evet kızlar nihayet bende atlattım ameliyatı 5.günüm herşey yolunda.
Korktuğum kadar kötü değildi, çok ilginç ama ağrı sıfır, göz altların hafif morardı, yüzüm 2. ve 3.gün çok şişti bugün biraz daha iyi, burnu iyi temizlerseniz çok tıkanmıyor yani burun tamamen tıkalı değil (ben öyle olduğunu düşünüyordum buda beni çok korkutuyordu), ilk bir iki gün dikişleri zorlamamak adına ağzınızı çok açamadığınız için herşeyi rahat yiyemiyorsunuz ben sütle bisküvi, sulu yemek, çorba vs. tercih ettim (birde benim burun kenerlarımdada dikişler var onlar zorladı biraz)
aklıma gelenler şimdilik bu kadar tekrar yazarım, merak edilen birşey varsa cevaplamaya hazırım.
Bu arada burnum alçılı olduğu halde fena görünmüyor ben beğendim.
evet kızlar nihayet bende atlattım ameliyatı 5.günüm herşey yolunda.
Korktuğum kadar kötü değildi, çok ilginç ama ağrı sıfır, göz altların hafif morardı, yüzüm 2. ve 3.gün çok şişti bugün biraz daha iyi, burnu iyi temizlerseniz çok tıkanmıyor yani burun tamamen tıkalı değil (ben öyle olduğunu düşünüyordum buda beni çok korkutuyordu), ilk bir iki gün dikişleri zorlamamak adına ağzınızı çok açamadığınız için herşeyi rahat yiyemiyorsunuz ben sütle bisküvi, sulu yemek, çorba vs. tercih ettim (birde benim burun kenerlarımdada dikişler var onlar zorladı biraz)
aklıma gelenler şimdilik bu kadar tekrar yazarım, merak edilen birşey varsa cevaplamaya hazırım.
Bu arada burnum alçılı olduğu halde fena görünmüyor ben beğendim.
Kizlaaaar ameliyat oldum :)
6 gün önce ameliyat oldum, ameliyat iyi gecti, simdi emre beyin muayenesindeyim bekliyorum, alci ve tampon cikacak. Fazla morluk olmadi bende ama yüzùm baya sisti ve hala sis.
Kizlar ameliyati öyle hafife almayin, ben 2 gün baya cektim. Agri falan gercekten hic olmuyo ama narkozun etkisinden dolayi geceleri hic yatamadim, midem bulaniyodu, icim huzursuzdu bi sikinti vardi sanki icimde, agzim hep kurudu, 3 yastikla uyumkata pek rahat degil. Simdi biraz alistim agizdan nefes almaya ama o 2 gün ciledi. Kesin 3 kilo verdim, hic istam yoktu ve zaten yiyemiyosun bisey. Kesinlikle yaninizda biri olsun yardima ihtiaciniz olcak. Zavalli babam benim yüzümde hic uyuyamadi. Hemsireyi bir gece icinde 3-4 kez cagirdim. Sakinlestirici verdiikten sonra gece 3te uykuya gecip 5e kadar uyumusum.
Emre beye güvenebilirsiniz, cok iyi yapti isini. Avusturyaya geri dónünce size resim yollarim.
öptüm sizi
cok interesant bilgilerin var. o yüzden benimle kontakt yapsan cok iyi olur. ben cok acemilik cekiyorum bu forum sitesinle.
arkadas oldu halerderde ginede Albümlerine bakabilemiyorum.
baktım canım ben, yorum da bıraktımburnumun son halini ekledim bakmak isterseniz özel albümde...
:) selam ayloo
arkadaşlık teklifi attım sana, kabul edersen ve 25 mesajı geçersen görebiliyorsun fotoları.. baktım şuan 17desin, az kalmış
bir de bu başlıkta var Emre Bey'in hastaları:
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...mre-ilhan-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html
bir sorun olursa yaz yine, cevap atarız
baktım canım ben, yorum da bıraktımçok yakışmış özellikle nazar boncuklu foton çok güzel olmuş:81:
burnumun son halini ekledim bakmak isterseniz özel albümde...
Albümüne bakamadım , arladaş olarak da eklemiştim , mesaj sınırını da geçmiştim am senin albümü açamadım
Pinky sen ameliyattan sonra öyle bir güzelleşeceksin ki umurunda olmayacak söylenenler. Ben bir yıldır takip ediyorum Emre beyin hastalarını. Kimiyle yüz yüzede görüştüm hatta. Sonuçlar çok başarılı. Bende 27 eylülde olucam nihayetttt...
Pinky sen ameliyattan sonra öyle bir güzelleşeceksin ki umurunda olmayacak söylenenler. Ben bir yıldır takip ediyorum Emre beyin hastalarını. Kimiyle yüz yüzede görüştüm hatta. Sonuçlar çok başarılı. Bende 27 eylülde olucam nihayetttt...
merhaba,
dun sabah ameliyatimi oldum,su an alismaya calisiyorum kanli goruntume surekli burnumdan gelen bir sivi var ve ben cok zorlaniyorm tun gun yamak bana gore degil tum vucudum agriyor,aynaya bakinca hele mahfoluyorum sprey sikmak olum gibi geliyor ne zaman duzelicek kizlar bu?? dogum cok daha kolayms cidden
saadet yağmuru ameliyat gününü sayma zaten. Bir gece hastanede kalıcaksın benim 22. günüm ben hala evden çıkmıyorum:))
Tesekkurler canim zorluyor beni su an ciddi sekilde rahatsiz oluyorum hele aynaya bakinca kan tutar beni tansiyonum dusuyor sanirim ins gunler gecer birde deger sorunsuz guzel bir burnum olur..geçmiş olsunn ilk gün o sıkıntılar oluo evet ama iki güne toparlanırsın sıkma canını geçici şeyler bunlar birazcık sabret taponların çıkınca rahat edersin sonuç güzel olucak buna odaklan bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?