merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ve Emre beyde burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum fakat bir ay sonra okulum başlıyor bu yüzden bir ay içinde ameliyat olmam gerekiyor sormak istediğim şu : Emre bey çok mu yoğun oluyor bir ay içerisinde ameliyat olmam mümkün mü yardım ederseniz sevinirim :)
ameliyat olan kizlara bunu diyim emre bey cok yogun oldugu icin uzun bekleme süreleri var muayenesinde. emre bey günde 2 ameliyat yapiyor, aksam 7de falan muayenesine gelip kontrolleri yapiyor. ben ilk gittigimde 3-4 saat beklemistim
Canim ayni sorun bende var su an. Ameliyatim 5 haft olcak burun delikler esitsiz ve önden burnum biraz egri duruyo sanki, insallah sisler yindikce düzelir biraz
ben emre beyle görüşmeye gittim ve bunu açık açık ona sordum burun deliklerim eşit olucak dimi dedim.oda bana senin burun deliklerin eşitmi şu an dedi(ameliyat öncesi)eşittide.hayır eşit diil dedi.fark olabilir dedi.canım bnde sırf emre bey bunun garantisini veremedi die başka bir doktora ameliyat oldum.çok memnunum.
Deraya evet ben bu bekleme konusunda cok sikayetciydim,hatta bir keresinde ameliyati iptal edin istemiyorum dedim cantami aldim elime,benim bebegim var ve annemde ilk gunlerde hic durmadi tabi annemde narin yok agliyor,yok gitme sanki zevkimden gidiyorum doktor'a aldim bebegimle geldim 2 saat ama yani sikildi agliyor,hem benio huzursuz ediyor hem cevredekileri simdi anliyorum Emre bey yogun ama bunun bir trafigi olmak zorunda yani parayla rezillik cekmek gibi bir sey bu kimse kusura bakmasin,verilir saat ameliyat saatleri belirli gelen belirli kafadan sen gel o gelsin sonra yetismiyor tabiki burda ciddi bir disiplin sorunu var bence Ben Emre bey'i cok sveiyorum sahsina dedigim bir sey yok ama calisma sistemleri musteriyi saatlerce dikmeside hic ama hic etik degil,bunuda hemsiresi dahil hepsiyle konustum.
Merhaba kizlar,
Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..
halt etmenin anlamını bilmiosun heralde ilk önce sana onu açıkliim;uygunsuz söz söylemek,uygunsuz davranmak cnm.bana hösssst diyerek sen terbiyesizlik etmiş oluyosun(terbiyeli ol)nie bu kadar sinirleniosunki çok abartı bişey demedim.ayrıca beklemekle ilgili yorumuda ben yapmadım.moral vermek içinde doğrulardan kaçma bnce.kızcaazın burun deliklerini görmedin heralde milim farkı bırak santim fark var.senin gini destan yazamicam.emre beyin avukatlığınıda yapma.
kızlar ben 10 eylülde 1.yıl kontrolüne gidiyorum.cumartesi bir gibi randevum.orada olanlarla görüşürüz
Burnumun kesiden itibaren uc kismi asagi dogru duruyor tamam kalkik istemeidm ama cengelli gibi su an acaba sistenmi,yoksa cok bakiyorum neden bumu? sizde oldumu arkadaslar sisler gecince duzelirmi ?
canım aynı sey bir miktar bende de var.emre bey şişlikten boyle gözükebilir demişti hatta kemerli bir burnum var dıye bıle dusunebılırsın demıştı..şiş indikce duzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?