• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evet kızlar nihayet bende atlattım ameliyatı 5.günüm herşey yolunda.
Korktuğum kadar kötü değildi, çok ilginç ama ağrı sıfır, göz altların hafif morardı, yüzüm 2. ve 3.gün çok şişti bugün biraz daha iyi, burnu iyi temizlerseniz çok tıkanmıyor yani burun tamamen tıkalı değil (ben öyle olduğunu düşünüyordum buda beni çok korkutuyordu), ilk bir iki gün dikişleri zorlamamak adına ağzınızı çok açamadığınız için herşeyi rahat yiyemiyorsunuz ben sütle bisküvi, sulu yemek, çorba vs. tercih ettim (birde benim burun kenerlarımdada dikişler var onlar zorladı biraz)
aklıma gelenler şimdilik bu kadar tekrar yazarım, merak edilen birşey varsa cevaplamaya hazırım.
Bu arada burnum alçılı olduğu halde fena görünmüyor ben beğendim.

Korktuğum kadar kötü değildi, çok ilginç ama ağrı sıfır, göz altların hafif morardı, yüzüm 2. ve 3.gün çok şişti bugün biraz daha iyi, burnu iyi temizlerseniz çok tıkanmıyor yani burun tamamen tıkalı değil (ben öyle olduğunu düşünüyordum buda beni çok korkutuyordu), ilk bir iki gün dikişleri zorlamamak adına ağzınızı çok açamadığınız için herşeyi rahat yiyemiyorsunuz ben sütle bisküvi, sulu yemek, çorba vs. tercih ettim (birde benim burun kenerlarımdada dikişler var onlar zorladı biraz)
aklıma gelenler şimdilik bu kadar tekrar yazarım, merak edilen birşey varsa cevaplamaya hazırım.

Geçmiş olsun cnm hadi kurtuldun sende merakla fotolarının beklıyoruz

gecmis olsun canim...hadi kurtuldun,insallah sonuctanda memnun kalirsin...

o ameliyat sonrasi pismanlikla karisik huzursuzlugu bende yasiyorum her defasinda:-(cok kötü bi his..nasil oldu acaba burnun...merakla bekliyorum...tekrar gecmis olsun canim...

Kizlaaaar ameliyat oldum :)
6 gün önce ameliyat oldum, ameliyat iyi gecti, simdi emre beyin muayenesindeyim bekliyorum, alci ve tampon cikacak. Fazla morluk olmadi bende ama yüzùm baya sisti ve hala sis.
Kizlar ameliyati öyle hafife almayin, ben 2 gün baya cektim. Agri falan gercekten hic olmuyo ama narkozun etkisinden dolayi geceleri hic yatamadim, midem bulaniyodu, icim huzursuzdu bi sikinti vardi sanki icimde, agzim hep kurudu, 3 yastikla uyumkata pek rahat degil. Simdi biraz alistim agizdan nefes almaya ama o 2 gün ciledi. Kesin 3 kilo verdim, hic istam yoktu ve zaten yiyemiyosun bisey. Kesinlikle yaninizda biri olsun yardima ihtiaciniz olcak. Zavalli babam benim yüzümde hic uyuyamadi. Hemsireyi bir gece icinde 3-4 kez cagirdim. Sakinlestirici verdiikten sonra gece 3te uykuya gecip 5e kadar uyumusum.
Emre beye güvenebilirsiniz, cok iyi yapti isini. Avusturyaya geri dónünce size resim yollarim.
öptüm sizi

cok interesant bilgilerin var. o yüzden benimle kontakt yapsan cok iyi olur. ben cok acemilik cekiyorum bu forum sitesinle.
arkadas oldu halerderde ginede Albümlerine bakabilemiyorum.

:) selam ayloo
arkadaşlık teklifi attım sana, kabul edersen ve 25 mesajı geçersen görebiliyorsun fotoları.. baktım şuan 17desin, az kalmış:P

bir de bu başlıkta var Emre Bey'in hastaları:

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...mre-ilhan-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html

bir sorun olursa yaz yine, cevap atarız;)

burnumun son halini ekledim bakmak isterseniz özel albümde...
baktım canım ben, yorum da bıraktım:p çok yakışmış özellikle nazar boncuklu foton çok güzel olmuş:81:

:) selam ayloo
arkadaşlık teklifi attım sana, kabul edersen ve 25 mesajı geçersen görebiliyorsun fotoları.. baktım şuan 17desin, az kalmış:P

bir de bu başlıkta var Emre Bey'in hastaları:

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...mre-ilhan-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html

bir sorun olursa yaz yine, cevap atarız;)

baktım canım ben, yorum da bıraktım:p çok yakışmış özellikle nazar boncuklu foton çok güzel olmuş:81:

bugün girebildim,fotoraflarini gördüm. Güzel dokomentation yapmisin.Gercekten bu konu ilgi almak icin cok yardim oliyor.iyi Aksamlar.Selam

