Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

katılıyorum size esonun son derece düzeyli ve güzel bir tarzı var ve insanları objektifliği ile doğru yönlendiriyor.Anlatmak, anlaşılmak ya da yanlış anlaşılmamak önemli ve bu konuda kendisini kutluyorum.

mrb arkadaslarr 5 agustosta amelıyat oluyorum cok şanslıyım bir kişi amelıyatını iptal ettirmiş adımı acıga yazdırmıstım onun yerıne benı koydularr şimdiden heyecan bastı bana 22 temmuzda ilk görüşmem var ilk görüşmede butun herseyı halledıcekler tasarımıda yapacaklar emre beyın ogun amelıyatı yokmus ordakı bayan sızınle 2-3 saat ılgılenıcek dedı. hala inanamıyorumm ve acıkcası korkuyorumm ilkdefa narkoz alıcam inşallah bünyem kaldırır cünkü benım bünyem cok zayıff bir sorun olmaz demi ??

Masallah diyelim ozaman. Saglikli gunler gecirmen dilegiyle:)

Haydi hayirlisi canim. Umarim hersey gonlunce olur.

Aaaa.. Ben randevum 19 Temmuzda , ameliyat Eylül , seninki 22 Temmuz ameliyat Ağustos... Valla tur bindirmişsin bana :) Şaka bir yana , umuyorum ameliyatınız çok başarılı geçer ..

Ben de açıkçası en çok narkoz alma kısmın ve narkozdan uyanma kısmını merak ediyorum . Geçen sene E! channel da Los Angeles da yaşayan bir plastik cerrahın ameliyatlarını göstren bir program vardı. Bir hasta çğüs ameliyatından sonra uyanmakta biraz zorlanmıştı ne yazık ki çok etkisinde kalmışım sanırım hep aklıma geliyor gerçi 1 dakikadan kısa bır surede uyanmaya başladı ama bilemiyorum offf diyorum...

:)) valla cnm ben cok umutsuzdum cunku agustos gıbı amelıyat olmak ıstıyordum butun gunler doluymus.bende adımı acıga yazdırmıstım biri iptal ederse yerıne yazıcaklardı.5 agustosta amelıyat olacak olan bayan hamileymiş :)) şansıma iptal ettirmiş benı aradılar bende kabul ettim çok sanşlıyım bu konuda heralde.inşallah cnm hepımızın basarılı geçer çok güzel olur. bakalım beni sımdıden heyecan bastı cokta korkuyorumm inşallah biran önce olur biter daha 1ay var ama ben cok heyecanlıyım :)

Arkadaslar tarih yaklastikca aliyor beni bir korku ben narkoz yedim daha once hatta dogumda epidural 'de oldum ama cok korkuyorum kan tutar beni resimlerde ilk gun resimlerini gorunce icim tuhaf oluyor Ameliyat olucak arkadaslar agri,sizi oluyormu?? bir de benim bebegim var yani ilgilenmem gerekicek altini degistiricem ne dersiniz ??
uff cok zormus zaman yaklastikca stres bindi dogum da yasamistim bir kac ay once simdi bire bu hayirlisi insallah

cnm sonunda koydun fotoları bunu bekliodum bende ) ben çok beğendim çok şiş şuanda ve belliki inince muhteşem olucak şeklinden belli oluo )

canım benim çok teşekkür ederim zaten emre bey burun ucumun en son ineceğini söylemişti ama ben şişliğini bile takmıyorum iyice alıştım valla unuttum eskiyi:))

evet canım kalın deriliyim ve burun ucum çok etliydi oturması zaman alıcak. eski resimlerimde burnum çok belli ollmadığı için eklemedim zaten çok da çekilmezdim:)

ya ben aslinda cook kalin derili biri degilim ama 4,5 ay olmasina ragmen halen sisliklerim var daha ne kadar sabretmem gerek fenalik geldi artik ya sisliklerden ( burnuma sanki mandal takmislar gibi bu konuda tecrubeleri olan arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim ben 6 aydan sonra sisliklerimin tamamen kaybolacagini dusunmustum kalin derili olmadigim icin

evet canım kalın deriliyim ve burun ucum çok etliydi oturması zaman alıcak. eski resimlerimde burnum çok belli ollmadığı için eklemedim zaten çok da çekilmezdim:)

canim,arkadaslik yolladim,benide eklermisin..bende kalin deriliyim..1 sene oldu,ama hala bariz sislik var..ozelliklede sabah kalktigimda kocaman bi burnum oluyo..

Duyduguma gore kalin derililerde daha cok zaman aliyormus oturmasi, aman zaman aslinda ama sonunda otursun demi canim onemli olan o:) Umarim cabucak sislikler iner ve sen istedigin buruna kavusursun.

Benim burnum ince derili sadece ucu hafif biraz kalinmis dedi Emre bey, ozaman bendedemi sislikler daha uzun surer acaba?

canım benim çok teşekkür ederim zaten emre bey burun ucumun en son ineceğini söylemişti ama ben şişliğini bile takmıyorum iyice alıştım valla unuttum eskiyi:))

süpersin böyle pozitif olman muhteşem çünkü biliosun geçici bir süreç ve böyle de çok güzel zaten. Güzel olana çabuk alışıo insan eskiyi unutuo hakkaten) her şey gönlünce olsun cnmmm öpüorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…