evet öyle
cok sagol canim, sanki bi rüya gibi geliyo bana, ameliyat olacagimi hic aklima bile getirmiyorum korkarim, panik olurum diye :)
Aynen canim bende oyle. Bir turlu cesaret edemiyorum, biraz korkuyorum acikcasi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle
cok sagol canim, sanki bi rüya gibi geliyo bana, ameliyat olacagimi hic aklima bile getirmiyorum korkarim, panik olurum diye :)
bende ilk görüşme için 22 temmuz gününe randevu alabildim. Ameliyat tarihimse 13 eylül.
3-4 gün daha vardı sanırım eylül için boş günü. Umarım iyi olur benim içinde :18:
hı hı eylül. umarım güzel olur herşey. gerçi herkes o kadar memnun ki doktorcuğuma şimdiden güvenim tam![]()
tatlı_tuğçe'cim.. valla ben bir günde yaptığı ikinci ameliyata denk geldim... benden önce bi ameliyatı vardı ben ise saat 16. da girmiştim ameliyata..![]()
Hmm doktor bey yorulmuyormu ozaman acaba:) Benim aklima ilk gelen bu oldu:)
neden canim,memnun degil misin sonuctan?
ben de öyle düşünmüş hatta doktoruma dile getirmiştim.. o da sen bana güven demişti... eğer yorulmuş olsaydım yapmazdım diye ama... yani saat 11.30 gibi başladığı ilk ameliyat benim ameliyatım ile beraber saat 20.00 ye kadar falan sürmüştü.. zor ve yorucu olsa gerek.. birazda denk gelen insana şans işi sanırım...
eylemcik canım bitakım şeyler var mutsuz olduğum hala ama iyileşme dönemine bağlayıp rahatlatıyorum kendimi.. hem ilk kontrolüme gitmeden daha da kötü birşey demek yada düşünmek istemiyorum şimdilik.. kontrolden sonra kalıcı şeyer olduğunu sölerse doktorum sizinle de paylaşırım...![]()
ARKADASLAR AMELIYAT FIYATI KALKMIS!! 5500 TL olmus! oda bizim sansimiza
Arkadaslar yurtdisindan giden hastalar nerde kaldiniz siz?
The marmara camlica hotelini bilen varmi? Nasil bir hotel?
canim ama doktor saat 11den aksam 8e kadar ameliyat yapmiyo ki, arada bi kac saat mola verip yemek falan yiyo
tabiki canım; öyle oluordur herhalde..:)
Merhaba , benim Emre Bey ile ilk görüşmem 19 Temmuzda e buna göre en iyi ihtimal Eylülde ameliyat olurum . Sanırım ameliyet tarhi Eylül olacağından yeni tarafeden fiyat verecektir ? Ne dersiniz ? Emre Bey i tanımyanlardan cavp bekliyorum. Bir de Emre Bey sadece nakit mi ödeme alıyor? K. kartı ile ödeme yaplıabiliyor mu ?
helbest sen emre beye mi ameliyat olmustun???
Fiyat uygulaması nasıl olur bilemiyorum ama ödeme şekli nakit ecehan, yani 1 sene önce öyleydi, hala aynı şekilde dvm ediyodur muhtemelen...iyi şanslar diliyorum ameliyat için sana...:)
ewet canım; Emre beyin hastasıyım..:) 5,5 ay oldu nerdeyse...
slm arkadaşlar lütfen sıkıntısı olanlar burada paylassın sorunlarını hep iyiler soylenıcek dıye bıse yok.memnun olmayanlar lutfen soylesınler yada sorunu olanlar ne gıbı sorunlarla karsılasıyorlar merak edıyoruz.bende gün aldım ilk görüşme için aklıma takılan bısey olursa emre beye sormak ısterım cvplarınızı beklıyoruz arkadaslar....
tatlim benimde sorunlarim var,1 sene olmak uzre..ama dr beyle konustum..halledilcek seyleri halledebilceni soyledi..ustelik benim burnum gerek sekil acisindan gerekse fonksiyon acisindan burdaki sorun yasayan burunlardan cok daha sorunlu su an bence..ama yapicak bisey yok.yurtdisindayim suan.muaneye temmuzda gidicem..bakmadan bisey soyliyemiyceni ifade etti dr bey.sonucta kimse istemez sorun ysamayi ne dr,nede hasta..dr beyin elinden geleni yaptigina inaniyorum..O da istemez kotu bi referansi olsun..cunku artik iyi bi sonucuda kotu bi sonucuda herkes aninda paylasabiliyo bu paylasim sitelerinden.. hasta acisindan para,zaman kaybi oldugu gibi yasanilcak psikolojik sorunlarda cabasi..insanlar her drda problem yasayabilir.cunku dr nekadar sekil vermeye calisirsa calissin istenmeyen durumlar zaman icinde ortaya cikabiliyo..onemli olan zaman icinde dr un hala ilgili davranabilmesi..parami aldim isim bitti dusuncesinde olmamasi..emre beyde kesinlikle boyle bi dr degil..hatasiyla basarisiyla hastasina sahip cikiyo ve elinden geleni yapiyo..dusunsene baska bi dra ameliyat oluyosun problem yasiyosun dr seninle bidaha gorusmuyo..boyle bi durum cok daha yikici olur bence..
cnm cnm bunları duyunca cok korkuyorum.çökme falan mı oldu en korktugum sey kayma falan oluyormus bazı kısılerde.bende gun aldımm iyicene korkmaya basladım şimdi tmm dogru dıyosunda hastasıyla ılgılenmesı tabıkı iyi bıse sonucta okadar para verıyosun bıde kötü olucak bıde senınle ılgılenmıcek okadarda degıl yanıı.benım ailem zaten zar zor ikna oldu bıde kötü olursa benı mahvederler benım korkularım bunlarr resımlerını eklesene bakalım cnm
cnm cnm bunları duyunca cok korkuyorum.çökme falan mı oldu en korktugum sey kayma falan oluyormus bazı kısılerde.bende gun aldımm iyicene korkmaya basladım şimdi tmm dogru dıyosunda hastasıyla ılgılenmesı tabıkı iyi bıse sonucta okadar para verıyosun bıde kötü olucak bıde senınle ılgılenmıcek okadarda degıl yanıı.benım ailem zaten zar zor ikna oldu bıde kötü olursa benı mahvederler benım korkularım bunlarr resımlerını eklesene bakalım cnm