kac gün olmustu ameliyatin? burnun sistimi cok gezince?
bugün 52.günüm.gezerken ekstradan biri şişme olmadı ama sıcaktan çok korumak gerek.güneş kremi olmadan çıkmıyorum buna rağmen sıcağı görünce hemen sivilce basıyor burnumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac gün olmustu ameliyatin? burnun sistimi cok gezince?
Cherry beni arkadaş olarak eklermisin, resimlerini göremiyorum.
teşekkürler
ebruli resimlerini gördüm çok güzeller... emre ilhanı sabahtan beri okuyorum buradan. tek bir olumsuz yazana denk gelmedim lakin fiyatı çok. eşim sıcak bakmıyor![]()
bugün 52.günüm.gezerken ekstradan biri şişme olmadı ama sıcaktan çok korumak gerek.güneş kremi olmadan çıkmıyorum buna rağmen sıcağı görünce hemen sivilce basıyor burnumu.
Bende 9 Ağustos napalim evde klimayı acar otururuz artik![]()
KKKKIiiiiiiizzz feverand tanidinmi beni?? Emre beyin orda tanistmistik ben amelyat olmustum bile gercekten bayildim burnuna coookkk cooookk güzel olmus...
Benim burnum seninkinden daha sis senin tamam sislik yok gibi.... MAASSSALLLLAAHHH![]()
Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni fotoğraflar ekledim. Burun ucum hala şiş top gibi duruyor ama ben yinede önden çekilmiş fotoğraf koydum. Ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Umarım herkes istediği güzel ve sağlıklı burunlara kavuşur.
Sevgiler...
:))))))) ne çok panik yapmışım.kıyamam kendime.gezdik geldik bile oğluşumla.var mı yol tarifi isteyen benden:79:
şaka bi yana kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi Emre Bey:))
canım fiyatı bence uygun çünkü tamamiyle özel olupta bu fiyatı veren başka doktor bulamadım ben.bence kararını bir an önce ver zaten emre beyin fiyatlarıda yükselecek ...
ırmak agustos için full demişti sen nası randevu alabildin eylemcik :S
Nasıl yani ??ciddi misin?
offf kocam offff şu inadı beni öldürecek.
evet bide bu sorun var değill mi? 2 ay öncesinden randevu alabiliyoruz ameliyat için.![]()
ben son görüşmem de asistanları öyle demişti 500tl ya da 1000tl lik bir artış olacaktı ama hangi ay belli değil canım o yüzden çabuk karar ver dedim. Bir görüşmeye gidin istersen doktor beyle görüştükten sonra inadı kırılır bakarsın :)
mart ayında görüşmeye gitmiştim Emre Bey"e.Eşim hayatta gelmez.Ben kararımı çokdan verdim fakat eşim izin vermiyor.
Vallahi canım inatçısın dememe bile inat eden bi kocam var.![]()
benim erkek arkadasimda istemiyo ama yinede yapcam :) onlarin burun problemli olsa onlarda yapmak ister, anlamiyolar ki bizi
her tartismada diyo: ameliyati yapmicaksin, iptal et
ama ben artik ciddiye bile almiyorum valla
ona durumunu anlat, nekadar mutsuz oldugunu, birazda agla, anlar senibende öyle yaptim