Ben de nihayet Emre Bey'den ilk görüşme için randevu aldım. Deviasyonum olduğunu 1 yıl önce öğrendim. Burnumun kemerli olduğunuysa ortaokulda profilden çekilmiş bir fotografımı gördüğümde kendimi tanıyamadığım an farketmiştim. Estetik ameliyat olma fikri hep vardı ama çevremden destek bulma ihtimalim olmadığı için sadece bir istek olarak kalmıştı bu. Geçen sene nefes sorunum ortaya çıkınca kimseyi dinlememeye karar verdim. Doktor seçimi konusunda da forumdan yardım aldım. Şimdi ilk görüşmeme gidicem ama kafamda o kadar çok şey var ki. Ailem sadece deviasyon ameliyatı olmamı istiyor mesela ama ben o masaya yatmışken estetik yaptırmamayı saçma buluyorum. Bir yanda "aaa pinkypink estetik mi yaptırmış" diyecek akrabalarım, diğer yandan iş arkadaşlarım, eski okul arkadaşlarım... herkes ne diyecek diye düşünmekten kendi isteklerimden vazgeçme noktasına gelmiştim. Ama bugün uzun bir aradan sonra yine foruma girdim, son yazılanları okudum ve cesaret edip randevumu aldım. Paylaşımlarınızla bir çok insana güç, moral ve cesaret veriyorsunuz arkadaşlar. Bir de fotolarınızı görebilsem:)

Pinky sen ameliyattan sonra öyle bir güzelleşeceksin ki umurunda olmayacak söylenenler. Ben bir yıldır takip ediyorum Emre beyin hastalarını. Kimiyle yüz yüzede görüştüm hatta. Sonuçlar çok başarılı. Bende 27 eylülde olucam nihayetttt...

Yasmencik bunu ukuyabiliyorsunmu?selam bende Almanyada yasiyorum malisev mesag yazma hakim yok mus cünkü yüz bir seyler yasmam lazimmis.selam ayloo

Pinky sen ameliyattan sonra öyle bir güzelleşeceksin ki umurunda olmayacak söylenenler. Ben bir yıldır takip ediyorum Emre beyin hastalarını. Kimiyle yüz yüzede görüştüm hatta. Sonuçlar çok başarılı. Bende 27 eylülde olucam nihayetttt...

İnşallah söylediğin gibi olur daktilo. Ben de 1 yıldır hiç bir olumsuz yorum okumadım Emre bey hakkında. 27 Ağustos'a randevu alabildim ben. Muayene için bile 20 gün sonraya randevu verdiğine göre ameliyat tarihi ne zaman olucak tahmin edemiyorum.Ama seni yakından takip edeceğimden eminim:)

Eylül den itibaren 5.500 tl kesinleşti mi ? Sanırım fiyat artışı Ekime kaldı çok da emin olamadım ben , yanlış anlamışda olabilirim net bilgisi olan var mı Eylül ayında ameliyat günün almış olanlarınız içinde ?

merhaba,
dun sabah ameliyatimi oldum,su an alismaya calisiyorum kanli goruntume surekli burnumdan gelen bir sivi var ve ben cok zorlaniyorm tun gun yamak bana gore degil tum vucudum agriyor,aynaya bakinca hele mahfoluyorum sprey sikmak olum gibi geliyor ne zaman duzelicek kizlar bu?? dogum cok daha kolayms cidden

merhaba,
dun sabah ameliyatimi oldum,su an alismaya calisiyorum kanli goruntume surekli burnumdan gelen bir sivi var ve ben cok zorlaniyorm tun gun yamak bana gore degil tum vucudum agriyor,aynaya bakinca hele mahfoluyorum sprey sikmak olum gibi geliyor ne zaman duzelicek kizlar bu?? dogum cok daha kolayms cidden

geçmiş olsunn ilk gün o sıkıntılar oluo evet ama iki güne toparlanırsın sıkma canını geçici şeyler bunlar birazcık sabret taponların çıkınca rahat edersin sonuç güzel olucak buna odaklan bence ;))

Ben bişeyi merak ediyorum. Şimdi benim hem deviasyon ameliyatım olucak hem de estetik ameliyat olucam. Özel sağlık sigortam var ve sağlık sigortam normalde deviasyon ameliyatlarını karşılıyor. Acıbadem'de de geçiyor sigortam. Bu durumda sigorta bir kısmını karşılar mı acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bir de kaç gün rapor veriyor Emre Bey? Yeterli oluyor mu bu süre. Şişlikler hemen geçmiyor biliyorum ama en azından morluklar geçmeli işe döndüğümde.

saadet yağmuru ameliyat gününü sayma zaten. Bir gece hastanede kalıcaksın benim 22. günüm ben hala evden çıkmıyorum:))

22 gün mü? Ben çalışıyorum. En geç 1 hafta sonra işe dönmem lazım. Bünyeden bünyeye değişiyordur diye tahmin ediyorum ama korktum açıkçası.

geçmiş olsunn ilk gün o sıkıntılar oluo evet ama iki güne toparlanırsın sıkma canını geçici şeyler bunlar birazcık sabret taponların çıkınca rahat edersin sonuç güzel olucak buna odaklan bence ;))
Tesekkurler canim zorluyor beni su an ciddi sekilde rahatsiz oluyorum hele aynaya bakinca kan tutar beni tansiyonum dusuyor sanirim ins gunler gecer birde deger sorunsuz guzel bir burnum olur..

Doktor bey 15.gun tum normal aktivitilere tam anlamiyla donebilirsin 1.haftada dikkatli olmak kaydiyla islerini yaparsin dedi 2 gun ben evde kalsam catlarim su an bile yatiyorum sirtim aciyor aksama kadar bunaliyorum evde..

Back