• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

mrb handemelek
burnun cok cok güzel olmus. senin 4.revizyonun muydu? sanki ilk ameliyatmıs gibi.. cok düzgün sekilli bi burun olmus.. masalla:16:
benim merak ettiğim birkaç sey var
revizyonunda kulak/kaburgadan kırkırdak alındı mı? bide önceki burnun nasıldı?
bende revizyon olmayı düşünüyorumda. ama benim burnum yüzüme göre küçük ve fazla oyulmus. bu kusurlar kıkırdak takviyesiyle düzelebilirmi cok merak ediyorum:( yani bu kıkırdak takviyesi seklini yeniden değiştirebilir mi?

Çok tşk ederim :D evet 4. revizyondu bende çok mutluyum şeklinden olsun ve nefes konusunda çok memnunum şuanda ve sanki ilk ameliyatımmış gibi gerçekten eskileri unuttum :))
Benim kaburgamdan kıkırdak alındı, sanırım küçük kıkırdak gerekiosa kulaktan daha büyük gerekiosa kaburgadan alınıo ki benden baya büyük alınmış. Bildiğim kadarıyla düzeltilio cnm çünkü benim burnumda çok kötüydü Emre Bey senin burnunu yeniden inşa ettim dedi. Fazla oyulmuş burunlar bu kıkırdak takviyesiyle düzeltilebilio. Çok kötü burunlar çok güzel hale gelebilio o yüzden seninkide düzeltilir cnm;) Zaten Emre Bey revizyonda çok iyi hiç endişe duyup üzülme gti görüş o sana söylicektir zaten;)) başka bi sorun olursa da sorabilirsin cnm;)

içime su serptin handemelek:)
ben sehir dısından gelicem. ve ist.u hiç bilmiyorum. o yüzden renduvu ve ameliyat sonrası zor olıcak benim için ama neyse sonuc güzel olıcaksa katlanırımm :66:

içime su serptin handemelek:)
ben sehir dısından gelicem. ve ist.u hiç bilmiyorum. o yüzden renduvu ve ameliyat sonrası zor olıcak benim için ama neyse sonuc güzel olıcaksa katlanırımm :66:

ehehe yardımcı olabildiysem ne mutlu ;) Kalacak yer sorunun yoksa İstanbulu bilmemeyi sorun etme canım. Muayenehane bağdat caddesinde hemen yol üstünde bulması çok kolay sorun yaşayacağını düşünmüorum ki zaten bi kere gittikten sonra ameliyat sonrası da sorun olmaz ;) güzel olucak sonuç katlanmaya değer ;)

Hande melek burnun cok guzel olmus masallah.Resimlerine baktim hep sol caprazdan sag caprazdan neden eklemiyorsun:( merak etttim acikcasi benim cok fark var sag ve solda seninki de oyle mi?

Hande melek burnun cok guzel olmus masallah.Resimlerine baktim hep sol caprazdan sag caprazdan neden eklemiyorsun:( merak etttim acikcasi benim cok fark var sag ve solda seninki de oyle mi?[/QUOT

çok tşk ederim :) iyi yakalamışsın ;) aslında şöyle sağdan da burnum güzel o taraftan resim çekilmeme sebebim kesinlikle burnum değil yüzümün sağ tarafı soldan çok farklı başka biri gibi yüzümün sağ tarafı daha fotojenik olduğu için bu şekilde koyuyorum. Eskiden burnum eğriyken sağ tarafım felaketti hiç o taraftan çekilmezdim resim, sağ taraf alışkanlık biraz da ;) Yoksa burnum sağdan da soldan da çok düzgün sonunda ama işte benim yüzüm farklı :D

Derya burnun cok hos,zaten cok hos bir bayansin :) Ben seni Emre bey'in ofisinde gordum almanya konusuyordunuz sanirim eger karistirmadiysam hatirliyorum bir sarisin bayanla :)

Hande melek en tecrubelimiz sensin ameliyat agrisiz ,sizisiz cok kolay ama sonrasi bana iskence yasatti resmen sisler,burunun tikanikligi dolayisi ile bas agrisi,ici dolu sprey temizlemeye yetmiyor ucu pamuklu kurdanlarla temizliyorum ama yok yok cok zorlaniyorum resmen 23 gundur iskence cekiyorum,ben ne zaman normal hayatima donebilirim??Doktor bey 15,gun dediginde ben her sey biticek
normal burnum gibi kullanicam saniyordum ama isin asli oyle degilmis cidden zorlaniyorum kizlar ici dolu konusamiyorum resmen 1 aydir grip iskencesi yasiyorum ben ne zaman normal burnum gibi acilip normal hayatima donerim??

