Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Son düzenleme:

kizlar bende 2 kasimda Emre beye ameliyat olacagim! beni arkadas olarak eklermisiniz albumlerinizi görmem için

acik veya kapali sen birsey farketmiyorsunki, zaten genel anestezi oldugun icin ruhun duymuyor o yüzden icin rahat olsun...Uyanincada olduda bitti oluyor , ben uyandigimda sadece burnumdaki basinci hissettim ne oldu bittimi diye sordum...

benim de amelıyatımın 25.gunu nefes almamda bır problem yaşamıyorum ama burnum çok şiş kızlar

Zeyzey12 sen cok sanslisin ben ameliyat ve sonrasinda cok rahattim,morarama gram olmadi ama tikaniklik beni zorluyor,yani temizlemek icin zorluyorum bile afedersin pislik cikinca rahatliyor 2-3 saat sonra yine kapaniyor,Emre bey su an burnun temizleme mekanizmasi bitmis durumda 2 ayda ancak duzelir temizle,sprey sik diyor sprey her sn elimde burnum kasiniyor hapsuruyorum rahatliyorum,zorla temizlicem diye canim yaniyor cikinca nefes aliyorum disarda ozellikle resmen tikaniyor islik sesi cikiyor burnumdan 2 gun griptim ama su an gecti tikaniklik 25,gundur devam.

Oncesinde kalcadan yapilan sakinlestirici igne ile ameliyathaneye sarki soylerek gidiyorsun,ben haal meyal hatirliyorum gittigimi Emre bey'i gordum guluyordu sonrasi uyandim hafif basinc burnumda ne agri ne sizi,eve dondum biraz ilk gun goruntu kotu bende hic ama hic morluk olmadi ama akinti falan oluyor iste goruntu biraz pis oluyor sonra zaten geciyor ,ben agri kesici kullanmadim hic 7.gun alisverise gittim,kahve icmeye gittim canim cok kiymetli degildir ama zor zaman sisler,tikaniklik ,nefes alamamak,icinde pislik birikmesi tam temizleyemek zorladi beni afedersiniz yani hic rahat olmuyorsun kendi burnun kadar zamanla duzelir sanirim ben 15 gun sonra normale donuceksin dediklerinde bunu dusunmedim sabir zamani sonrasi yoksa hi ama hic korkma ameliyat hic anlaiyorsun Emre bey cok guleryuzlu,cok ilgili,her problemde cok sicak cvp veriyor insan kendini guvende hissediyor gercekten tm hastalari ayni fikirde..

acik veya kapali sen birsey farketmiyorsunki, zaten genel anestezi oldugun icin ruhun duymuyor o yüzden icin rahat olsun...Uyanincada olduda bitti oluyor , ben uyandigimda sadece burnumdaki basinci hissettim ne oldu bittimi diye sordum...

cnm cok tesekkurler oncelıkle eed haklısınız uyuyorsun ama ınsan ısde o vıdeoları ızlıyınce cok fena etkılenıyor sakınlestırıcı mantıklı ama:) kesınlıkle ozaman bana sakınlestırıcı lazım yoksa dıer turlu dusunemıyorum kendımı:Sbu ıgne herkesemı yapılıor saadetyagmur her olan amlyat oldugunu anlamıyorsun sadece ondan sonrakı srec onemlı amelyat 2 saat fılan suruorsa o gerıye kalan surec amlyat oldugunu anlamıyorsun agrı yok dıo ama bır kıkırdak kırılıo et kesılıo ılgınc hıc agrı olmamsı:) ınsallah benımde agrımaz ve sısmez.. bunun ıcın buzu yuzumden eksık etmıcem hıc:)

canım bende de çok morarma ve şişlik oldu bünyeyegöre değişiyor bu işler gerçekten bunu anladım çok geçmiş olsun sabırlı olmaya çalış canım umarım en kısa zamanda düzelir burnun

