Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Doktor bey 15.gun tum normal aktivitilere tam anlamiyla donebilirsin 1.haftada dikkatli olmak kaydiyla islerini yaparsin dedi 2 gun ben evde kalsam catlarim su an bile yatiyorum sirtim aciyor aksama kadar bunaliyorum evde..

Çok geçmiş olsun. Benim imkanım olsa kaç gün gerekiyosa o kadar süre evden dışarı çıkmama ama 1 haftadan sonra mecburen çıkmam gerekecek. O morluklara ofise girişimi düşenemiyorum bile şu an. Fiskos da fiskos

Bir süredir takip ediyorum Emre beyin hastalarinin burnu cok sahane yaaa.. yüzlerine cuk diye oturmus cok dogal duruyoo..
nefes alma problemi? cökme fln olmadi dimi simdiye kadar kimsede? daha dogurusu hic rastlamadimda merak ettim
gercekten cok basarilii
bendeee istiyorummmm:84::84::84:

çökme, düşme gibi bi şikayet ben de hiç görmedim forumda ama merak ediyorum ben de. Hiç başına gelen olmadı mı gerçekten. Bu çökme korkusundan dolayı burun sırtını yüksek tutmak istiyorum mesela ben. Gerçi Emre Bey'le görüşünce fikrim değişebilir ama şimdilik düşüncem bu şekilde.

güzel olmus..cok begendim

Narkozdan sonraki sikinti böyle, sanki biri ellerimi kollarimi tutuyo bende o agirliktan kurtulmak istiyom, hic bi saniye rahat duramiyodum yerimde, panik gibi oldum. Kizlar bende tamponu cikarmak baya bi acidi, göz yaslarim geldi :) öyle coook kotü bi aci degil ama bende baya bi agridi. Bugùn 9. Gùnüm sislikler tamamen yindi, cok hafif morluk var sol gözümde. Burnum cok tatli olmus tam istedigim gibi. Emre bey mÜkemmel bi doktor herkese tafsiye ederim! Alci ve tamponlar ciktiktan sonra o kadar rahat ki, normal hayata dÖnebiliyorsun. Ama yinede geceleri uyumak rahat degil, 3 yastikla yatmak cile. Burnumun kenarinda bi sertlik cikti kemik gibi sert, igrenc valla, nezaman gider bilmiyorum.. Baska sizle ne paylassam... 3 günde bi emre beye geliyorum iste, su an yine burdayim, kalan dikisleri alcak heralde. Ameliyat olmak isteyen kizlara bunu demek isterim: emre bey kesinlikle dogru karar!! Ilk 2 gün cok zor pisman olcaksiniz ama o 2-3 gùnü atlattiktan sonra hersey daha kolay. 1 hafta sonrada pismanlik diye bisey kalmiyo.

amannnnnnn kime ne ya boşversene.işsiz güçsüz tipler anca fiskos yapar sende öyle tiplerle muhattap olma bence.

kızlar ameliyat olanlara ve olacaklara şimdiden geçmiş olsun
ben ameliyat olalı bir yıl oldu
bidaha olmam gerekse tekrar olurdum öyle diyim
korkulcak bişey yok canınız yanmıyor zaten tek alışmanız gereken yeni burnunuz o da o kadar güzel oluyo ki hemen benimsiyosunuz zaten :76:

ben 2 gun once oldum dogum bundan kolay diyorum su an ciddi sikintim var yatiyorum belim agriyor,kalkiyorum burnum gozum yuzum sis evde dolasmiyorum konusamiyorum hele sprey sikmak olum anim

ben 2 gun once oldum dogum bundan kolay diyorum su an ciddi sikintim var yatiyorum belim agriyor,kalkiyorum burnum gozum yuzum sis evde dolasmiyorum konusamiyorum hele sprey sikmak olum anim

saadetyağmur öncelikle çok geçmiş olsun sana ve yeni ameliyat olan herkese.2 günlük daha çok yenii.en sıkıntılısı da ilk 48 saat.yarından sonra daha iyi olduğunu hissedeceksin.benim için en zoru 15 gün oturur pozisyonda uyumaktı.birazcık sabır kolay değil ameliyat bu.çok güzel bir burun olduğundan hiç şüphem yok tekrar geçmiş olsun.

deryacim dün seni emre beyin muayanesinde görmüs olabil miyim?uzun siyah saclarin mi vardiyaninda abin ve baban?

çok geçmiş olsun saadet
2.gün en zoru sonrası kolay geçer
uyku sıkıntı olabiliyo.ben şu kafelerdeki armutlarda uyumuştum dik olarak hem rahattı hemde tv vs izlerken iyi oluyodu

Kizlar pazartesi bandajlari cikarabilirim doktor dedi, ondan sonra burun cokmu sisecek?? Ve o sislik ne zaman yine yiner? 1 hafta sonra ise basliyorum yine, patates gibi bi burunlami calismaliyim.
Burnumu nezaman mendille silebilir eskisi gibi? Burnum dolu olunca spreyi sikiyorum, ama mendille daha temiz oluyo aslinda

Saadet ben seni ameliyatindan önce emre beyde gördüm heralde, bebeginide getirmistin. O sen miydin?

heheheh hayir ben esimle gelmistim ama esim cok beklemeye dayanamayim disari cikmisti.uzun siyah sacli olan...hatta sen iceri girerken ben hala bekliyodum..sonra babanla ve seninle konustuk,size avusturyadan mi geliyosunuz diye sormustum.bende isvicreden geliyorum felan diye sohbet etmistik))))
Aaaa evet haha, sen kimdin?? Karsimda oturanmi? Annenle kuzeninle?

bu arada cok güzel bi yüzün var..burnunda güzel olmusa benziyo,bantliydi ama ordan bile güzelim diye bagiriyodu...sen atlattin canim,darisi benim basima...emre bey kabul etti ameliyatimi))bantlarin alindi mi,yoksa ne kadar daha duracak?

Saadet ben seni ameliyatindan önce emre beyde gördüm heralde, bebeginide getirmistin. O sen miydin?

Eveeeet Eveeet o bendim :) Bebegiyle gelen ilk hasta sanirim yine benim :) Anneme alisamadi bebegim nereye gitsem yanimda tasiyordum ilk gunler ama su an alisti sukur doktora gidip gelirken birakabiliyorum o gun karni acikti,sikildi 2 saat bekledik beni canimdan etmisti :):)

Arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkurler,Bu gun Emre Bey'in ofisine kontrole gittim alciyi kontrol etti dikisleri pzt sabah alirim dedi dikisleride aliyor degilmi?? ben dokunmaya ,bakmaya korkuyorum ayrica kan tutuyor temizlemek sorun tansiyonum dusuyor kan gorunce ins pzt den sonra biraz daha normale girerim ayrica burnum sis ne zaman iner ki??
Tamponlar,alcilar cikicakmi simdi ozt? aciyormu ??

Sansli oldugum tek iyi yon sanirim hic morlugumun olmamasi hic ama hic morluk olusmadi,sisliklerde oyle cok rahatsiz edicek durumda degil az yuzumun altinda ins bir kac gune gecer,,,

hadi gozun aydın emre beyin amelyatını kabul tmesine cok sevndim ne zaman olacagın belli oldu mu amelyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…