Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ebruli resimlerini gördüm çok güzeller... emre ilhanı sabahtan beri okuyorum buradan. tek bir olumsuz yazana denk gelmedim lakin fiyatı çok. eşim sıcak bakmıyor:(

canım fiyatı bence uygun çünkü tamamiyle özel olupta bu fiyatı veren başka doktor bulamadım ben.bence kararını bir an önce ver zaten emre beyin fiyatlarıda yükselecek ...

KKKKIiiiiiiizzz feverand tanidinmi beni?? Emre beyin orda tanistmistik ben amelyat olmustum bile gercekten bayildim burnuna coookkk cooookk güzel olmus...
Benim burnum seninkinden daha sis senin tamam sislik yok gibi.... MAASSSALLLLAAHHH:nazar:

canım senin burun ince derilimiydi ne güsel olmuşşş=)

Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni fotoğraflar ekledim. Burun ucum hala şiş top gibi duruyor ama ben yinede önden çekilmiş fotoğraf koydum. Ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Umarım herkes istediği güzel ve sağlıklı burunlara kavuşur.
Sevgiler...

Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni fotoğraflar ekledim. Burun ucum hala şiş top gibi duruyor ama ben yinede önden çekilmiş fotoğraf koydum. Ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Umarım herkes istediği güzel ve sağlıklı burunlara kavuşur.
Sevgiler...

merhaba.. arkadaşlık talebi gönderiyorum canım.. kabul edersen sevinirm:)

:))))))) ne çok panik yapmışım.kıyamam kendime.gezdik geldik bile oğluşumla.var mı yol tarifi isteyen benden:79:

şaka bi yana kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi Emre Bey:))

Canım yaaa merhaba nasılsın. Kusura bakma hayatım o günü telefonda yol tarifi için yeterince yardımcı olamamış olabilirim. Ne yaptın nasıl rahat gidip döndünmü. Ayrıca her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Uzun bir ara kontrollerini yaptırama maştın. Şimdi tedirginliğin gitmiştir artık. Uzun zamandır doğru düzgün foruma giremiyorum. Bu gün yeni resim ekledim. Senin genel durumun nasıl canım. Umarım oğluşun bu gezintiden memnun kalmıştır. Sevgiler...:16:

merhaba arkadaslar, bir süredir kk'ya girmedim. burun ameliyatimin birinci senesini doldurmak üzereyim yeni resimler ekledim.
simdilik hicbir sorunum yok diyebilirim hersey yolunda. baska sorulariniz fln olursa yardimci olmaya calisirim. kendinize iyi bakin umarim herkes istedigi buruna kavusur :)

canım fiyatı bence uygun çünkü tamamiyle özel olupta bu fiyatı veren başka doktor bulamadım ben.bence kararını bir an önce ver zaten emre beyin fiyatlarıda yükselecek ...

Nasıl yani ??:53: ciddi misin?
offf kocam offff şu inadı beni öldürecek. :59:

ırmak agustos için full demişti sen nası randevu alabildin eylemcik :S

evet bide bu sorun var değill mi? 2 ay öncesinden randevu alabiliyoruz ameliyat için.:59:

Nasıl yani ??:53: ciddi misin?
offf kocam offff şu inadı beni öldürecek. :59:

evet bide bu sorun var değill mi? 2 ay öncesinden randevu alabiliyoruz ameliyat için.:59:

ben son görüşmem de asistanları öyle demişti 500tl ya da 1000tl lik bir artış olacaktı ama hangi ay belli değil canım o yüzden çabuk karar ver dedim. Bir görüşmeye gidin istersen doktor beyle görüştükten sonra inadı kırılır bakarsın :)

eylul ayinda emre bey'in acibadem ile anlasmasi yenileniyormus eger onlar zaman yaparsa ameliyathane fiyati ustunde hastalarda 500-1000 arasi degisim olabilir dedi asistani ama bence cok fazla yani gunde 2 ameliyat yaptigini dusunsek gunde 1000 tl zamli para alsa 500 yapsa zam kisi basi hastane 30 milyarmi zam yapiyor :) ne biliyim zamm bu niyetle yapiliyorsa yani hastane ameliyathane ucretini yansiticaklarsa hastaya bence cok yuksek bir artis..

Benim ameliyatimda agustos ayi tasinmis emre bey giden varmi nerde caddede yaninda buyuk taksiciye tarif edilcek bir yer varmi?? birde ameliyattan sonra kac gun pansumana gidiliyor??

ben son görüşmem de asistanları öyle demişti 500tl ya da 1000tl lik bir artış olacaktı ama hangi ay belli değil canım o yüzden çabuk karar ver dedim. Bir görüşmeye gidin istersen doktor beyle görüştükten sonra inadı kırılır bakarsın :)

mart ayında görüşmeye gitmiştim Emre Bey"e.Eşim hayatta gelmez.Ben kararımı çokdan verdim fakat eşim izin vermiyor.
Vallahi canım inatçısın dememe bile inat eden bi kocam var. :52:

mart ayında görüşmeye gitmiştim Emre Bey"e.Eşim hayatta gelmez.Ben kararımı çokdan verdim fakat eşim izin vermiyor.
Vallahi canım inatçısın dememe bile inat eden bi kocam var. :52:

benim erkek arkadasimda istemiyo ama yinede yapcam :) onlarin burun problemli olsa onlarda yapmak ister, anlamiyolar ki bizi
her tartismada diyo: ameliyati yapmicaksin, iptal et
ama ben artik ciddiye bile almiyorum valla
ona durumunu anlat, nekadar mutsuz oldugunu, birazda agla, anlar seni :1: bende öyle yaptim

benim erkek arkadasimda istemiyo ama yinede yapcam :) onlarin burun problemli olsa onlarda yapmak ister, anlamiyolar ki bizi
her tartismada diyo: ameliyati yapmicaksin, iptal et
ama ben artik ciddiye bile almiyorum valla
ona durumunu anlat, nekadar mutsuz oldugunu, birazda agla, anlar seni :1: bende öyle yaptim

erkek (koca manita boyfriend...:P) bugün var yarın yok...onların bıdı bıdısıyla kuyuya bile inilmez...burun sizin burnunuz onların tapulu malı değil...asdfghhfdaafgagagaga...

Back