Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ben agustos ayinin 9.da ameliyat olucam kizlar benim sorunum sizden cok farkli 9 aylik bir bebegim var esim mutlu olucak ol gerek yok dedi ama ben kafaya koydum olucam ameliyatimi esim'de bebege ben bakiyim sen git Turkiye'ye ameliyatini ol biz sonra gelelim biraz dinlen diyor tamam guzel ama 5-6 gun ben nasil ayrilicam kizimdan cok zor dusunmesi bile beni cok uzuyor esim bakar tamam ama ne biliyim ya cok icim aciyor ama bunu kendime odul gibi goruyorum cok istiyorum ve ertelenirse unutulur gider diye korkumdan gunumu bile aldim siz yerimde olsaniz ne dusunursunuz??

buda en dogal makyajsiz halimle ben :) burnumu biraz kaldiricam sadece sizce nasil olur .bana nasil bir burun yakisir ?? $P1010295.jpg

Cnm bence karakteristik bi burnun var yani problemli bir burun değil gibi ameliyat gerektiren ama kaldırmak istiyosan ucunu bence oda çok yakışır hem sanırım burun ucu ameliyatları komple burun ameliyatlarına göre daha kolay bi işlem =)

Ben agustos ayinin 9.da ameliyat olucam kizlar benim sorunum sizden cok farkli 9 aylik bir bebegim var esim mutlu olucak ol gerek yok dedi ama ben kafaya koydum olucam ameliyatimi esim'de bebege ben bakiyim sen git Turkiye'ye ameliyatini ol biz sonra gelelim biraz dinlen diyor tamam guzel ama 5-6 gun ben nasil ayrilicam kizimdan cok zor dusunmesi bile beni cok uzuyor esim bakar tamam ama ne biliyim ya cok icim aciyor ama bunu kendime odul gibi goruyorum cok istiyorum ve ertelenirse unutulur gider diye korkumdan gunumu bile aldim siz yerimde olsaniz ne dusunursunuz??

benim ablamda kulaginda amliyat olmustu, oglu 10 aylik falandi. 1 hafta hastanede kaldi, ilk 2 gün görmedi bebegini, 2-3 günde bi ziyarete gidiyodu ama annesini. onun icinde zordu tabi, ama 5-6 gün cabuk gecer. zaten ilk 3gün sis yüzünle bebegi görmek istemezsin, korkar diye :) telefonda her gün konusursun, sesini duyarsin

Merhaba ;
Bugün, Emre Bey 'den ilk konsultasyon için randevu aldım , şansıma kendisi de evinin 200 metre aşağısına taşınmış ..( Bağdat Caddesi Divan'ın karşı sokağı ).
Açıkçası burun konusunda, ilk gençlik yıllarından beri memnuniyetisizliğim var , ameliyat olmayı dönem dönem düşündüm sonra '' asla ameliyat olmayacağım, böyle ise böyle '' deyip konuyu kafamda kapattım sonra tekrar açtım yani gel gitler içinde 28 yaşına kadar geldim. Ancak , 2010 Temmuz ayında , Doktor Teoman Doğan ile görüşürek ilk somut adımı attım diyebilirim yine de ameliyat olma konusunda kesin kararımı veremedim ki hatta Teoman Bey bana burnumda et büyümesi olduğunu , çok hafif de burundan konuşma da farkettiğini söyledi yani işin içine bir de tıbbi bazı nedenlerin varlığı girdi estetik kaygıların yanısıra .
Yaklaşık 1 senedir , araştırmadığım doktor kalmadı diyebilirim ve en nihayetinde Emre Bey bende '' gidip görüşeceğim'' diyecek kadar olumlu bir intiba bıraktı daha doğrusu Emre Bey için aldığım bilgiler bu yönde oldu.Randevu talebimden başlayarak , -eğer gerçekleşirse- ameliyat ,ameliyat sonrası deneyimlerimi de burada paylaşmayı planlıyorum çünkü ben bilgi toplama sürecinde inanılmaz derecede zorlandım , umuyorum burada paylaştıklarım birlilerinin işine yarar , ayrıca daha önceden bu ameliyatı yaşamış olanların paylaşımları için de şimdiden çok teşekkür ederim :)
Öncelikle şunu söyleyeyim ,Emre Bey tahmin ettiğimden daha yoğun. .. Bu sabah bana hafta sonu için randevu isteniyor ise 6 Ağustosdan önce dolu olduklarını söylediler. Hafta içi için ise 19 Temmuz a randevu verildi. Tabi muayene randevusu için bile bu kadar öte bir tarih alınca , ameliyata karar verildikten sonra hemen 1 hafta sonra yapılmasının pek mumkun olmadığı ortada . Asistan Hanım , Temmuzda ilk gorusme yapılacaksa iyi ihtimalle Eylül gibi ameliyat tarihi verilebileceğini söyledi..
Açıkçası , diğer doktorlarda bu kadar sıkı bir yoğunluk duymadım yada sanırım çok azı bu kadar yoğun.

Şimdilik bu kadar diyebilirim , dediğim gibi deneyimlerimi elimden geldğince burada payşacağım . Bu konuyu takip edenler arasında Emre Bey ile muayene , ameliyat tecrubesi yaşamıs olanların kişsel yorumları nelerdir, bilmek isterim ... Örneğin , Emre Bey bu yoğunluğa rağmen , kontrol randevuları konusunda nasıl ? Ödemenin tamamını peşin mi alıyor vb...

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum, 1 yılı kazasız belasız tamamlamamın şerefine yazayım ve foto ekleyeyim dedim..:) Evet, 1 yıl oldu, hatta 1 yıl 10 gün oldu..:)) Ne nefesle ilgili ne de şekille ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..:)) 4 yeni foto ekledim bakmak isteyen olursa... Hiç sorun çıkmadığı için çok mutlu ve huzurluyum, umarım sizler için de öyle olur ve herkes istediği buruna sorunsuz bir şekilde sahip olur...:))

kızlar burnum bugün tam bir aylık oldu sol kısımda halen belirgin şişlik var ben fark ediyorum yani :) öncekine göre de burun ucum biraz şiş .resimlerimi ekledim bakarsınız artık öptüm hepinizi :54:

kızlar burnum bugün tam bir aylık oldu sol kısımda halen belirgin şişlik var ben fark ediyorum yani :) öncekine göre de burun ucum biraz şiş .resimlerimi ekledim bakarsınız artık öptüm hepinizi :54:

cok tatli olmus! sislikler hic belli olmuyo, 5-6 aylik buruna benziyor

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum, 1 yılı kazasız belasız tamamlamamın şerefine yazayım ve foto ekleyeyim dedim..:) Evet, 1 yıl oldu, hatta 1 yıl 10 gün oldu..:)) Ne nefesle ilgili ne de şekille ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..:)) 4 yeni foto ekledim bakmak isteyen olursa... Hiç sorun çıkmadığı için çok mutlu ve huzurluyum, umarım sizler için de öyle olur ve herkes istediği buruna sorunsuz bir şekilde sahip olur...:))

zaman ne cabuk geciyo..
cok tatli, yüzüne cok yakismis burnun

Masallah canim:) Ne cabuk geciyor zaman. Eeeh artik darisi basima :)

Back