• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kabul ettim bakabilirsin :)
hatta 38. güne ait bir foto daha ekledim :)

25 ten az mesajım olduğu için albümlere bakamıyorum ben ; pox un fotograflarına bakabilmek için arkadaş oldum ( evet tamamen çıkara dayalı bir arkadaşlık oldu bu :P)
ama gene bakamıyorum, resimleri görebilmek için arkadaş olmak yeterli diye okumuştum sanki ... help me pls :(

sevgili involucre msj engeline takıldığım için sana özel mjla cevap veremiyorum buradan yardımcı oalcağım:)
benim adım ebru emre beyle görüşmeye git niye geldin demez zaten gittiğin zaman 23 mayıs öğleden sonra ameliyat olan hastanız dersen mutlaka beni sana anlatır için rahat eder.
ben de sana durumumu kısaca özetlemeye çalışayım;
burnumda nefes problemim ve şekil bozukluğum vardı. ikisinden de bu ameliyat sayesinde kurtuldum.şu an 1 ay 10 günlük bir burna sahibim ve hiç bir şikayetim yok. her şey yolunda ameliyat olmamış gibiyim. başkasının fark edemeyeceği şişliklerim halen var bunun içinde zaman lazım zamanla her şey yoluna girecek bunun bir süreç olduğunu unutmamanı dilerim.ameliyat sonrasında ilk bir hafta gündüzleri annen ya da arkadaşlarında biri yanında kalabilir çünkü bu süreçte istirahat etmem senin yararına olacak daha sonra kimseye ihtiyacın olamayacak emin ol. emre beye ne istediğini iyi anlattıysan o anlamıştır için rahat olsun gerisi zaten çok kolay artık.Şimdiden hayırlı olsun diyebilirim.Bu konuda için rahat olsun Allahtan bir mani çıkmazsa hiç bi şey ters gitmez ve sonuç seni çok mutlu eder. Sana tavsiyem kimseyi çok dinleme bu konuda, çünkü herkesin yapısı farklı kimi çabuk iyileşir kimi geç iyileşir, kimi hemen burnum güzel olsun ister kimi bunun bir süreç olduğunu ve zamanla daha da güzelleşeceğini bilir. sen yeter ki gerçekten istediğin için bu ameliyatı ol çok daha çabuk iyileşiyosun bu psikolojide. ben öyle yaptım ve şu an 1 ay 10 gün olmasına rağmen son görüşmemde doktor bey 5-6 aylık burunlar gibi dedi. yani anlatmaya çalıştığım rahat ol zamana bırak kendine ve doktor beye güven çok hızlı iyileşirsin.Aklında bir şey kalmasın bu konuda kendine tuzak sorular kurup sorma abartılacak bir ameliyat değil kesinlikle her şey çok ilerledi bu devirde korkulacak hiç bir şey yok. iyi günler dilerim .... sağlıkla kal...

mrb arkadaşlar albümüme 3tane resim yükledım 22 hazıranda görüşmem var 5 agustostada amelıyatım ama hala nasıl bir burun istedıgıme karar veremedim yorumlarınızı bekliyorumm ...

kontrole giden arkadaşlaaar, kontrol çok gerekli mi ? izmirden istanbula gitmeye değer mi ? ve emre bey kendisi mi söyledi yoksa asistanı falan mı söyledi ameliyat sonrası kontrolleri ?

merhaba canım teşekkür ederim iyi dileklerin için :)sorularının cevabına gelince ;
morluklar max. bir haftada geçiyor. bie hafta sonra yavaş yavaş harekete başlarsın ama kendini yormadan ilk 10 beş gün ağır işler falan yapmıyosun sonrasında da dikkatli olarak gündelik işlerine başlayabilrsin.dikişlerin bazıları ve tamponlar için 5. gün gidiyorsun 7-8. gün gibi de kalan dikişleri alıyor doktor bey, aynı gün de alçı çıkıyor.koruyucu bandaj sarıyor burnuna, koruyucu bandajlada 15 gün falan dolşıyosun.5 -6 güne bir de bandajı yeniliyo. kabaca 2 kere falan diyebiliriz bandaj yenilemeye ameliyatın ertesi gün ya doktor bey tarafından ya da ameliyat hemşiresi özgül hanım sana reçeteyi veriyor orada yazılı ilaçları alıyosun nasıl kullancağını da söylüyor.burun spreyi hariç diğerleri ilk bir haftada bitiyo bir daha kullanmıyorsun. burun spreyini doktor bey bırak diyene kadar devam ediyosun. Ağrı sancı gibi şeyler bende olmadı olanlar var mı bilmiyorum. ameliyat sonrasında dikkat ediceksin kendine ilk 1 ay çok önemli bence mümkün olmadıkça kalabalığa burnuna zarar gelecek yerlere girme doktor bey seni ameliyat sonrası için bilgilendirecek dediklerine çok dikkat ederek uy. bi de acele etme derim burnun iyileşmesi bir süreç 3-ile 6 ayda tam değişmeler olacak erkenden beklenti içine girme zamana bırak zamanla herşeyin değiştini ve giderek güzelleştiğini göreceksin...şimdiden geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olur senin de yüzün benim gibi güler ameliyat sonrasında :))

merhaba canım teşekkür ederim iyi dileklerin için :)sorularının cevabına gelince ;
morluklar max. bir haftada geçiyor. bie hafta sonra yavaş yavaş harekete başlarsın ama kendini yormadan ilk 10 beş gün ağır işler falan yapmıyosun sonrasında da dikkatli olarak gündelik işlerine başlayabilrsin.dikişlerin bazıları ve tamponlar için 5. gün gidiyorsun 7-8. gün gibi de kalan dikişleri alıyor doktor bey, aynı gün de alçı çıkıyor.koruyucu bandaj sarıyor burnuna, koruyucu bandajlada 15 gün falan dolşıyosun.5 -6 güne bir de bandajı yeniliyo. kabaca 2 kere falan diyebiliriz bandaj yenilemeye ameliyatın ertesi gün ya doktor bey tarafından ya da ameliyat hemşiresi özgül hanım sana reçeteyi veriyor orada yazılı ilaçları alıyosun nasıl kullancağını da söylüyor.burun spreyi hariç diğerleri ilk bir haftada bitiyo bir daha kullanmıyorsun. burun spreyini doktor bey bırak diyene kadar devam ediyosun. Ağrı sancı gibi şeyler bende olmadı olanlar var mı bilmiyorum. ameliyat sonrasında dikkat ediceksin kendine ilk 1 ay çok önemli bence mümkün olmadıkça kalabalığa burnuna zarar gelecek yerlere girme doktor bey seni ameliyat sonrası için bilgilendirecek dediklerine çok dikkat ederek uy. bi de acele etme derim burnun iyileşmesi bir süreç 3-ile 6 ayda tam değişmeler olacak erkenden beklenti içine girme zamana bırak zamanla herşeyin değiştini ve giderek güzelleştiğini göreceksin...şimdiden geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olur senin de yüzün benim gibi güler ameliyat sonrasında :))

Bilgiler icin cok ama cok tesekkurler ederim,yeniden cok gecmis olsun Ebruli Uarim gonlundeki burna kavusursun sorun yasmazsin ..

Back