• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Acilinden birşey sormak istiyorum. Dün buaraya da yazmıştım. Salı Akşamı Emre Bey ile 2. görüşmem vardı .Herneyse ,ertesi gün ; muayene sonucu soyledılerı ve tasarım için kafamda derleyip topladıklarımı , mail olarak yazıp gnderdim ( sitesinde yazan e mail adresine ) çok yoğun olduğunu biliyorum ama yinede ne kadar sürede cevap veriyor acaba ? bana hastalarımdan gelen mailleri bizzat ben cevaplayorum demişti ...
Emre Bey'in geri dönüşleri hakkında bilgisi olan????

bende ilk görüsmemde tam 4 saat beklemistim:-(galiba sali günü deryanin burun ameliyati vardi,nasil gecti acaba:-) emre bey gercektende psikolog gibi davraniyo hastalarina:-)benide ameliyat etmemekte direniyo ama ben olmakta kararliyim:-)daha görüsmelerimiz devam ediyo...banada cok zor oldugunu söyledikce basima gelecekleri düsünüp, korkuyorum ama yinede olmamiz gerekiyosa olucaz..napalim...

Emre Bey ile 2. randevu 3 Ağustosta olmasına rağmen , dün arayıp ,2 Ağustosta gelip gelemeyeceğimi sordular . İlk görüşmem de bir başkasının randevusnun iptal olması nedeni ile supriz bir şekilde öne alınmştı . Sanırım bu gidişle ameliyat günüm de öne alınacak :) Ama onu kabul etmem , kendimi 21 Eylül e fiksledim Allah'ın izniyle :)
Herneyse , Emre Bey dün kimin ameliyatını yaptı merak ettim cidden 5 saat sürmüş ya sanki birisi burda 2 Ağustos ta ameliyatım filan yazıyordu Emre Bey bahsederken acaba buradan birimiydi hastası diye düşündüm.
Normalde 2 . gorusmede tasarım yapmaya baslıyor ama ben tasarımdan önce biraz daha konusma surecı gecirelim istedim bir de hem kendisi yorgundu hemde ben yorugundum artı orucluydum , kendisini bile çift goruyorumdum artık.
Emre Bey gerçekten çok ama çok özel bir insan bu mesajı sırf bunu soylemek için yazıyorum , kesinlikle bu operasyonu geçirmeyi planlayan herkes mutlaka Emre Bey ile tanışssınlar derim çunku yaklaşımı gerçekten cok farklı ; bu da doktorlugundan da öte insani yönünün kuvvetli omasından kaynaklanıyor...
Beni muayene de etti , derimin yapsından ötürü ameliyat sonrası süreç benim için çok daha önemli olacakmış , öyle söyledi zaten genelde Karadeniz kökenli hastalarda rastlanan bir deriymiş benimkisi . Bir de burun ucu kıkırdakların ince ama enine geniş oldugunu soyledi Ayrıca sol taraftaki deviasyon da duzeltilecek ve de tabi etler alınacak. Gerçekten , ciddi ciddi bıçak altına yatacağım bunu düşündğn bütün gece ...Allah benim ve hepimizin yardımcısı olsun , beni durumun ciddiyeti sardı , derin derin nefes nefes alıyorum şu anda :)[/QUOTE]

ya bişey sorucam. bu hastane ataşehit kozyatağı hastanesimi yoksa acıbadem ataşehir cerrahi tıp merkezimi ismi tam olarak.ve ben e5 den gidicem pendik istikametinden kozyatağı carrfurede inip karşıya geçip dolmuşa yada taksiye binicem doğrumu anladm acaba . hastanenin tarifini

slmmm arkadaşlarr uzun süredir dışardan takip edıyorumm artık ben de konuşmacı olarak katılayım dedim hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz yaptırsak mı yaptırmasak mı hadi karar verdik nasıl geçicek dr doğru mu tekrardan düşer mi millet ne der herkes bırbırını anlamaya yardımcı olmaya çalışıyor öncelıkle herkese tşkler...ama en önemli şey dr ve bizim kararlarımız taiki şans faktörü de önemsenmeli inş hepimiz bol şanslıyızdır...

Merhaba kizlar..
Benim burun ameliyatim 1 yil oldu sayilir. Merak ettigim konu: acaba 1 yilini doldurmus kalin derili hastalar varmi aranizda? 1 yil sonra burnunuz nasil oldu merak ediyorum. Sizde ödem, kemik buyumesi vs vs gibi durumlar varmi?

en az 25 msjın olması lazım forumda resimleri görebilmen için kişiye özel resımlerde ise arkadaşı olman gerekıo yanı ekleme talebi yolla kabul ederse görürsün...

Chery21 sen ameliyat sonucundan memnun değil misin?
Nefertiti seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen Emre beyin yaptığı burnu görmek isterim.

Kizlaaaar ameliyat oldum :)
6 gün önce ameliyat oldum, ameliyat iyi gecti, simdi emre beyin muayenesindeyim bekliyorum, alci ve tampon cikacak. Fazla morluk olmadi bende ama yüzùm baya sisti ve hala sis.
Kizlar ameliyati öyle hafife almayin, ben 2 gün baya cektim. Agri falan gercekten hic olmuyo ama narkozun etkisinden dolayi geceleri hic yatamadim, midem bulaniyodu, icim huzursuzdu bi sikinti vardi sanki icimde, agzim hep kurudu, 3 yastikla uyumkata pek rahat degil. Simdi biraz alistim agizdan nefes almaya ama o 2 gün ciledi. Kesin 3 kilo verdim, hic istam yoktu ve zaten yiyemiyosun bisey. Kesinlikle yaninizda biri olsun yardima ihtiaciniz olcak. Zavalli babam benim yüzümde hic uyuyamadi. Hemsireyi bir gece icinde 3-4 kez cagirdim. Sakinlestirici verdiikten sonra gece 3te uykuya gecip 5e kadar uyumusum.
Emre beye güvenebilirsiniz, cok iyi yapti isini. Avusturyaya geri dónünce size resim yollarim.
öptüm sizi

Kizlaaaar ameliyat oldum :)
6 gün önce ameliyat oldum, ameliyat iyi gecti, simdi emre beyin muayenesindeyim bekliyorum, alci ve tampon cikacak. Fazla morluk olmadi bende ama yüzùm baya sisti ve hala sis.
Kizlar ameliyati öyle hafife almayin, ben 2 gün baya cektim. Agri falan gercekten hic olmuyo ama narkozun etkisinden dolayi geceleri hic yatamadim, midem bulaniyodu, icim huzursuzdu bi sikinti vardi sanki icimde, agzim hep kurudu, 3 yastikla uyumkata pek rahat degil. Simdi biraz alistim agizdan nefes almaya ama o 2 gün ciledi. Kesin 3 kilo verdim, hic istam yoktu ve zaten yiyemiyosun bisey. Kesinlikle yaninizda biri olsun yardima ihtiaciniz olcak. Zavalli babam benim yüzümde hic uyuyamadi. Hemsireyi bir gece icinde 3-4 kez cagirdim. Sakinlestirici verdiikten sonra gece 3te uykuya gecip 5e kadar uyumusum.
Emre beye güvenebilirsiniz, cok iyi yapti isini. Avusturyaya geri dónünce size resim yollarim.
öptüm sizi

icindeki huzursuzluk carpinti gibimiydi canim?
cok gecmis olsun fotolari bekliyorum dort gozle

Back