre bey cok yogun oldugu icin uzun bekleme süreleri var muayenesinde. emre bey günde 2 ameliyat yapiyor, aksam 7de falan muayenesine gelip kontrolleri yapiyor. ben ilk gittigimde 3-4 saat beklemistim

Deraya evet ben bu bekleme konusunda cok sikayetciydim,hatta bir keresinde ameliyati iptal edin istemiyorum dedim cantami aldim elime,benim bebegim var ve annemde ilk gunlerde hic durmadi tabi annemde narin yok agliyor,yok gitme sanki zevkimden gidiyorum doktor'a aldim bebegimle geldim 2 saat ama yani sikildi agliyor,hem benio huzursuz ediyor hem cevredekileri simdi anliyorum Emre bey yogun ama bunun bir trafigi olmak zorunda yani parayla rezillik cekmek gibi bir sey bu kimse kusura bakmasin,verilir saat ameliyat saatleri belirli gelen belirli kafadan sen gel o gelsin sonra yetismiyor tabiki burda ciddi bir disiplin sorunu var bence Ben Emre bey'i cok sveiyorum sahsina dedigim bir sey yok ama calisma sistemleri musteriyi saatlerce dikmeside hic ama hic etik degil,bunuda hemsiresi dahil hepsiyle konustum.

Benim 4.haftam delikler ufacik oldu esitsizlik yok ma sislik aynen devam tikaniklik devam temziliuyorum aciyor ,temizlemesem doluyor ne yapicagimi sasirdim zaman gecsin 2 ay bitsin yaralar iyilessin kolaylar diye dua ediyorum artik...

Canim ayni sorun bende var su an. Ameliyatim 5 haft olcak burun delikler esitsiz ve önden burnum biraz egri duruyo sanki, insallah sisler yindikce düzelir biraz

ben emre beyle görüşmeye gittim ve bunu açık açık ona sordum burun deliklerim eşit olucak dimi dedim.oda bana senin burun deliklerin eşitmi şu an dedi(ameliyat öncesi)eşittide.hayır eşit diil dedi.fark olabilir dedi.canım bnde sırf emre bey bunun garantisini veremedi die başka bir doktora ameliyat oldum.çok memnunum.

ben emre beyle görüşmeye gittim ve bunu açık açık ona sordum burun deliklerim eşit olucak dimi dedim.oda bana senin burun deliklerin eşitmi şu an dedi(ameliyat öncesi)eşittide.hayır eşit diil dedi.fark olabilir dedi.canım bnde sırf emre bey bunun garantisini veremedi die başka bir doktora ameliyat oldum.çok memnunum.

Glorias sen barış beye mi olmuştun?

Deraya evet ben bu bekleme konusunda cok sikayetciydim,hatta bir keresinde ameliyati iptal edin istemiyorum dedim cantami aldim elime,benim bebegim var ve annemde ilk gunlerde hic durmadi tabi annemde narin yok agliyor,yok gitme sanki zevkimden gidiyorum doktor'a aldim bebegimle geldim 2 saat ama yani sikildi agliyor,hem benio huzursuz ediyor hem cevredekileri simdi anliyorum Emre bey yogun ama bunun bir trafigi olmak zorunda yani parayla rezillik cekmek gibi bir sey bu kimse kusura bakmasin,verilir saat ameliyat saatleri belirli gelen belirli kafadan sen gel o gelsin sonra yetismiyor tabiki burda ciddi bir disiplin sorunu var bence Ben Emre bey'i cok sveiyorum sahsina dedigim bir sey yok ama calisma sistemleri musteriyi saatlerce dikmeside hic ama hic etik degil,bunuda hemsiresi dahil hepsiyle konustum.

