Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar bugüne kadar hiç burun estetik ameliyatini dusunmedim... ama benim burnumdan mi bilmiyorum ailem bana hep burnundan konusuyosun bazen derler.. ve ben bu durumdan pek memnun degilim acaba burnumda mi bir sorun vardir ? :44: :44: :44:

Canım burunda sıkıntı olduğu zaman genelde konuşmaya yansıyor.dışarıdan insanlar bunu daha iyi farkedebiliyorlar.bunu hiç farketmediğine göre kendin, nefes problemin yok sanırım seni zorlayan.

Kizlar bana da bir yardımcı olun gecen Ocak ayında korkup kaçtığım ameliyti Ağustos'ta olmayı düşünüyorum Ağustos'ta evde olucam zor olur mü sizce yani yaz olduğu için sıkıntısı daha mi çok olur artık vazgeçemem valla :18:

Benimde ameliyatım ağutosun sonu bende çok korkuyorum ve daha fazla ertelemek istemiyorum bir an önce olsun bitsin artık yoksa bu stresle çok yaşayamam ben:18:

yazdigin mesaj biraz tuhaf belki o yüzden :)
demekki burnunu beyenmiyosun ki hep burun hakkinda konusuyosun. burnunu görmedik diye bisey diyemiyoz burda, seni rahatsiz eden bisey var mi burnunda

Arkadasim !
mesajimin hiç bir tuhafligi yok, sen tamamen ters anlamissin mesaji, ben butun gun burnumdan bahseden bir insan degilim... !! hani genzinden konusan insanlar olur ya, nebze de olunca oyle konusuruz, cunku burnumuz tikanmis olur.. sesimiz bi acayip cikar ONDAN bahsediyorum ben!!
Evet kesinlikle yanlis anlamissiniz !

Son düzenleme:
Canım burunda sıkıntı olduğu zaman genelde konuşmaya yansıyor.dışarıdan insanlar bunu daha iyi farkedebiliyorlar.bunu hiç farketmediğine göre kendin, nefes problemin yok sanırım seni zorlayan.

Erdemilk72 cok sagol benim yazdiklarimi anlamissin :)
Ben bunu mesela kameraya filan cekince tekrar sesimi dinleyince fark ediyorum canim, ama nefes alma verme gibi bir problemim yok allaha sukur...
Bende suphelenmeye basladim burnumda bi problem mi var diye acaba...
:44:

:D komik olmuş burnu hakkında konuştuğunu kastemedi sanırım :D ben msjını okudum fakat yanlış bilgi vermiym die yazmadım et falan vardır belki burnundan konuşuosa eğer ama böyle bir problemi olan buna cvp verse daha mantıklı olur sanırım ...

bende pek emin degildim ama dikkatli okununca neyi kast ettigi anlasiliyor. ;)

bende pek emin degildim ama dikkatli okununca neyi kast ettigi anlasiliyor. ;)

Galiba bu benim fransizcam'la alakali kizlar kusuruma bakmayin, babam benim konusurken burnumdan konustugumu soyleyince onu fransizca soyler :))) ve ben o dedigi aklima gelerek o cumleyi kafamda turkçeye ceviri yaparken pekte guzel çeviremedim :/ hihiii :26:
offf ama ne yapcagimi bilemedim simdi en iyisi bi KBB Rdv almak :) :34:

Emre İlhan ilgili bir doktor ve yaptığı ameliyatlarda görüntü olaraka bence başarılı ancak fiyat biraz fazla değil mi ?

