Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ARKADASLAR AMELIYAT FIYATI KALKMIS!! 5500 TL olmus! oda bizim sansimiza

Arkadaslar yurtdisindan giden hastalar nerde kaldiniz siz?

The marmara camlica hotelini bilen varmi? Nasil bir hotel?

ama bu saatten sonra randevu alana 5500 tldir. bi kac ay önce ameliyat termini alana 5000 tl

Herkeslere Selam kızlar..
bayadır yoktum.. işler ve hayat çok yoğun geçior arada bi bakardım ama yazacak kadar vakit bulamadım malesef... yeni bi albüm oluşturdum "yepyeni" adında.. bugün ve dün çekilmiş bi kaç resim yükledim sağ, sol ve ön profilden... bakarsınız... benim tam 5 ay oldu.. 5. aydan sonra şişlikler baya bi azalıor ama benim burun ucum kalın derili olduu için ucunda taoplanmış vaziyette sanırım.. bazen çok iyi bazen çok şiş.. ama aslında benim mart ayında kontrole gitmem gerkiordu ama gidemedim; inşallah temmuzun ilk haftası gibi düşünüorum.. aklıma takılan ve moralimi bozduğum bi kaç nokta var onlar da kontrolden sonra daha da netleşir sizlerle paylaşırım o zaman.. şimdi iyileşme döneminde olduğum için de fazla takmamaya çalışıorum..
sizlerde bi bakarsanız iyi yada kötü her türlü yorumlarınızı bekliorum..
öpüldünüz güzellerrr...:)

offf yaaa şansa bak ben yaptırcam yaa mutlaka bısey olurr zaten sinir oluyorum yaa ocakta artsaydı bari?sana kim söyledı cnm ordakı kızlar mı??

Evet canim agustosa kadar zaten yer yok ve ondan sonra 500 tl artiyor iste.
Baya yogun demek emre bey.

Hem birde gunde 2 ameliyat yapiyormus. Burda varmi oyle bir gunde ikinci ameliyat olan?

Hem kizlar siz tarih olayina nasil karar verdiniz. Ben bir turlu karar veremiyorum.

arkadaşlık talebimi kabul ettiğin için teşekkür ederim unicorn. 25 mesajım olmadığı için sadece albüm kapağı olanı gördüm ancak o bile tek başına yetti :) harika olmuş gerçekten maşallah nazar değmesin

çoooook teşekkür ederim pox, çok sağol...çok daha iyisi senin olsun, iyi şanslar diliyorum sana...hiçbirimize nazar değmesin...:))

tatlı_tuğçe'cim.. valla ben bir günde yaptığı ikinci ameliyata denk geldim... benden önce bi ameliyatı vardı ben ise saat 16. da girmiştim ameliyata..

evet cnm doluymus agustosa kadar ben ilk görüşme için randevu aldım 22 temmuza verdıler büyük ihtimal amelıyat tarıhı eylül sonu olur bakalım hepımız ıcın hayırlı olsun cnm

Tesekkurler cnm cvp icin ins kolay gecer biz 9 aydir ayrilmadik hic bir kac gun goremicem diye icim gidiyor sucluluk duyuyorum acikcasi ama artik ciktik yola ins kolayca atlatirim :)

bende ilk görüşme için 22 temmuz gününe randevu alabildim. Ameliyat tarihimse 13 eylül.
3-4 gün daha vardı sanırım eylül için boş günü. Umarım iyi olur benim içinde :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…