Evet bu sorun maalesef türkiyede var, avrupa gibi degil. Ben ilk görùsmeye gittigimde randevuyu 3bucuga almistim, aksam 7 bucukta yeni siraya geldim. Anaannem yanliz evde kaldi, cok yasli, yemekte yoktu, 1-2 saate yine geliriz diye, annem bana cok kizmisti o gün, banada kizdi emre beyede haha.4 saat beklmeistik, aksam 10 buculta yeni eve vardilar annemler. Ama simdi iste anliyorum cok yogun oldugunu. Avrupada bunlar biraz farkli tabi, en fazla yarim saat beklersin. Ama neyse bekleme degdi iyiki beklemisim,

Merhaba kizlar,

Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..

geçmiş olsun canım hatırladım seni.. Burnun gayet iyi görünüyor şuan emin ol..;) o arkadaşlar der öyle şurda bir şey mi var ne? filan:P anlamadan bilmeden..
O eşitlik olayı şöyleymiş aslında (açıklama yazayım dedim için rahatlar en azından sonrası için), iki burun deliğimiz ameliyattan önce de sonra da mutlaka birbirinden farklı oluyormuş.. Hatta Emre Bey tıpatıp aynı olmasını bekleme demişti ameliyat öncesinde de.. çünkü iki deliğin tamamen eşit yapılabilmesi imkansızmış, hiçbir cerrah eşit yapamaz demişti bir de.. yani iki deliğin birebir eşit olmaması normal bir durum..hepimizin illa ki biri diğerinden farklı çünkü.. kendime bakıyorum, öncesinde biri dapdar diğeri çok genişti, o devasa eşitsizliğin bu kadar iyi hale gelmesi benim için mucize oldu tabii:p ama senin durumun da farklı değil bence.. hiç üzülme o yüzden gerçekten;)

Derya1988 ve yedisekiz de yazmış hatta benzer şeyler.. kızlar şimdilik hem çok yeni hem de aşağıdan baktığınızda yanıltıcı olabiliyor ilk aylarda, hakikaten şiş oluyor çünkü.. yani aşağıdan değil de önden baktığımızda biri yukarda diğeri aşağıdan çekilmiş gibi durmuyorsa sorun yok demektir;) Sağ sol farkını da zamana bırakmak lazım biraz, maalesef şişlikler yanıltıcı olabiliyor.. ve tamamen eşit yapılması da dünyadaki tüm doktorlar için imkansız bir durum zaten.. En iyisi gelse yine o deliklerde bir farklılık olacak sonuçta..
Kaldı ki burun ucu ve burun deliği konusunda Emre Bey'den daha zarif yapanı görmedim ben.. Kocaman bırakmıyor en başta (kadın burnunda en önemli şey bence o:p) hepimizin gayet zarif, kibar burun delikleri var :82::87:

kızlar ben 10 eylülde 1.yıl kontrolüne gidiyorum.cumartesi bir gibi randevum.orada olanlarla görüşürüz :64:

Son düzenleme:
ince işçilik gerekiyor derken emre beyin yaptığı burunlar ortada. Bende senin yanlış forumda olduğunu düşünüyorum. Eğer doktorunla ilgili güzel onerileri paylaşmak istiyorsan başka bir başlık altında görüşlerini bildirebilirsin. benim de amelyatım 5 saat sürdü ve bu emre beyin işine özenmesinden,saygı duymasından,elinden gelenın en iyisini yapmaya çalışmasıyla ilgili.Eminim Barış bey de hastaları için en iyisini istiyordur ve elinden gelenin en ıyısını yapmaya calısıyordur bu çok farklı bır konu...Ama ameliyat süresi hiçbir zaman ince işçiliği göstermez bunu bir anestezi teknisyeni olarak söylüyorum!
Bu tarz bir üslupla burada böyle konuşman çok yanlış...