Bence fiyatı normal 7-8 bine yapanlar var zaten bir kısmını hastane alıyor bildigim kadarıyla ustelik çok fazla talep var başka bir Dr olsa hemen fiyatını arttirirdi boyle isim yapmış drlar senede 2 kere zam yapıyor ben iki kere görüştüm hastalariyla gercekten severek ilgileniyor aldığı parayı hakediyor bence:nazar:

kızlarr size bir kaç sorum olacak önceden konuşuldu mu bunlar bilmiorum ama malumunuz 704 sayfayı okumam mümkünsüz:1: birincisi,, emre bey şuan ameliyattan 5000 tl alıyormuş ya,, buna ilk iki kontrol ücreti de dahil diyor.. ondan sonraki kontrollere ne kadar ödeme yapıyoruz ve toplam kaç kez kontrole gidiyoruz?? ikincisi de ben avrupa yakasında oturuyorum,, emre beyin muayenehanesi ve hastane ise karşıda.. avrupa yakasında oturup da orada ameliyat olanlar sıkıntı yaşadılar mı gidiş gelişlerini nasıl yaptılar merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler :71:

kızlarr size bir kaç sorum olacak önceden konuşuldu mu bunlar bilmiorum ama malumunuz 704 sayfayı okumam mümkünsüz:1: birincisi,, emre bey şuan ameliyattan 5000 tl alıyormuş ya,, buna ilk iki kontrol ücreti de dahil diyor.. ondan sonraki kontrollere ne kadar ödeme yapıyoruz ve toplam kaç kez kontrole gidiyoruz?? ikincisi de ben avrupa yakasında oturuyorum,, emre beyin muayenehanesi ve hastane ise karşıda.. avrupa yakasında oturup da orada ameliyat olanlar sıkıntı yaşadılar mı gidiş gelişlerini nasıl yaptılar merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler :71:

bütün kontroller fiyatin icinde. duydugum kadariyla 3-4 kez kesin gitmeliyiz kontrole. tamponlari cikarma icin, bandajlari cikarmak icin, ve ondan sonra bi daha.
ben avusturyadan katiliyorum, ama yaz tatilinde bende avrupa yakasinda kaliyorum. heralde sorun olmaz, zaten ameliyattan bir gün önce hastaneye yatiyosun, yani 2 gece kalmaliyiz hastanede, ondan sonrada arabala evimize geri döncez, bence pek sikinti olmaz

kızlarameliyat olduktan kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz? bandajlar falan hepsi kaç gün sonra çıktı?

ben henüz ameliyat olmadim ama hepinize cevap yaziyorum haha. hergün bu sayfada oldugum icin cok seyi ögrenmis oldum :)
sedahas diye bi arkadasimiz 10 gün sonra okula basladi yine. ama herkeste farkli sanirim
2 hafta sonra ama heralde normal hayata dönüs olur.
tampon heralde 5 gün sonra cikiyo. bandajlarda 2 hafta sonra mi ne

selamlar

ben henüz ameliyat olmadim ama hepinize cevap yaziyorum haha. hergün bu sayfada oldugum icin cok seyi ögrenmis oldum :)
sedahas diye bi arkadasimiz 10 gün sonra okula basladi yine. ama herkeste farkli sanirim
2 hafta sonra ama heralde normal hayata dönüs olur.
tampon heralde 5 gün sonra cikiyo. bandajlarda 2 hafta sonra mi ne

selamlar

hadii yaa ben yurt dışına çıkıcam eylül 10u gibi gelicem geri okul başlamadan yaptırmak istiyordum amaa bakalım hayırlısı artık canım benim sağol cevapladığın için :)

bütün kontroller fiyatin icinde. duydugum kadariyla 3-4 kez kesin gitmeliyiz kontrole. tamponlari cikarma icin, bandajlari cikarmak icin, ve ondan sonra bi daha.
ben avusturyadan katiliyorum, ama yaz tatilinde bende avrupa yakasinda kaliyorum. heralde sorun olmaz, zaten ameliyattan bir gün önce hastaneye yatiyosun, yani 2 gece kalmaliyiz hastanede, ondan sonrada arabala evimize geri döncez, bence pek sikinti olmaz

çok saol cevabın için.. inan çok düşünüyorum yol konusu,, epeyce uzak benim evime çünkü.. yollarda perişan olmak istemiyorum da..

Back