Derya burnun cok hos,zaten cok hos bir bayansin :) Ben seni Emre bey'in ofisinde gordum almanya konusuyordunuz sanirim eger karistirmadiysam hatirliyorum bir sarisin bayanla :)

Hande melek en tecrubelimiz sensin ameliyat agrisiz ,sizisiz cok kolay ama sonrasi bana iskence yasatti resmen sisler,burunun tikanikligi dolayisi ile bas agrisi,ici dolu sprey temizlemeye yetmiyor ucu pamuklu kurdanlarla temizliyorum ama yok yok cok zorlaniyorum resmen 23 gundur iskence cekiyorum,ben ne zaman normal hayatima donebilirim??Doktor bey 15,gun dediginde ben her sey biticek
normal burnum gibi kullanicam saniyordum ama isin asli oyle degilmis cidden zorlaniyorum kizlar ici dolu konusamiyorum resmen 1 aydir grip iskencesi yasiyorum ben ne zaman normal burnum gibi acilip normal hayatima donerim??

cnm Emre Bey'in dediği gibi ben 15 günde toparlanmıştım nefes almam çok iiydi. Sanırım önceki mesajlarından doğru hatırlıosam eğer grip olmuşsun o biraz şanssızlık olmuş senin için ameliyatlıyken grip olmak çok zordur eminimki benim bi arkadaşımda olmuştu senin gibi çok sıkıntı çekmişti. Bu yüzden ne zaman normal hayatına döneceğin konusunda ne desem yalan olur şimdi. Eminim ilaç falan kullanıosundur antibiotik falan. Burnun tıkalı olması cidden sinir bozucu ama azıcık daha sabret cnm bu kadar katlandın yakında geçer tıkanıklıkta ;) Tabi sen yine bi Emre Bey'i arayıp sor garantiye al ;)

Derya1988 ve saadetyagmur en son ameliyat olan sizlersiniz sanirim arkadaslar..
insallah biran önce sisleriniz iner ve istediginiz sekiller ortaya cikar.. Her ikinizede gecmis olsun ....

Saadetyagmur seninle daha önceleri mesajlasmistik sanirim.. birazcik sabirsiz gördüm seni :1: ... ilk baslarda bendede öyle oluyordu burnumda hep birseyler var gibi icerden basic vardi sanki burnum dolu ve konusamiyordum bu 2 ay icinde gecmisti bende...

Yurt disinda yasadigim icin 7 aylik kontrole gidebildim bende kizlar.. sisler neredeyse indi diyordum ama ucu hala sismis emre beyin söyledigine göre yani hala ödemli.. Masaj yapmami önerdi... aklima geldikce yapiyorum bende...

benim burnum asiri kalin kemikli bir burundu ve ucuda cok etli genisti...Eski resimlerinden hatirlayanlar olacaktir.. Simdi yeni resimlerimi ekledim , ve 1 ay sonra tekrardan kontrole gitme sansim olacak...

Diger ameliyat olacak arkadaslarda simdiden gecmis olsun...

Son düzenleme:
cnm Emre Bey'in dediği gibi ben 15 günde toparlanmıştım nefes almam çok iiydi. Sanırım önceki mesajlarından doğru hatırlıosam eğer grip olmuşsun o biraz şanssızlık olmuş senin için ameliyatlıyken grip olmak çok zordur eminimki benim bi arkadaşımda olmuştu senin gibi çok sıkıntı çekmişti. Bu yüzden ne zaman normal hayatına döneceğin konusunda ne desem yalan olur şimdi. Eminim ilaç falan kullanıosundur antibiotik falan. Burnun tıkalı olması cidden sinir bozucu ama azıcık daha sabret cnm bu kadar katlandın yakında geçer tıkanıklıkta ;) Tabi sen yine bi Emre Bey'i arayıp sor garantiye al ;)

Evet ben cok sansizim gripte oldum su an iyiyim ama burnumdaki basinc,sislik,tikaniklik baki sanirim 2 aya ancak gider diyor Emre bey burnun ici yara ve sis normal burnun felc olmus temizleme mekanizmasi bitmis durumda sabir dedi ,sanirim 2 ay garanti benim nefes alabilmem icin konustugumu eism bile anlamiyor dusunun yani resmen asosyal oldum insanlardan konusmaktan kaciyorum anlamiyor kimse tikaniklik yuzunden bas agrilarimi hele hic anlatmiyim ins gecer ya ,cok sgaol :):) Ben kurdan ve pamukla temziliyorum siz naisl temizlediniz ilk donemler??

:92:

insallah biran önce sisleriniz iner ve istediginiz sekiller ortaya cikar.. Her ikinizede gecmis olsun ....