Son düzenleme:
halt etmenin anlamını bilmiosun heralde ilk önce sana onu açıkliim;uygunsuz söz söylemek,uygunsuz davranmak cnm.bana hösssst diyerek sen terbiyesizlik etmiş oluyosun(terbiyeli ol)nie bu kadar sinirleniosunki çok abartı bişey demedim.ayrıca beklemekle ilgili yorumuda ben yapmadım.moral vermek içinde doğrulardan kaçma bnce.kızcaazın burun deliklerini görmedin heralde milim farkı bırak santim fark var.senin gini destan yazamicam.emre beyin avukatlığınıda yapma.

madem burnundan cok memnunsun glorias neden zeyzey12 nın fotosuna ''yaaa bnde böyle istiorum'' yazdın.madem cok begenıyosun burnunu neden foto koymamak ıcın ınat edıyosun güzel reklam yapıyorsun valla kutluyorum seni

kızlar ben 10 eylülde 1.yıl kontrolüne gidiyorum.cumartesi bir gibi randevum.orada olanlarla görüşürüz :64:

Ben de 10 Eylül Emre Bey de olacağım Allah kısmet ederse , tasarım için :) En önemli randevum yani.... Benim de randevum saat 1 de :P Yanlız Emre Bey in yogunluğundan otürü gorusme saatleri hep sarkıyor baksan senle bana aynı saati vermış Emre Bey in zekai asistanları ... ama ben sanslıyım ki Emre Bey in muayenesinin bir alt sokağında oturuyorum , yürüyerek 2 dakikada ordayım:) Cumartesi gunumu muayenede sıra bekleyerek heba etmek istemedigimden divan da filan otururum asisstana soyledim , beni alacakları zaman 10 dakika once telfon etsin , gelirim diye.
Fakat , seni gormek isterim eger kısmet olursa , e peki nasıl tanıyıcaz seni yakamıza kırmızı gul mu taksak :)

ehehe tanırız canım ofisi biz açıcaz nerdeyse :9:
emre beyin asistanları hemen hemen aynı saati veriyolar çünkü sıralamayı emre bey yapıyo büyük ihtimalle
örneğin benimki konrol içine dışına bakar
seninki tasarım olduğu için sana daha çok zaman ayırır
hele ki seninki tasarımmış ne bu acele :61:
zaten doktora şunu dicem bunu dicem diye diye vaktin nasıl geçtiğini anlamassın :D:D

Burnumun kesiden itibaren uc kismi asagi dogru duruyor tamam kalkik istemeidm ama cengelli gibi su an acaba sistenmi,yoksa cok bakiyorum neden bumu? sizde oldumu arkadaslar sisler gecince duzelirmi ?

Burnumun kesiden itibaren uc kismi asagi dogru duruyor tamam kalkik istemeidm ama cengelli gibi su an acaba sistenmi,yoksa cok bakiyorum neden bumu? sizde oldumu arkadaslar sisler gecince duzelirmi ?

canım aynı sey bir miktar bende de var.emre bey şişlikten boyle gözükebilir demişti hatta kemerli bir burnum var dıye bıle dusunebılırsın demıştı..şiş indikce duzelecektir.

canım aynı sey bir miktar bende de var.emre bey şişlikten boyle gözükebilir demişti hatta kemerli bir burnum var dıye bıle dusunebılırsın demıştı..şiş indikce duzelecektir.

icim rahatladi cok tesekkurler,ben tasarimda cok incelemedim istemeidklerimi anlattim ciktim 20 dk ancak surdu deidm kaza ile istemedigim bir burunmu cikti ortaya kemerli ucu in iner cok tesekkurler cidden icim rahatladi 2 saattir bunu dusunuyordum :)

rica ederim canım:) ne istemiş olursan ol o 20 dakıkada emın ol kemerli bir burun ıstemıs olamazsın:)))ya da böyle anlaşılmış olamaz:)) içini ferah tut...

arabada farkettim dehsete dustum eger yani boyle olursa bosa ameliyat oldum demek zaten baska kusur yoktu burnumda bu bile anlasilmicak durumda idi ama resimlerde birde konusurken farkedilyiordu ins kalmaz resmen depresyona girerim ..arada kesi izi cikiyor kayboluyor ucu sis o zaman ..

Back