belki farkında değilsin ama eriştiğim bu mutluluğun mimarlarından biri sensin :) zira senin burnuna olan hayranlığım emre beyde karar kılmamı sağladıo yüzden sana olan teşekkürümün boyutu bambaşkadır...
tanrı bir ömür yüzümüzde açan gülleri soldurmasın inşallah :)
arkadaşlar çooook teşekkür ederim hepimizin hayatta her türlü beklentisinin gerçekleşmesini dilerimsanırım en önemli kısmı da beklentilerin karşılanması.
tuğçe ben bu konuda şanslı olanlardanım :) neden dersen gözaltı morluklarım bile olmadı gibi bişey sadece tek gözümün altında çoook hafif bir morluk oldu. yüksek yastık, burun spreyi ve istirahat konusuna çook dikkat ettim ilk 15 gün. alkol-sigara falan da yok tabi. onun dışında hiçbirşey yapmadım.
mrb arkadaslarr 5 agustosta amelıyat oluyorum cok şanslıyım bir kişi amelıyatını iptal ettirmiş adımı acıga yazdırmıstım onun yerıne benı koydularr şimdiden heyecan bastı bana 22 temmuzda ilk görüşmem var ilk görüşmede butun herseyı halledıcekler tasarımıda yapacaklar emre beyın ogun amelıyatı yokmus ordakı bayan sızınle 2-3 saat ılgılenıcek dedı. hala inanamıyorumm ve acıkcası korkuyorumm ilkdefa narkoz alıcam inşallah bünyem kaldırır cünkü benım bünyem cok zayıff bir sorun olmaz demi ??
Haydi hayirlisi canim. Umarim hersey gonlunce olur.
mrb arkadaslarr 5 agustosta amelıyat oluyorum cok şanslıyım bir kişi amelıyatını iptal ettirmiş adımı acıga yazdırmıstım onun yerıne benı koydularr şimdiden heyecan bastı bana 22 temmuzda ilk görüşmem var ilk görüşmede butun herseyı halledıcekler tasarımıda yapacaklar emre beyın ogun amelıyatı yokmus ordakı bayan sızınle 2-3 saat ılgılenıcek dedı. hala inanamıyorumm ve acıkcası korkuyorumm ilkdefa narkoz alıcam inşallah bünyem kaldırır cünkü benım bünyem cok zayıff bir sorun olmaz demi ??
Aaaa.. Ben randevum 19 Temmuzda , ameliyat Eylül , seninki 22 Temmuz ameliyat Ağustos... Valla tur bindirmişsin bana :) Şaka bir yana , umuyorum ameliyatınız çok başarılı geçer ..
Ben de açıkçası en çok narkoz alma kısmın ve narkozdan uyanma kısmını merak ediyorum . Geçen sene E! channel da Los Angeles da yaşayan bir plastik cerrahın ameliyatlarını göstren bir program vardı. Bir hasta çğüs ameliyatından sonra uyanmakta biraz zorlanmıştı ne yazık ki çok etkisinde kalmışım sanırım hep aklıma geliyorgerçi 1 dakikadan kısa bır surede uyanmaya başladı ama bilemiyorum offf diyorum...
ben uyanığım ama arkadaşlık talebim kabul edilirse bakıcam:))ufaktan aklıma koydum bu işi:))fotolara bakarak cesaret gelmesini bekliyorum:))
kızlar burnum 1.5 aylık oldu yeni fotolar yükledim daha çok şiş ama en azından ameliyat olmak isteyenlere fikir olsun isterim.
cnm sonunda koydun fotoları bunu bekliodum bende) ben çok beğendim çok şiş şuanda ve belliki inince muhteşem olucak şeklinden belli oluo )
canım benim çok teşekkür ederim zaten emre bey burun ucumun en son ineceğini söylemişti ama ben şişliğini bile takmıyorum iyice alıştım valla unuttum eskiyi:))
evet canım kalın deriliyim ve burun ucum çok etliydi oturması zaman alıcak. eski resimlerimde burnum çok belli ollmadığı için eklemedim zaten çok da çekilmezdim:)
evet canım kalın deriliyim ve burun ucum çok etliydi oturması zaman alıcak. eski resimlerimde burnum çok belli ollmadığı için eklemedim zaten çok da çekilmezdim:)
canım benim çok teşekkür ederim zaten emre bey burun ucumun en son ineceğini söylemişti ama ben şişliğini bile takmıyorum iyice alıştım valla unuttum eskiyi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?