Doktor bey 15.gun tum normal aktivitilere tam anlamiyla donebilirsin 1.haftada dikkatli olmak kaydiyla islerini yaparsin dedi 2 gun ben evde kalsam catlarim su an bile yatiyorum sirtim aciyor aksama kadar bunaliyorum evde..
Bir süredir takip ediyorum Emre beyin hastalarinin burnu cok sahane yaaa.. yüzlerine cuk diye oturmus cok dogal duruyoo..
nefes alma problemi? cökme fln olmadi dimi simdiye kadar kimsede? daha dogurusu hic rastlamadimda merak ettim
gercekten cok basarilii
bendeee istiyorummmm:84::84::84:
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
Çok geçmiş olsun. Benim imkanım olsa kaç gün gerekiyosa o kadar süre evden dışarı çıkmama ama 1 haftadan sonra mecburen çıkmam gerekecek. O morluklara ofise girişimi düşenemiyorum bile şu an. Fiskos da fiskos
kızlar ameliyat olanlara ve olacaklara şimdiden geçmiş olsun
ben ameliyat olalı bir yıl oldu
bidaha olmam gerekse tekrar olurdum öyle diyim
korkulcak bişey yok canınız yanmıyor zaten tek alışmanız gereken yeni burnunuz o da o kadar güzel oluyo ki hemen benimsiyosunuz zaten :76:
ben 2 gun once oldum dogum bundan kolay diyorum su an ciddi sikintim var yatiyorum belim agriyor,kalkiyorum burnum gozum yuzum sis evde dolasmiyorum konusamiyorum hele sprey sikmak olum anim
Kizlaaaar ameliyat oldum :)
6 gün önce ameliyat oldum, ameliyat iyi gecti, simdi emre beyin muayenesindeyim bekliyorum, alci ve tampon cikacak. Fazla morluk olmadi bende ama yüzùm baya sisti ve hala sis.
Kizlar ameliyati öyle hafife almayin, ben 2 gün baya cektim. Agri falan gercekten hic olmuyo ama narkozun etkisinden dolayi geceleri hic yatamadim, midem bulaniyodu, icim huzursuzdu bi sikinti vardi sanki icimde, agzim hep kurudu, 3 yastikla uyumkata pek rahat degil. Simdi biraz alistim agizdan nefes almaya ama o 2 gün ciledi. Kesin 3 kilo verdim, hic istam yoktu ve zaten yiyemiyosun bisey. Kesinlikle yaninizda biri olsun yardima ihtiaciniz olcak. Zavalli babam benim yüzümde hic uyuyamadi. Hemsireyi bir gece icinde 3-4 kez cagirdim. Sakinlestirici verdiikten sonra gece 3te uykuya gecip 5e kadar uyumusum.
Emre beye güvenebilirsiniz, cok iyi yapti isini. Avusturyaya geri dónünce size resim yollarim.
öptüm sizi
ben 2 gun once oldum dogum bundan kolay diyorum su an ciddi sikintim var yatiyorum belim agriyor,kalkiyorum burnum gozum yuzum sis evde dolasmiyorum konusamiyorum hele sprey sikmak olum anim
deryacim dün seni emre beyin muayanesinde görmüs olabil miyim?uzun siyah saclarin mi vardiyaninda abin ve baban?
Aaaa evet haha, sen kimdin?? Karsimda oturanmi? Annenle kuzeninle?
heheheh hayir ben esimle gelmistim ama esim cok beklemeye dayanamayim disari cikmisti.uzun siyah sacli olan...hatta sen iceri girerken ben hala bekliyodum..sonra babanla ve seninle konustuk,size avusturyadan mi geliyosunuz diye sormustum.bende isvicreden geliyorum felan diye sohbet etmistik))))
Saadet ben seni ameliyatindan önce emre beyde gördüm heralde, bebeginide getirmistin. O sen miydin?
bu arada cok güzel bi yüzün var..burnunda güzel olmusa benziyo,bantliydi ama ordan bile güzelim diye bagiriyodu...sen atlattin canim,darisi benim basima...emre bey kabul etti ameliyatimi))bantlarin alindi mi,yoksa ne kadar daha duracak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?