Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba
yanlış anlamayın ama ben görüşmeye gittiğimde göserdiği resimler hiç tatmin edici olmadı.. burada bu kadar övülmesine rağmen ben aynı kanıda değilim..

merhaba
yanlış anlamayın ama ben görüşmeye gittiğimde göserdiği resimler hiç tatmin edici olmadı.. burada bu kadar övülmesine rağmen ben aynı kanıda değilim..

Ben Ameliyat olucam soyle bakildiginda kusur bulunucak goze baticak bir problemimde yok genel olarak yani Emre bey en iyisini yapmaya calisiyor bu forumda arkadaslarda gordugum uzere tabi bende hastasiyim savunmak degil maksatim ama adam olan hamurdan yapmaya calisiyor yani bir petek dincoz burnu yapamaz her yuze gitmez yuze gore sekil veriyor banada bazi burunlar hos gelmiyebilir ama insanin yuzune gore sekil veriyor kusursuz burunlar oluyor benim kafamdaki sekle uymamasi farkli yoksa benim zevkime gore tum burunlar kalkik tum burunlar kavisli petek burnu olmali ama bakalim bu benim yuzume gidermi ? onemli olan bence yoksa her yuze ayni burunun yapsa klasik kalkik ,kavisli ayni torbadan cikmis kuklalar gibi olurduk bence tum burunlar ilk sekline gore cok guzel tabi bu benim gorusum ayrica hepsi kisileirn yuzune gore dogal ve uygun sen neden begenmedin ? ..

kafami buluyosun sen bee,sana mi inanicaz,burda gördügümüz hasta resimlerine mi?senin gibi kötüleme amacli kisiler ara ara ugruyo buraya ama nafile canim adam iyi doktor,böyle 2 cümle yazarak biraz zor kötülersin imajini:9:

merhaba

arkadaşlar herkesin iyi anlayışı farklıdır kimisi estetik olduğu çok belli olan burun ister kimisi yüzüne yakışan güzel bir burun ister. emre bey bunu gerçekten çok iyi ayarlıyor ve zaten yaptığı işler ortada.fazla söze gerek yok bence.

refakatçi için ücret mi ödeniyor ödediğimiz ücretin yannısıra anlayamadım yoksa2. refakatçi için mi ödüyorsunuz ne kadar ödediniz bu konuda hiç bilgim yok

Hayır hayır yanlış anlaşılma olmasın.para falan ödemedim ben hastaneye.2.kalacak kişi sorulduğu için tahminimi söyledim 2.refakatçi belki ücret karşılığı hastanede kalabilir diye.belkide hiç problem olmaz kalınıyordur.benim söylediğimi dikkate almayın eniyisi.bildiğimden değil tahmin yürüttüğümden:))

kafami buluyosun sen bee,sana mi inanicaz,burda gördügümüz hasta resimlerine mi?senin gibi kötüleme amacli kisiler ara ara ugruyo buraya ama nafile canim adam iyi doktor,böyle 2 cümle yazarak biraz zor kötülersin imajini:9:

böyle tepki vermenizi hic anlamiyorum. herkes herseyi begenmek zorunda degil ki ve bana göre emre ilhanin bütün burunlari güzel degil hic bir doktorun yaptigi tüm burunlari bir kisi begenmek zorunda degil.
insanlar sadece düsündüklerini söyledigi icin hemen ne amacla yazildigini iddia etmek ayri bir sacmalik.
sadece övmek mi gerekiyor birini.

burda emre beyın yapmıs oldugu bır cok burnu gordum bı cok tecrubeyı okudum ıkıncı ucuncu amelıyatında emre bey sayesınde bı cok mutlu olan arkadas vardı burda . benım hıkayemı takıp edenler bılır uc operasyon gecırdım , 1 hazıranda cene protezımı cıkartcak dr um maddı olarak hazırlıklı olmadıgım ıcın malesef ıkı operasyon bırden bı baska dr ye yaptırcak durumda degılım( cene protezı cıkarma ve burun)daha oncesınde de emre beyın yaptıgı burunları begenıyordum ama meme amelıyatıda gecırdıgımdan dusunemeyecgım bı ısımdı belkı ona burnumu yaptırmıs olsaydım ucu bırarada olsun bıtsın demeseydım suan mutlu olacaktım emre beyle en kısa zamanda gorusup maddı olarak kendımı ayarlayıp ona amelıyat olmak ıstıyorum ama once psıkolojımı bozan protezden kurtulcam hem bı kbb cı belkı burun konusunda daha guvenılır olabılır saglık acısından cunku cok korkuyorum ucuncu bı mudahalede cokme nefes vs problemlerı yasamaktan zaten sekıl olarak yaptıgı guzel burunlar ..