Ben istemedim igneyi ama yinede yaptilar sanirim biraz stresli gorduler,ama igne cok skainlestiriyor bence video izleme canim dogumda bende izlemistim cok korkmustum ama insanin basina gelince olyuor bitiyor yani hepsi geciyor..ben biraz sakin bir yapiya sahibim tasarimda bile incelemedim doktor sonucta milyon kisiye burun yapmis yuzume giden en iyi sekli bulur diye dusundum baiz insanlar var arkadasim vardi doktordan cok sey biliyor ben istemediklerimi anlattim doktoruma ve guvendim sonucta ne dersem diyim ameliyati yapan doktor ,istemediklerimi bilmesi yeterli diye dusundum cok sikmak,bunaltmak istemedim sakin bir sekilde gorusmelerim yarim saat ancak surdu 2 kere girdim oldum gozum karadir biraz :) kokrma ,videolardan uzak dur doktoruna guven ..

23.12.2011 ameliyat olucam..lütfen dua edin arkadaslar cok korkuyorum, birde bi sorunum var hayalimdeki burnu emre beye anlatamicamdan korkuyorum..almanyada yasadigim icin biraz türkecemde sorun var :S

23.12.2011 ameliyat olucam..lütfen dua edin arkadaslar cok korkuyorum, birde bi sorunum var hayalimdeki burnu emre beye anlatamicamdan korkuyorum..almanyada yasadigim icin biraz türkecemde sorun var :S

Hic korkma, hersey güzel olcak, sen sonucu dùsùn. Bende yurt disindan geldim, heyecandan türkce kelimeleri unuttum ama yinede anlatabildim :) o hic sorun degil. Ben herseyi bi kagita yazdim, burnum nasil olsun nasil olmasin, o notlarimi emre bey aldi teker teker hepsini kendi dosyalarina yazdi. Sende óyle yap, evde hepsini yaz, o notlarla git oraya yoksa heyecandan unutursun bisey.

Merhaba kizlar,

Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..

E_61 cnm resimlerin herkese açık değil galiba arkadaşlık talebi göndermek istedim ama zaten göndermişim =) Kabul edebilir misin?

eed cnm haklısın lıseden berı ıstıyorum yanı yasım 21 oldu 7 yıldır ıstıyorum artık olıyım yok artık ızlemıyorum cnm burdanda herkese seslenıyorum ızlemeyın bu yazıyıı grupde merak edıp ızlemeyın oldukdan sonra ızleyın.:) ben asırı stres olucam gıbıme gelıor ozaman doal olarak yapıcklar gıbı doktora guvenmek cok onemlı haklısın cnm eed ole cok var dktrdan daha bılmıs gıbı konusuolar benımde artık gozumu karartıp olmam gerekıo kı olcam 1 ay sonra kesın bu sefer oluorum :) ama benım kan sorunum var nasıl olucak bılmıyorum pazartesı kanımı saydırıcam bakalım sonuc ne cıkıcak ama benım kanım dusugunde altındaydı burada kansız olupda amelyata gren varmı ??? bu arada E-61 kabuul edersen bakabılıcegız:)

Canim ayni sorun bende var su an. Ameliyatim 5 haft olcak burun delikler esitsiz ve önden burnum biraz egri duruyo sanki, insallah sisler yindikce düzelir biraz

Canim ayni sorun bende var su an. Ameliyatim 5 haft olcak burun delikler esitsiz ve önden burnum biraz egri duruyo sanki, insallah sisler yindikce düzelir biraz

derya bende aynı durumdayım 1 ay oldu bazen benimde biraz sola yamukmuş gibi gözüküyor ama bazen düzeliyor bencede şişlerle alakalı benim hala sağ tarafım sabahları çok şiş oluyor o zaman biraz ucu sola kaymış gibi gözüküyor:) birde burun ucum çok tombik yarın 1.ay kontolüm var bakalım ne diyecek emre bey.

benimde burnum saga kaymis gibi görünüyo :)
emre beye bi sor gecermi diye, bana haber ver canim

merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ve Emre beyde burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum fakat bir ay sonra okulum başlıyor bu yüzden bir ay içinde ameliyat olmam gerekiyor sormak istediğim şu : Emre bey çok mu yoğun oluyor bir ay içerisinde ameliyat olmam mümkün mü yardım ederseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…