Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canim,her ameliyatin riski var..bende saglik calisaniyim..bi fitik ameliyatinda bi bademcikte bile risk illaki vardir..insan bu riskleri bilerek giriyo o ameliyata..oncelikle bu riskleri en aza indirmek insanin elinde..gerek dr secimi gerek kendi fizyolojik yapi cok onemli..emre bey dalinda cok iyi bi dr bence..ama sonucta insan..onunda beklemedigi sekilde sonuclar olabilir..yani her yaptigi burun super olcak diye bi kural yok..ben zaten super bi burnum olsun istemedim..simdide oyle insan icine cikamaiycak durumda degilim..ama eskidende resim falan cektiremiyodum simdide cektiremiyorum,buda beni cok uzuyo..ALLAH duzelmiycek hatalardan korusun.bide burun yapisi cok onemli estetik burun ameliyati icin.kalin deri ince deri inanilmaz fark ediyo..yani emre beyin hastalarinda 100 kisi uzerinden 90 i iyiyse 10 kisisi kucuk yada buyuk problem yasiyo olabilir..tabi bu bana gore..bilemem kim ne kadar memnun..bizde sadece kadinlar kulubunden bu istatistige varabiliyoruz..yani karar verirken kotu hastalara bakmak yerine iyi memnun hastalara bak bence..

Çok olumlu bir hayat anlayışına sahipsin, polyanna gibi bişeysin sen herhalde:))
"Ameliyattan önce de resim çektiremiyordum, ameliyattan sonrada resim çektiremiyorum" gibi bir cümleyi kurup, "olsun genede herşey çok güzel" düşüncesi süpersin vallahi...
Ben olayı çözdüm galiba emre beyin şansı hastaları galiba, burnundan memnun olmayanlar bile "olsun buda geçer, o herşeyin iyisini bilir, yapar " modunda..

Çok olumlu bir hayat anlayışına sahipsin, polyanna gibi bişeysin sen herhalde:))
"Ameliyattan önce de resim çektiremiyordum, ameliyattan sonrada resim çektiremiyorum" gibi bir cümleyi kurup, "olsun genede herşey çok güzel" düşüncesi süpersin vallahi...
Ben olayı çözdüm galiba emre beyin şansı hastaları galiba, burnundan memnun olmayanlar bile "olsun buda geçer, o herşeyin iyisini bilir, yapar " modunda..

napiyim tatlim,gidiyim dr un caninami okuyum..adam elinden geleni yapti gordum,biliyorum..olabilir..oldu napiyim yani..ben neyse onu soyluyorum..eskiki burnumdan hiccc memnun degildim,simdiki burnumdan memnun degilim..aradaki farki anlatabildim mi?..dr da kotu olsun diye yapmiyo sonucta..onemli olan bunu telafi etmek istemesi..oyle drlar varki ameliyattan sonra insanin yuzune bakmiyolar..emre beyin sansi hastalari degil hastalarina davranis sekli..

Arkadaşlar ben de emre beye ameliyat oldum. hatta sadece estetik değil septum deviasyonu (kemik eğriliği) da vardı. septorinoplasti oldum. mükemmel bir iş çıkardı doktor bey. 35 gün oldu. eskisinden iyi koku alabilmenin, her iki burun deliğimden nefes alabilmenin, tabiki en çok da aynaya baktığımda güzel bir burun görmenin mutluluğunu yaşıyorum gerçekten...
tek bir problemim var. ellememem gerektiğinden siyah noktaların gazabına uğramış olmak :D
birazdan kronolojik bir albüm yapıcam. isteyen arkadaşlar beni eklesin albüme bakmak için...

Arkadaşlar ben de emre beye ameliyat oldum. hatta sadece estetik değil septum deviasyonu (kemik eğriliği) da vardı. septorinoplasti oldum. mükemmel bir iş çıkardı doktor bey. 35 gün oldu. eskisinden iyi koku alabilmenin, her iki burun deliğimden nefes alabilmenin, tabiki en çok da aynaya baktığımda güzel bir burun görmenin mutluluğunu yaşıyorum gerçekten...
tek bir problemim var. ellememem gerektiğinden siyah noktaların gazabına uğramış olmak :D
birazdan kronolojik bir albüm yapıcam. isteyen arkadaşlar beni eklesin albüme bakmak için...

ekledim.kabul ederseniz sevinirim.

