ARKADASLAR AMELIYAT FIYATI KALKMIS!! 5500 TL olmus! oda bizim sansimiza
Arkadaslar yurtdisindan giden hastalar nerde kaldiniz siz?
The marmara camlica hotelini bilen varmi? Nasil bir hotel?
ama bu saatten sonra randevu alana 5500 tldir. bi kac ay önce ameliyat termini alana 5000 tl
zaman ne cabuk geciyo..
cok tatli, yüzüne cok yakismis burnun
Masallah canim:) Ne cabuk geciyor zaman. Eeeh artik darisi basima :)
ARKADASLAR AMELIYAT FIYATI KALKMIS!! 5500 TL olmus! oda bizim sansimiza
Arkadaslar yurtdisindan giden hastalar nerde kaldiniz siz?
The marmara camlica hotelini bilen varmi? Nasil bir hotel?
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum, 1 yılı kazasız belasız tamamlamamın şerefine yazayım ve foto ekleyeyim dedim..:) Evet, 1 yıl oldu, hatta 1 yıl 10 gün oldu..:)) Ne nefesle ilgili ne de şekille ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..:)) 4 yeni foto ekledim bakmak isteyen olursa... Hiç sorun çıkmadığı için çok mutlu ve huzurluyum, umarım sizler için de öyle olur ve herkes istediği buruna sorunsuz bir şekilde sahip olur...:))
arkadaşlık talebimi kabul ettiğin için teşekkür ederim unicorn. 25 mesajım olmadığı için sadece albüm kapağı olanı gördüm ancak o bile tek başına yetti :) harika olmuş gerçekten maşallah nazar değmesin
Sen ameliyat tarihi aldinmi?
Evet canim agustosa kadar zaten yer yok ve ondan sonra 500 tl artiyor iste.
Baya yogun demek emre bey.
Hem birde gunde 2 ameliyat yapiyormus. Burda varmi oyle bir gunde ikinci ameliyat olan?
Hem kizlar siz tarih olayina nasil karar verdiniz. Ben bir turlu karar veremiyorum.
tatlı_tuğçe'cim.. valla ben bir günde yaptığı ikinci ameliyata denk geldim... benden önce bi ameliyatı vardı ben ise saat 16. da girmiştim ameliyata..
[SUB][/SUB]
ben ameliyat tarihimi 4 ay önce aldim. 1 agustos ameliyatim. o zaman ne fiyat dediyse o fiyatta kalir
evet cnm doluymus agustosa kadar ben ilk görüşme için randevu aldım 22 temmuza verdıler büyük ihtimal amelıyat tarıhı eylül sonu olur bakalım hepımız ıcın hayırlı olsun cnm
benim ablamda kulaginda amliyat olmustu, oglu 10 aylik falandi. 1 hafta hastanede kaldi, ilk 2 gün görmedi bebegini, 2-3 günde bi ziyarete gidiyodu ama annesini. onun icinde zordu tabi, ama 5-6 gün cabuk gecer. zaten ilk 3gün sis yüzünle bebegi görmek istemezsin, korkar diye :) telefonda her gün konusursun, sesini duyarsin
evet öyleSen daha once aldigin icin senin icin demek artis yok. bol sans sana canim. insallah istedigin buruna kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?