Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yalniz degilsin canim.git emre beyle görüs.bende 4 defa oldum ama biliyorum emre bey kurtaricak beni artik bu azaptan..bende cok korkuyorum ama artik bi son bulsun istiyorum..yillardir burun konusunu arastirmaktan ve konusmaktan gina geldi..cekmedigimiz kalmadi.bundan sonra bi tek ona güvenebilirim diye düsünüyorum....sende git ona,insallah hepimiz mutlu olucaz sonunda

emre beyın revızyon ameliyatı pahallıymıs ben artık o kadar para veremem sırf o yuzden gıdemıyorum bana olumlu cevap versede maddı gucum yok suan hem sadece burun ucumu kaldırması revızyonamı gırer ucuncu ameliyat olsada nasıl olur bılemıyorum kı... kızlar fıkrı olan var mı?

haklisin canim,baya bi pahali hele ben simdiye kadar ödediklerimide toplarsam, bi araba parasi cikardi herhaldeseninki belki tam revizyona girmiyodur ama,git bi bilgi edin en azindan...

haklisin canim,baya bi pahali hele ben simdiye kadar ödediklerimide toplarsam, bi araba parasi cikardi herhaldeseninki belki tam revizyona girmiyodur ama,git bi bilgi edin en azindan...

valla tam bı araba parası 13 bın verdım estetıklere az gelmıs gıbı sımdı bı kez daha burna kımbılır kac bın gıder bı de benım ceneme verdıgım para hepten bosa gıttı bıde mutlu olsak acımıycam mesela gogusme verdıgım paraya hıc acımıyorum cunku cok mutluyum

hahaha ılk amelıyatımda da buruun 4000 vrmıstım vay be

Merhaba, arkadashlar!

Benim kiz kardeshim burun ameliyati yapmish shimdi de burnu hic te guzel olmamish, tekrar ameliyyat yapmak istiyor. Dr Emre tekrar rinoplastik yapyormu?

Teshekurler!

Merhaba, arkadashlar!

Benim kiz kardeshim burun ameliyati yapmish shimdi de burnu hic te guzel olmamish, tekrar ameliyyat yapmak istiyor. Dr Emre tekrar rinoplastik yapyormu?

Teshekurler!

evet yapiyor, 8500 tl'ye revizyon, ama gercekten güzel yapiyor

evet üstelik memnunda degiliz yani o kadar acida cabasiama önünde sonunda istedigim o güzel burna sahip olucam insallah..

evet üstelik memnunda degiliz yani o kadar acida cabasiama önünde sonunda istedigim o güzel burna sahip olucam insallah..

bende kararlıyım ama bu kararlılk ne kadar dogru bılmıyorum bazen gercekten dur demek lazım ama bence bıraz da hata dr lerde hastanın beklentılerıne cevap veremıyor 2 cı 3 cu operasyon kacınılmaz oluyor bazen de beklentılere cevap oluyr bu seferde burunda sorunlar yasanıyor cok zor cıkmaz bı durum ve de sans ısı bırazda...

ya gerçekten benimde revizyon ama o kadar basit bişey olucak ki..revizyona girmeme ihtimali var mı acaba..normali 5000 di sanırım keşke öle olsa.

ya gerçekten benimde revizyon ama o kadar basit bişey olucak ki..revizyona girmeme ihtimali var mı acaba..normali 5000 di sanırım keşke öle olsa.

ben bir kere bir doktora bana cok basit gelen birsey sormustum ama o anlatmaya basladiginda okadarda basit olmadigini anladim. bazen basit görünen seyler en zor olanidir.

keske dedıgın gıbı olsa ufak bı kaldırcak ama dr ye ucuncu oprerasyon dedıgınde dırekt revızyona gırer dıye dusunuyorum revızyon da cok pahalı o yuzden emere beyden randevu alamadım bugun serhat beyle goruscem o belkı yardımcı olur bana yoksa emre beyın yaptıgı burunlar ıcımde ukde kaldı gecen seferde gogus ameliyatımda ıcınde oldugu ıcın elemıstım sımdı mumkun degıl 8 bın cıvarı odeyemem ıcım ynıyor artık gıden paralara

Canim cok tesekkurler, insallah benimkide acisiz sizisiz olur....

şöyle söyleyeyim, ben burun şeklimden memnundum, elinde bir resimle gidip bana şunu yap böyle fındık burun isteyenlerden değildim.. ama bana referans olarak gösterdiği resimlerde gördüm ki deviasyonu olup da operasyon geçiren hastalarının ameliyat sonrası resimlerinde o deviasyon yine göze çarpıyordu

Emre beyin burun ameliyat fiyatı ne kadar arkadaşlar bir de sitesindeki sanal ameliyat kısmı çalışıyor mu ben denedim resim ekleyemedim bilgisi olan var mı teşekkür ederim

kafami buluyosun sen bee,sana mi inanicaz,burda gördügümüz hasta resimlerine mi?senin gibi kötüleme amacli kisiler ara ara ugruyo buraya ama nafile canim adam iyi doktor,böyle 2 cümle yazarak biraz zor kötülersin imajini

cevap yazma tarzınız hoşuna gitmedi, ben kötüleme yapmadım sadece burada abartıldığı gibi bir durum yokmuş gidip de yapığı operasyon resimlerini görünce anladım dedim..
İstanbul dışında oturan biri olarak, operasyona İstanbul'a gelip günlerce evimin konforundan uzak kalıp hastanelerde yada otellerde zorluk çekmeye gerek olacak kadar müthiş değildi gördüğüm/bana gösterdiği işler..
bir de, beraber gittiğim arkadaşım çok panik çok pimpirikli olduğunu söylemişti.. bilemiyorum belki detaycı olduğundan belki yaşından ötürüdür.. genç bir doktor olması çok hoşuma gitmişti, hoş sonra gidip kendisinin neredeyse 2 katı yaşında bir doktora ameliyat oldum

yahu sen nacı celiğe olmadınmı zaten ıkıncı değilmiydi ayrıca burnunda cok güzel neden tekrar olacaksın sırf kalkık olsun dıye hem neden nacı bey kaldrmıyor boşa onca para verıceksın valla zaten cok guzel

involucre özel mesajina cevap vermiyorum mesaj sayim 100 degil.
ben emre beye ameliyat olmadim ama arkadasim ona oldu. simdilik memnun kendisi.iki sene önce olmustu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…