Saadetyagmur seninle daha önceleri mesajlasmistik sanirim.. birazcik sabirsiz gördüm seni :1: ... ilk baslarda bendede öyle oluyordu burnumda hep birseyler var gibi icerden basic vardi sanki burnum dolu ve konusamiyordum bu 2 ay icinde gecmisti bende...

Yurt disinda yasadigim icin 7 aylik kontrole gidebildim bende kizlar.. sisler neredeyse indi diyordum ama ucu hala sismis emre beyin söyledigine göre yani hala ödemli.. Masaj yapmami önerdi... aklima geldikce yapiyorum bende...

benim burnum asiri kalin kemikli bir burundu ve ucuda cok etli genisti...Eski resimlerinden hatirlayanlar olacaktir.. Simdi yeni resimlerimi ekledim , ve 1 ay sonra tekrardan kontrole gitme sansim olacak...

Merhaba canim,
Evet ben de ameliyat oldum bu gun sanirim 23.gunum ve zorlaniyorum evet tikaniklik,basinc,bas agrisi 2 ay surer dedi bana da Emre bey zorlaniyorum hemde cok sabir isteyen donemmis sonrasi ameliyat su gibi geciyor agri esigim yuksektir agri kesici bile kullanmadim ama bu donem cok ama cok zormus yani niye oldum bile dedim yeri geldi ins duzelir nefes alirim ne degerliymis insanin burnundan nefes alabilmesi ,simdi anliyorum :(:(

Emre bey nasil bir masaj onerdi?? bana hic bir masaj vermedi ilk zaman masaj vermismiydi yoksa sisler devam edersemi veriyor?? Ins bir an once tamamen sislerin iner canim bende yurtdisindayim ancak yaza gidebilicem yeniden kontrole sanirim..

arkadaslar ameliyat sonrais nasil temizlediniz burnunuzu? ben cabuklu cubukla temizliyorum sorun olmaz degilmi birde sprey kullaniyorum surekli ...
Masaj vermedi Emre bey bana ,antibiyotikte ilk hafta verdi sonra gerek yok dedi grip gecti zaten lutfen yardimmm:)

:92:

Merhaba canim,
Evet ben de ameliyat oldum bu gun sanirim 23.gunum ve zorlaniyorum evet tikaniklik,basinc,bas agrisi 2 ay surer dedi bana da Emre bey zorlaniyorum hemde cok sabir isteyen donemmis sonrasi ameliyat su gibi geciyor agri esigim yuksektir agri kesici bile kullanmadim ama bu donem cok ama cok zormus yani niye oldum bile dedim yeri geldi ins duzelir nefes alirim ne degerliymis insanin burnundan nefes alabilmesi ,simdi anliyorum :(:(

Emre bey nasil bir masaj onerdi?? bana hic bir masaj vermedi ilk zaman masaj vermismiydi yoksa sisler devam edersemi veriyor?? Ins bir an once tamamen sislerin iner canim bende yurtdisindayim ancak yaza gidebilicem yeniden kontrole sanirim..

ben ilk baslarda kontrole gidememistim... 7 aylik olana kadar sadece resimlerden takip etti emre bey.. bir sorun oldugundada face üzerinden yazdim. ve masaj yapmamistim ilk baslarda önermemisti..
simdiki masaj ödemleri yani burun ucu sIKarak yani hafif cimdik atarmis gibi, ama bu her burunda farklidir canim o yüzden bunu doktora sor.. hemde ilk baslarda önermiyor bildigim kadariyla...

Selayhus cok guzel sisleirn inmis,cok hos olmus gule gule kullan cnm cok hossun ..

cok tesekkür ederim canim eskiye göre burnum cok iyi oldu sisliklerde git gide iniyor.. Bende spray ve kulak cöpü kullanmistim.. 2 ay sonra falanda hafif hafif sümkürüyordum (afedersiniz ::27:) )) ....

Son düzenleme:

cnm benıde eklermısın bende cok korkuyorum benımkısıde cok kemıklı helekı acık amlıyattan cok korkuyorum bunun ınternnette vıdeosunu ızledım fecı korkuyorum sakın dıorum asla ızlemeyın yanı amlyatı olun ıllakı ızlemek ıstıosanızızleyın yanı ben ızledım valla acık asla acık olmam dıorum benım burnumda cok acıyıcak gıbı hafıf kemer var kırdırsammı torpuletsemmı tabıkı abana kalmadı komık bır soru oldu ama buuk bır ıhtımal dr torpılıyecek kırılması gerek olmıyacak gıbı bır kac dr trpulerız demıstı emre ılhanı en basından berı acık yaptıgı ıcın kafamda elıordum ama cok manyak buru yapıor yha cok korkuorum ölürüm ben o amlyata grersem mafolurum yanı:S

Back