yapmıyor canım benim bildiğim ama en iyi kendisini arayıp öğrenebilirsin :) gerek de yok zaten burnunu emre ilhanın yapacak olduğunu bilmek yeter
buda en dogal makyajsiz halimle ben :) burnumu biraz kaldiricam sadece sizce nasil olur .bana nasil bir burun yakisir ??Eki Görüntüle 212057
Ben agustos ayinin 9.da ameliyat olucam kizlar benim sorunum sizden cok farkli 9 aylik bir bebegim var esim mutlu olucak ol gerek yok dedi ama ben kafaya koydum olucam ameliyatimi esim'de bebege ben bakiyim sen git Turkiye'ye ameliyatini ol biz sonra gelelim biraz dinlen diyor tamam guzel ama 5-6 gun ben nasil ayrilicam kizimdan cok zor dusunmesi bile beni cok uzuyor esim bakar tamam ama ne biliyim ya cok icim aciyor ama bunu kendime odul gibi goruyorum cok istiyorum ve ertelenirse unutulur gider diye korkumdan gunumu bile aldim siz yerimde olsaniz ne dusunursunuz??
Bu aralar forum baya sakin yoksa banami oyle geldi? Yokmu bu son gunlerde ameliyat olan? veya onumuzdeki gunlerde ameliyat olacak kizlar?
kızlar burnum bugün tam bir aylık oldu sol kısımda halen belirgin şişlik var ben fark ediyorum yani :) öncekine göre de burun ucum biraz şiş .resimlerimi ekledim bakarsınız artık öptüm hepinizi
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum, 1 yılı kazasız belasız tamamlamamın şerefine yazayım ve foto ekleyeyim dedim..:) Evet, 1 yıl oldu, hatta 1 yıl 10 gün oldu..:)) Ne nefesle ilgili ne de şekille ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..:)) 4 yeni foto ekledim bakmak isteyen olursa... Hiç sorun çıkmadığı için çok mutlu ve huzurluyum, umarım sizler için de öyle olur ve herkes istediği buruna sorunsuz bir şekilde sahip olur...:))
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum, 1 yılı kazasız belasız tamamlamamın şerefine yazayım ve foto ekleyeyim dedim..:) Evet, 1 yıl oldu, hatta 1 yıl 10 gün oldu..:)) Ne nefesle ilgili ne de şekille ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..:)) 4 yeni foto ekledim bakmak isteyen olursa... Hiç sorun çıkmadığı için çok mutlu ve huzurluyum, umarım sizler için de öyle olur ve herkes istediği buruna sorunsuz bir şekilde sahip olur...:))
cok tatli olmus! sislikler hic belli olmuyo, 5-6 aylik buruna benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?