burda emre beyın yapmıs oldugu bır cok burnu gordum bı cok tecrubeyı okudum ıkıncı ucuncu amelıyatında emre bey sayesınde bı cok mutlu olan arkadas vardı burda . benım hıkayemı takıp edenler bılır uc operasyon gecırdım , 1 hazıranda cene protezımı cıkartcak dr um maddı olarak hazırlıklı olmadıgım ıcın malesef ıkı operasyon bırden bı baska dr ye yaptırcak durumda degılım( cene protezı cıkarma ve burun)daha oncesınde de emre beyın yaptıgı burunları begenıyordum ama meme amelıyatıda gecırdıgımdan dusunemeyecgım bı ısımdı belkı ona burnumu yaptırmıs olsaydım ucu bırarada olsun bıtsın demeseydım suan mutlu olacaktım emre beyle en kısa zamanda gorusup maddı olarak kendımı ayarlayıp ona amelıyat olmak ıstıyorum ama once psıkolojımı bozan protezden kurtulcam hem bı kbb cı belkı burun konusunda daha guvenılır olabılır saglık acısından cunku cok korkuyorum ucuncu bı mudahalede cokme nefes vs problemlerı yasamaktan zaten sekıl olarak yaptıgı guzel burunlar ..

senin burnun güzel neden tekrar ameliyat olmak istiyorsun ki?

senin burnun güzel neden tekrar ameliyat olmak istiyorsun ki?

hep aynı tepkı evet guzel ama benı bu sonuc mutlu etmedı bende mutlu olmak ıstıyorum keske bu ıkıncı de olsaydı olmadı ucuncu de olur ınsalllah konuscam bı ıkı dr ıle olabılırlıgı varsa bana guven verırse olucam kendı dr um gıbı olmuycak kotu olucak coker nefes alamazsın vs seklınde bı yaklasımı olmayan bı dr arıyorum bu sayılan rsıklerın de her zman oldugunu zaten bılıyoruz

hep aynı tepkı evet guzel ama benı bu sonuc mutlu etmedı bende mutlu olmak ıstıyorum keske bu ıkıncı de olsaydı olmadı ucuncu de olur ınsalllah konuscam bı ıkı dr ıle olabılırlıgı varsa bana guven verırse olucam kendı dr um gıbı olmuycak kotu olucak coker nefes alamazsın vs seklınde bı yaklasımı olmayan bı dr arıyorum bu sayılan rsıklerın de her zman oldugunu zaten bılıyoruz

anladim canim tabi insan istedigi sonucu elde etmedigi zaman nekadar baskalari begensede sen mutlu olmadin mi pek bi önemi yoktur. umarim ücüncüde istedigin gibi bir burun olur ama cok iyi arastir doktorlari bazilari yapayim derken yikanlardan malesef. ;)

Arkadaşlar yani tekrar tekrar anlatılmış ama..ben de temmuzda kesin ameliyat olmaya karar verdim. revizyon. sizce ne zaman gün almalıyım? Birde şehir dışından geliyorum. Otel kalma, ücret bu konuları bir toplasak özet olarak..benim sadece ucu olucağından çok zor olmaz, 3-4 günde kendime gelirim.
Mesela tekrar tekrar gelme olmasın diye pazartesi doktorla görüşüp salı ameliyat olup cuma taburcu olabilir miyim??
hasteneye ne zaman yerleştiniz? kaç gün kaldınız ..en ekonomik nasıl olur?? bunları organize etmek zor. o yüzden burdan özetlesek diğer arkadaşlarada bir faydası olur. :32:

son olarak emre beye dudak ameliyatı olan var mı? dolgu kalıcı yada geçici yapıyor mu??

:65:

handecim özelden mesaj atamıyorum bi sorum olcaktı. sen kaçıncı gün çıkıp gezmeye başladın? gerçekten çok sıkıldım..bugün 11. günüm doldu yarın çıksammı acaba:) bugün emre beyin yanındaydım ama unuttum sormayı:)

handecim özelden mesaj atamıyorum bi sorum olcaktı. sen kaçıncı gün çıkıp gezmeye başladın? gerçekten çok sıkıldım..bugün 11. günüm doldu yarın çıksammı acaba:) bugün emre beyin yanındaydım ama unuttum sormayı:)

cnm çık tabiki hem senin ilk ameliyatındı kıkırdak falan da alınmadı ki evde oturuosun ben bile tamponlarım çıktıktan sonra dolaşmaya başladım rahat ol cnm epey oldu senin çık gez bir şey olmaz:))

cnm çık tabiki hem senin ilk ameliyatındı kıkırdak falan da alınmadı ki evde oturuosun ben bile tamponlarım çıktıktan sonra dolaşmaya başladım rahat ol cnm epey oldu senin çık gez bir şey olmaz:))

o zaman yarın açılışı yapıyorum:)) insanları güzel burnumuzdan mahrum bırakmayalım dimi:))

handemelek cnm maşallahh çok süper olmuş gerçekten.. yani resmini alıp emre beye götürüp işte tam olarak istediğim bu diyebilirim o derece :)))

Back