hep aynı tepkı evet guzel ama benı bu sonuc mutlu etmedı bende mutlu olmak ıstıyorum keske bu ıkıncı de olsaydı olmadı ucuncu de olur ınsalllah konuscam bı ıkı dr ıle olabılırlıgı varsa bana guven verırse olucam kendı dr um gıbı olmuycak kotu olucak coker nefes alamazsın vs seklınde bı yaklasımı olmayan bı dr arıyorum bu sayılan rsıklerın de her zman oldugunu zaten bılıyoruz
emre beyın revızyon ameliyatı pahallıymıs ben artık o kadar para veremem sırf o yuzden gıdemıyorum bana olumlu cevap versede maddı gucum yok suan hem sadece burun ucumu kaldırması revızyonamı gırer ucuncu ameliyat olsada nasıl olur bılemıyorum kı... kızlar fıkrı olan var mı?
haklisin canim,baya bi pahali hele ben simdiye kadar ödediklerimide toplarsam, bi araba parasi cikardi herhaldeseninki belki tam revizyona girmiyodur ama,git bi bilgi edin en azindan...
valla tam bı araba parası 13 bın verdım estetıklere az gelmıs gıbı sımdı bı kez daha burna kımbılır kac bın gıder bı de benım ceneme verdıgım para hepten bosa gıttı bıde mutlu olsak acımıycam mesela gogusme verdıgım paraya hıc acımıyorum cunku cok mutluyum
Merhaba, arkadashlar!
Benim kiz kardeshim burun ameliyati yapmish shimdi de burnu hic te guzel olmamish, tekrar ameliyyat yapmak istiyor. Dr Emre tekrar rinoplastik yapyormu?
Teshekurler!
valla tam bı araba parası 13 bın verdım estetıklere az gelmıs gıbı sımdı bı kez daha burna kımbılır kac bın gıder bı de benım ceneme verdıgım para hepten bosa gıttı bıde mutlu olsak acımıycam mesela gogusme verdıgım paraya hıc acımıyorum cunku cok mutluyum
evet üstelik memnunda degiliz yani o kadar acida cabasiama önünde sonunda istedigim o güzel burna sahip olucam insallah..
emre beyın revızyon ameliyatı pahallıymıs ben artık o kadar para veremem sırf o yuzden gıdemıyorum bana olumlu cevap versede maddı gucum yok suan hem sadece burun ucumu kaldırması revızyonamı gırer ucuncu ameliyat olsada nasıl olur bılemıyorum kı... kızlar fıkrı olan var mı?
ya gerçekten benimde revizyon ama o kadar basit bişey olucak ki..revizyona girmeme ihtimali var mı acaba..normali 5000 di sanırım keşke öle olsa.
ya gerçekten benimde revizyon ama o kadar basit bişey olucak ki..revizyona girmeme ihtimali var mı acaba..normali 5000 di sanırım keşke öle olsa.
canım ameliyattan sonraki 48 saat biraz zorlu 2. gün morluklar ve şişlikler en yüksek seviyeye çıkıyo ama 3. günden itibaren inanılmaz hızlı bir şekilde iniyor. bende ağrıdan ziyade ilk iki gün hafif sızlamalar oldu ama rahatsız edecek şekilde değil hatta kimisinde hiç olmamış bile. zaten emre bey ağrı kesici ve anibiyotik verio ve çok rahatlatıcı oluyor. tamponlar 5. gün alınıyor ve emre bey silikonlu tampon kullandığı için acı hissetmiyorsun. korkulcak hiçbişi yok sen ne kadar rahat girersen ameliyata emin ol sonrası da öyle devam edecektir.
merhaba
yanlış anlamayın ama ben görüşmeye gittiğimde göserdiği resimler hiç tatmin edici olmadı.. burada bu kadar övülmesine rağmen ben aynı kanıda değilim..
Elaf sen yakup avsara ameliyat olmadinmi?Merhaba, arkadashlar!
Benim kiz kardeshim burun ameliyati yapmish shimdi de burnu hic te guzel olmamish, tekrar ameliyyat yapmak istiyor. Dr Emre tekrar rinoplastik yapyormu?
Teshekurler!
Ben Ameliyat olucam soyle bakildiginda kusur bulunucak goze baticak bir problemimde yok genel olarak yani Emre bey en iyisini yapmaya calisiyor bu forumda arkadaslarda gordugum uzere tabi bende hastasiyim savunmak degil maksatim ama adam olan hamurdan yapmaya calisiyor yani bir petek dincoz burnu yapamaz her yuze gitmez yuze gore sekil veriyor banada bazi burunlar hos gelmiyebilir ama insanin yuzune gore sekil veriyor kusursuz burunlar oluyor benim kafamdaki sekle uymamasi farkli yoksa benim zevkime gore tum burunlar kalkik tum burunlar kavisli petek burnu olmali ama bakalim bu benim yuzume gidermi ? onemli olan bence yoksa her yuze ayni burunun yapsa klasik kalkik ,kavisli ayni torbadan cikmis kuklalar gibi olurduk bence tum burunlar ilk sekline gore cok guzel tabi bu benim gorusum ayrica hepsi kisileirn yuzune gore dogal ve uygun sen neden begenmedin ? ..
kafami buluyosun sen bee,sana mi inanicaz,burda gördügümüz hasta resimlerine mi?senin gibi kötüleme amacli kisiler ara ara ugruyo buraya ama nafile canim adam iyi doktor,böyle 2 cümle yazarak biraz zor kötülersin imajini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?