Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm sağ tarafımda kalmadı ama sol tarafımda kesi izi halen geçmedi.geçecekse de bilmiyorum ekimde ameliyat olmuştum 10 ay geçti.Arkadaslar kesi izi kaliyormu?? bunun icin yapilacak bir sey varmi??
benm sağ tarafımda kalmadı ama sol tarafımda kesi izi halen geçmedi.geçecekse de bilmiyorum ekimde ameliyat olmuştum 10 ay geçti.
kızlar emre ilhan ilk görüşmede tasarım ve muayene için para istemiyor değil mi?
hadi gozun aydın emre beyin amelyatını kabul tmesine cok sevndim ne zaman olacagın belli oldu mu amelyatı
baharcim seni görmekte güzeldi ordatanidim seni ama sorsam mi sormasam mi diye terettüd ettim sonra dayanamadim tabii
))) kadinlar kulubünden birilerini görmek güzel oluyo orda heheh burnun cok güzel canim..fotolarda gercekten sis duruyo ama gercekte sislikler hic belli olmuyo...eveeettt emre bey nihayet evet dedi ama cookkk zor bi vakka oldugunu ve risklerinide anlatip durdu
)) 2miz de risk alicaz anlicagin:-((((((ödüm kopuyo ama böylede birakmak istemiyorum...24 agustos carsamba olucam canim....
baharcim seni görmekte güzeldi ordatanidim seni ama sorsam mi sormasam mi diye terettüd ettim sonra dayanamadim tabii
))) kadinlar kulubünden birilerini görmek güzel oluyo orda heheh burnun cok güzel canim..fotolarda gercekten sis duruyo ama gercekte sislikler hic belli olmuyo...eveeettt emre bey nihayet evet dedi ama cookkk zor bi vakka oldugunu ve risklerinide anlatip durdu
)) 2miz de risk alicaz anlicagin:-((((((ödüm kopuyo ama böylede birakmak istemiyorum...24 agustos carsamba olucam canim....[/QUOT
dayanamayıp ben miyim degilmiyin diye sordugun için çook mutlu oldum..... cok sevindim evet demesine inanki zaten emre bey evet demeseydi amelyatına dediğim gibi başka birine asla emanet etme.. neyseki hersey yolunda gitmiş. korkma hiç emre bey en iyisini yapacagından ben eminim sana olabileceginden daha fazlasını yapacaktır. her amelyatta bi risk vardır seninki biraz daha zor bi amelyat cunku bi kaç kez daha amelyat geçirmişssin öncesinde umarım hersey gönlünce olur ama inanki çooook sevindim...
huhuu eylemcik
24 agustosda ameliyat oluyorsan büyük ihtimal görüsürüz
benim ameliyat tarihim 23 agustos cok az kaldi bakalim nelerle karsilasacagiz
![]()
evet yaaa hic sorma...seni de heyecan basti mi simdidenbeni muayenehanede görürsen gel yanima hehehe siyah uzun saclarim var...esimle beraber geliyorum...ismimde eylem...
heheheh hayir ben esimle gelmistim ama esim cok beklemeye dayanamayim disari cikmisti.uzun siyah sacli olan...hatta sen iceri girerken ben hala bekliyodum..sonra babanla ve seninle konustuk,size avusturyadan mi geliyosunuz diye sormustum.bende isvicreden geliyorum felan diye sohbet etmistik))))
bu arada cok güzel bi yüzün var..burnunda güzel olmusa benziyo,bantliydi ama ordan bile güzelim diye bagiriyodu...sen atlattin canim,darisi benim basima...emre bey kabul etti ameliyatimi))bantlarin alindi mi,yoksa ne kadar daha duracak?
Ya kizlar bende yakinda ameliyat olacagim Emre beye ama bi endisem var, ben dis kliniginde disciassistanligi yapiyorum daha dogrusu suan staj goruyorum. Ameliyattan sonra basimda surekli assaga dogru olacak hastalari hasta koltugunda muayene ederken. Bu etkilermi acaba, daha cok sis olmasini veya iyilesme surecini?![]()
Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614
arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)
filizcim seninde burnun nekadar güzel olmus ve sisleride cok cabuk inmis sanslisin:81:
Selayhuscum, nezle hissi bende de vardı, çoğu kişide de oluyor, ilk günlerde sürekli hapşırıyodum hatta..ama ne zaman geçtiğini tam hatırlayamıyorumgenizde kuruluk, gece uyanıp uyanıp su içme ihtiyacı da ağızdan nefes almaktan kaynaklanıyo, yani bende öyleydi en azından.. ama sen neden hala ağzın açık uyuyosun? burundan almaya alışamadın belki? ya da açılmasına daha var bilemiyorum..
Basınç olayına gelirsek, aşırı mimik ya da fazla hareket ettiğimde oluyodu.. çok çok fazla güldüğümde zonkluyomuş gibi olmuştu mesela, yani ağrı değil de kalbin burnundan atıyomuş gibi..oyüzden zorlamamak lazım hareket anlamında..
Canim ya$im 21' , aslinda $imdiye kadar hic boyle burun ameliyati falan diye du$unmemi$tim. Yani resimlerime falan baktigimda, ya ne igrenc duruyo profilden, $oyle gulmeyim boyle gulmeliyim falan diye rahatsizlik duyuyordumda, evet ameliyat olmam gerek du$uncesi aslinda aklima hic gelmemi$ti. Ameliyat olan arkada$larin ba$arili ve guzel burunlarini gorunce, neden bende olmuyorumki diye dusundum ve karar verdim olmaya.. Mutlu olup olmayacagimi bilemiyorum, bu sekilde cok mutsuz degilim Allaha sukur, ancak daha iyi olabilir diye dusunuyorum.. Guzel bir buruna kavu$ursam tabiki cok mutlu olurum, e bunuda ameliyat olmadan bilemiyoruz malesefHepimizin hakkinda hayirlisi olsun
![]()