Merhaba kızlar;

Uzun zamandır yazamıyorum foruma ara sıra bakıyorum o kadar...16. ayımın içindeyim..Ocak ayında dolgu yaptırmıştım ince derimden kaynaklanan problemlerin giderilmesi için..Ondan oldukça güzel sonuç aldım..Gerçekten işe yaradı..Artık ince derim sorun çıkarmıyor, sanırım olması gerektiği yere kadar ilerledi ve durdu..Bundan sonrası belki gerekirse ufak tefek müdahaleler olacak..16 aydır gerçekten istediğim bir burunla geziyorum ben ve hayatım ciddi anlamda değişti..Daha evvelden bilenler çok şaşırıyor ve bu hala oluyor..Bu çok eğlenceli, insanı havaya sokuyor fazlasıyla..Bu süreçte öğrendiğim en önemli şeylerden biri ise bunun gerçekten uzun soluklu bir macera olduğu ve doktorunuzun sizinle ilk günkü gibi ilgilenmesinin çok kıymetli bir durum olduğu..Ben doktorumun ne olursa olsun müdahale edeceğini ve bunu yaparken de beni psikolojik olarak da rahatlatacağını biliyorum..Bu yüzden içim çok rahat.. İki seneye de yaklaştığı için artık son şeklini aldığını biliyorum burnumun ve memnunum, mutluyum..Revizyonun ne kadar zor ve psikolojik açıdan yorucu, üzücü bir süreç olduğunu biliyorum, bunu çok ağır yaşadım..Ama atlatıyor işte insan..İlk ameliyatını olacak ve revizyon planlayan herkese bol şans diliyorum..Bir kere karar verdiniz mi gerisi çok hızlı ilerliyor..Önemli olan güvenebileceğiniz, her aşamada ve sonrasında hep yanınızda olacak ve istediğiniz sonucu gerçekten verebileceğine inandığınız bir doktor bulmak..Ve karar vermek..Tüm ameliyat olacak arkadaşlara başarılar..

Son düzenleme:
hala uyanık olan varsa albüm tamamdır :)

Aman allahim :))))) cok buyuk ama inanilmaz guzel bir degisim olmus. Masaallah! Ben begendim. Gercekten burun insani cok degistiriyor, zaten guzel kizsin ve guzelligin daha cok ortaya cikmis. Emre beyi tebrik ederim ve sana guzel burnunun tadini cikart bol bol fotoraf cekerek :))

baktim canim,degisim gercektende süper olmus:-)

Aman allahim :))))) cok buyuk ama inanilmaz guzel bir degisim olmus. Masaallah! Ben begendim. Gercekten burun insani cok degistiriyor, zaten guzel kizsin ve guzelligin daha cok ortaya cikmis. Emre beyi tebrik ederim ve sana guzel burnunun tadini cikart bol bol fotoraf cekerek :))

Resmine yorum yazdım ama burayada yazmadan duramıycam, olağan üstü bir değişim, harika olmuş, çok güzel olmuşsun, emre bey yine konuşturmuş ustalığını tebrikler emre ilhan...darısı başımıza inşallah..

darısı başıma inşallah.çok güzel olmuş.

arkadaşlar çooook teşekkür ederim hepimizin hayatta her türlü beklentisinin gerçekleşmesini dilerim ;) sanırım en önemli kısmı da beklentilerin karşılanması.

Pox canim birde dikkatimi cekti, sen cok cabuk iyilesmissin sanirim. Ozellikle yaptigin birsey varmi yoksa bu konuda sansli olanlardanmisin.

tuğçe ben bu konuda şanslı olanlardanım :) neden dersen gözaltı morluklarım bile olmadı gibi bişey sadece tek gözümün altında çoook hafif bir morluk oldu. yüksek yastık, burun spreyi ve istirahat konusuna çook dikkat ettim ilk 15 gün. alkol-sigara falan da yok tabi. onun dışında hiçbirşey yapmadım.

arkadaşlar çooook teşekkür ederim hepimizin hayatta her türlü beklentisinin gerçekleşmesini dilerim ;) sanırım en önemli kısmı da beklentilerin karşılanması.

bir değişim en fazla bu kadar mükemmel olabilr:nazar: (fotoğrafların hepsi çok güzel ama en güzeli pembe tüylü taç taktığınız, gülen gözlerin olduğu foto:)
güzel burnunuzla mutluluklar...:)

bir değişim en fazla bu kadar mükemmel olabilr:nazar: (fotoğrafların hepsi çok güzel ama en güzeli pembe tüylü taç taktığınız, gülen gözlerin olduğu foto:)
güzel burnunuzla mutluluklar...:)

belki farkında değilsin ama eriştiğim bu mutluluğun mimarlarından biri sensin :) zira senin burnuna olan hayranlığım emre beyde karar kılmamı sağladı ;) o yüzden sana olan teşekkürümün boyutu bambaşkadır...

tanrı bir ömür yüzümüzde açan gülleri soldurmasın inşallah :)

Back