Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar,
Sislerim hala devam ediyor,burnumun icinde kitle varmis gibi hissediyorum ve tikali nezle gibi bir sesle konusuyorum..
Gecici sanirimbu durum normal simdi resim ekliyim hala sis ve birde ev tasima isi cikti yeni evimize tasiniyoruz o arada sizler icin fikir olsun diye resim ekliyim dedim ins ameliyat olucak arkadaslar bir an once atlatir ,Emre bey cok iyi bir insan ,cok iyi doktor tanistiktan sonra daha iyi anliyorsunuz :) iste yeni resimlerde bunlar :)Eki Görüntüle 248615 Eki Görüntüle 248616
Canim sanirim senin zamana ihtiyacin var. Daha tam oturmasi icin. Ama guzel olacagi simdiden belli :)
nezle gibi tikali burunla konusmak zorluyor beni sisler icinde doktor bey 1 bucuk ay en az beklemelisin diyor ,sakin ameliyat sonrais her sey guzel olucak tam bekledigin gibi sisler birden inicek bunlar hayal dedi bana yani ameliyat olucaklar hemen benim gibi sonuc beklemesin..
Merhaba arkadaslar,
Sislerim hala devam ediyor,burnumun icinde kitle varmis gibi hissediyorum ve tikali nezle gibi bir sesle konusuyorum..
Gecici sanirimbu durum normal simdi resim ekliyim hala sis ve birde ev tasima isi cikti yeni evimize tasiniyoruz o arada sizler icin fikir olsun diye resim ekliyim dedim ins ameliyat olucak arkadaslar bir an once atlatir ,Emre bey cok iyi bir insan ,cok iyi doktor tanistiktan sonra daha iyi anliyorsunuz :) iste yeni resimlerde bunlar :)Eki Görüntüle 248615 Eki Görüntüle 248616
nezle gibi tikali burunla konusmak zorluyor beni sisler icinde doktor bey 1 bucuk ay en az beklemelisin diyor ,sakin ameliyat sonrais her sey guzel olucak tam bekledigin gibi sisler birden inicek bunlar hayal dedi bana yani ameliyat olucaklar hemen benim gibi sonuc beklemesin..
Merhaba arkadaslar,
cnm burnun gayet normal nesini beğenmedin anlamadım. burun deliklerim karşıdan gözüküyor domuz burnu gibi demiştin, gerçi önden hiç düz durarak poz vermemişsin ama delikler hiç de karşıdan görülebilirmiş gibi durmuyorlar. öyle ki kafanı o kadar kaldırdığın halde zar zor gözükmüşler. büyüklüğüne gelince yüzüne göre küçük falan da değil.
ilk gunler ciddi cok sisti bu resim inmis hali halen sis ama ilk bandaji cikardigimda cidden dehsete dusmustum ben sabirsizim sanirim :)
burun deliklerinin görünmesiyle alakalı bir sorunun var mı hala karşıdan bakıldığında?
Herkeslere Selam kızlar..
bayadır yoktum.. işler ve hayat çok yoğun geçiorarada bi bakardım ama yazacak kadar vakit bulamadım malesef... yeni bi albüm oluşturdum "yepyeni" adında.. bugün ve dün çekilmiş bi kaç resim yükledim sağ, sol ve ön profilden... bakarsınız... benim tam 5 ay oldu.. 5. aydan sonra şişlikler baya bi azalıor ama benim burun ucum kalın derili olduu için ucunda taoplanmış vaziyette sanırım.. bazen çok iyi bazen çok şiş.. ama aslında benim mart ayında kontrole gitmem gerkiordu ama gidemedim; inşallah temmuzun ilk haftası gibi düşünüorum.. aklıma takılan ve moralimi bozduğum bi kaç nokta var onlar da kontrolden sonra daha da netleşir sizlerle paylaşırım o zaman.. şimdi iyileşme döneminde olduğum için de fazla takmamaya çalışıorum..
sizlerde bi bakarsanız iyi yada kötü her türlü yorumlarınızı bekliorum..
öpüldünüz güzellerrr...:)![]()
Sonunda zaman bulup resim koydum!
çok güzel olmuşş maşallah profilden benim burnuma benzettimm:))) 1 ayda muhteşem görünüo walla süper